tiistai 26. lokakuuta 2010

Syksysaappaat ja -haikeus

Photobucket

Minulla on ikävä syksyä.

Aamu alkaa heräilemään. Yön aikana maahan satanut hento lumipeite tuo hieman valoa muuten vielä hämärään aamuun. Patterit ovat päällä, mutta silti jostain syystä minua palentaa. Haikailen niin paljon lämmintä ja väriloistoista syksyä takaisin.

Löysin eräänä lämpöisenä syksypäivänä yhä vieläkin mieltä lämmittävän löydön, että esittelen ne teille yhdessä syksykuvien kera, jotka kävin valokuvaamassa pari päivää ostosreissun jälkeen tietysti yhdessä uusien löytöjeni kera. Ehkä tämä syksyhaikeus helpottaa tässä samalla :).
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Lähdin pyörähtämään keskustassa ilman mitään varsinaista päämäärää tai ostosuunnitelmia. Kunhan vain lähdin käppäilemään ja katsomaan ihmisten vilinää. Tämmöiset retket osottautuvat yleensä parhaimmiksi mahdollisiksi törmätä johonkin yllättävään, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus.

Keskustassa oli sinä päivänä muotitapahtuma ja eri liikkeissä ja kauppakeskuksissa oli meneillään omat tempauksensa. Oli mukava yllätys huomata erään kauppakeskuksen käytävillä "-20%" -alennuskyltit, jotka koskivat kaikkia kauppakeskuksessa olevia liikkeitä. Minulla ei ollut edelleenkään shoppailufiilis, eikä yksi alennuskyltti saanut mitään muutosta aikaan. Tai no sai se oikeastaan sen verran, että pyörähdin ikään kuin kohteliaisuuttani muutamissa liikkeissä. Aleksi13 oli todellakin pyörähtämisen väärti.

Hyllyllä keikkui ihanan- ja pehmeännäköiset mustat keinonahkasaappaat luonnonvalkoisella pörrövuorella varustettuna *sydän* (kertokaa miksi nokka ja 3 saavat vain html-sähinää aikaiseksi? Muidenkin blogeissa on sydämiä mieki tahon T_T). Näin samantyyliset joskus Seppälässä, mutta ne maksoivat yli 15€ enemmän kuin nämä - jotka vaikuttavat huomattavasti jämäkimmiltä ja laadukkaimmilta- ja niissä oli kengän pää/vuori/varsi hieman erilainen. Ne olivat periaatteessa halppishepposversio näistä, mutta silti kalliimmat.

Photobucket

Alkuhuuma ei ole laantumassa, maailma näyttää paremmalta paikalta nämä jalassa.
... Eikun hups nyt mentiin jo asiakastilannefraasien puolelle.

Olen tepsutellut menemään nämä jalassa ties kuinka monta päivää putkeen monen tunnin ajan, eikä jaloissa tunnu yhtään ikävältä. Korkojen puuttuminen ei käynyt edes mielessä ostohetkellä (kukapa niitä pieniä puutteita näkisikään alkuhuumassa vaaleanpunaisten lasien alta?), mutta eipä se näin jälkeen päin ajateltuna haittaa yhtään. Jalat eivät ole kipeytyneet kertaakaan, eivätkä ole edes hanganneet ekojen kertojen aikana/jälkeen.

Pörrövarsi on näköjään palanut joka kuvassa mukavasti puhki :(. Canon I need you!

Photobucket

Kuvauspäivänä silmämeikki mätsäsi yläosan kanssa.

Photobucket

Myös luonto näytti mätsäävän vaatteiden - ja silmämeikin kanssa.

Photobucket

Kynnet olivat myös hengessä mukana.

Photobucket

Polut olivat täynnä toinen toistaan värikkäämpiä lehtiä. Kaikkialla oli ihanan hiljaista, vain kevyt tuulenvire kävi silloin tällöin tanssittamassa lehtiä ja muutama lenkkeilijä, turisti ja valokuvaaja olivat samaan aikaan liikenteessä. Oli todella rentouttavaa vain istua (ensimmäinen kuva), nojata puuhun, laittaa silmät kiinni ja kuunnella luonnon ääniä. Aina välillä piti pyyhkäistä pois päähän ja hartioille pudonneita lehtiä ja ihastella oravan puuhailuja viereisessä puussa :).

Photobucket

Lehtien lisäksi hiuksiin satoi myös tällaisia.

Photobucket

Lehtisade ei suostunut tallentumaan sitten mitenkään niin upeana kuin se silloin oli. Välillä taivas oli melkein kokonaan piilossa, kun taivaalla leijaili niin paljon kirkkaita lehtiä.

