sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Show Me Your Teeth

Photobucket

"Don’t be scared
I’ve done this before
Show me your teeth!
"

Photobucket

Otin torstaina varaslähdön viikonloppuun ja kävin pienellä shoppailukierroksella. Löysin muutamia kivoja juttuja niin asuste- kuin kynsipuolelta, mutta rupatellaan niistä sitten lisää myöhemmin.

Leivoin viikonloppuna niin herkullista tonnikalapiirakkaa (omakehu tuoksuu ja silleen), että laitan lähiaikoina sen ohjeen myös tänne blogini puolelle ♥.

Photobucket

Lauantaiyönä oli aivan uskomattoman kaunis kuutamo. Kuu oli paksu puolikas, kirkkaan keltainen ja todella lähellä maata. Kuupuolikkaan eteen meni aina välillä ohuen ohut pilviharso, joka teki siitä vielä tunnelmallisemman. Kaiken kruunasi kadulla vastaan tullut viikatemies :'D.

Photobucket

Rakastan kynttilöiden tuomaa tunnelmaa. Tälläkin hetkellä olohuoneessa ainoa valaistus on yksi pöytälamppu ja 12 kynttilää. Ajattelin hankkia kynttilöitä vielä lisää ainakin kylpyhuoneeseen ja ehkä myös keittiöön tai eteiseen.

Photobucket

Piirakan valmistusta oli vahtimassa virallinen valvoja. Tyyppiä ei saisi tekemälläkään tehtyä pelottavan näköiseksi, joten tämä lainasi Mamegoman bilehattua ja tyytyi vain bilettämään söpönä.

Photobucket

^___^

Photobucket

Eikös lauantaina saakkin olla vähän porsas ^__^?

Paistoin tonnikalapiirakan kyytipojaksi yrttipatonkia ja asiaan kuuluu tietysti reilu määrä valkosipulituorejuustoa, mozzarellasiivuja ja kirsikkatomaatteja. Patonki jos mikä on nyt ainakin ansainnut kauniin esillepanon pokallin ;D? Mandariiniappelsiinimehu namanm JA donitsista en ole vastuussa, se oli äitini idea ;>. Namm.

Photobucket

Tämä päivä menikin sitten kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Lähtö oli 06:30 ja liikenteessä oli meidän lisäksi ehkä kolme muuta autoa. Näyttelyhalli oli somistettu Halloween-teeman mukaisesti ja siihen oli oikeasti nähty vaivaa, kiitos järjestäjille tunnelman luomisesta :).

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ♥.
Oh noes, muutaman minuutin päästä vaihtuu marraskuu.

4 kommenttia:

 1. Toi piirakka näyttää niin ihanalta!! Itse olen sortunut laiskuuteen keittiön puolella jo pidemmän aikaa, mutta jos sitä kohta taas innostuis. Reseptiä odotellessa:)
  ...Ja tietenkin lauantaina saa herkutella!:P

  VastaaPoista
 2. Mie oottelen miun kokkia takaisin, ei ole yleensä oikein minun hommia nuo keittiöpuuhat :'D.

  Tuo on oikeasti tosi nopea ja helppo tehdä - ja jos minä sanon että helppo niin todellakin helppo x). En tykkää yhtään tehdä monimutkaisia ruokia, joiden tekemiseen menee jo monta tuntia :P.

  Laittelen reseptia tulemaan alkavan viikon aikana :)!

  VastaaPoista
 3. Voi tämmöiset herkulliset kuvat pitäisi kieltää lailla! :D Ei vaan, tosi hyvän näköstä piirakkaa ja reseptiä odottelen minäkin. ;)

  VastaaPoista
 4. Mäkin olin siellä näyttelyssä, tosin jo lauantaina :)

  VastaaPoista