Photobucket

Kuinkahan moni lenkkeilijä pääsi todistamaan tanssahtelujani lehtien seassa ja niiden heittelemistä ilmaan?

Photobucket

*sydän*

Photobucket

Osa puista oli puoliksi punaisia ja puoliksi keltaisia. Joissakin oli vielä myös täysin vihreitä kohtia. Taaskaan en saanut ihanaa lentisadetta taltioitua :(. Tuona päivänä tuli myös hetki, kun olisin toivonut niin kovasti että mieheni olisi ollut tuolla kanssani.

Photobucket

Mie tahon sen ihanan syksyn takaisin, kun oli vielä liian kuuma kävellä takki päällä. Tämä siirtymävaihe loppusyksyn ja alkutalven välissä on ihan... pimeä?

13 kommenttia:

 1. Luulen, että se html-sähinä johtuu < -merkistä. Kun niissä komennoissa on aina ja , niin blogger varmaan tulkitsee sydämen alkavaksi komennoksi, jolle ei sitten löydykään lopetusta = virhe = sähinää.

  VastaaPoista
 2. ... ja näköjään kommenteistakin tulee mitä sattuu. Kirjoitin tuohon siis "komennoissa on aina < jotain > ja < / jotain >" ilman ylimääräisiä välilyöntejä :D.

  VastaaPoista
 3. Ihania, värikkäitä kuvia! Tuli tosi hyvä mieli niitä katsellessa, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Nekku, joo mie veikkaan myöskin, mutta miten joidenkin bloggereissa on sitten niitä sydämiä :o? ... Tosin toimiiko bloggeri koskaan kovinkaan loogisesti ;D?

  Ankka, ole hyvä, mukavaa jos kuvat toivat aamuusi piristystä :).

  VastaaPoista
 5. Sen sydämmen saa kun kirjoittaapi "& hearts ;" ja tosta ottaa pois hipsut ja välit ♥

  VastaaPoista
 6. Ihanat nuo kynnet, millä ne on tehty?

  VastaaPoista
 7. Mäkin haluan sen kauniin värikkään syksyn takaisin! Se on täällä ohi aina aivan liian myöhään :((( Nyt on vaan harmaata ja märkää ja aamulla pimeetä eikä enää niitä ihania värikkäitä puitakaan katseltavana bussin ikkunoiden läpi... :( JA KAIKEN KRUUNAA SE, että mulla on HARMAA talvitakki... ;_______;

  VastaaPoista
 8. SuperHotFemale, Models Own "Magenta Devine" glitterilakka. Näyttää vähän höhelön väriseltä tuossa kuvassa, mutta on oikeasti vielä kivemmän näköinen kuin tuossa kuvassa :).

  Jenni, tuo nättisyksy tuntui kuitenkin kestävän pidempään kuin muina vuosina. Täällä satoi ehkä pari kertaa, muuten oli lämmintä ja värikästä <3.

  Älä edes puhu talvitakeista, buu! Minun pitäisi käydä ostamassa sellainen (ei toppatakkia eikä villakangasta) ja arvaa innostaako :D? Mustissa näytän möröltä, ja värikkäissä tunnun olevan kuin sirkuseläin... Hankalaa ;<.

  No hei harmaa on ihana väri, siihen voi yhdistää kivasti värikkäitä asusteita :). Ja valkoinen raikastaa harmaata ihanasti ^__^. Valkoinen muhkea tupsupipo vain päähän ja menoksi, sinulla on vielä tumma tukka niin näyttää kivalta :].

  VastaaPoista
 9. Mäkään en pysty blogiin nokkakolmossydäntä kirjoittamaan, niinpä käytän aina tuota ♥ (jos sulla on sellainen näppäimistö, missä on ne numeronäppäimet oikealla, niin alt + 3 toimii myös) En ymmärrä miksi joidenkin blogeissa niitä on!

  Ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 10. Moi, minkä ikäinen olet :) kiinnostaisi tietää!

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia! Ja mitä värejä!!! Kyllä syksy on kaunista aikaa. Sinulla on kyky taltioida hetkiä, ja kyllä siellä niitä lentäviä lehtiäkin näkyi hienosti ja tunnelma välittyi kyllä =).
  Saanko muuten kysyä mitä kameraa käytät? Itse kuvaan lähinnä arjen touhuja ja lomajuttuja, ja jokainen ostos on ollut iso pettymyts... Eli se oiva kappale on vielä hakusassa. Toki kameran laatu ei kompensoi kuvaajan taitoja, mutta jos edes hieman parempaan pystyisi ;).

  VastaaPoista