sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Pepsilakon loppu

Minulla ei ole koskaan ollut "ongelmia" limppareiden suhteen. Niitä tulee juotua aina silloin tällöin joko ravintolassa tai muuten vain kotona esimerkiksi elokuvia katsellessa tai koneella dataillessa. Limuaddikti en ole koskaan ollut.

Olin kuitenkin muutama vuosi sitten juomatta ihan huvikseni limuja 1,5 vuoteen. Jossakin vaiheessa limpparit alkoivat lähinnä ällöttämään ja mietin miksi niitä on edes olemassa.

....Kunnes eräänä päivänä olimme mieheni kanssa kaverimme luona kylässä ja hänellä ei ollut jääkaapissa mitään muuta juotavaa kuin Pepsi Maxia. Siitähän se sitten taas lähti parin lasillisen jälkeen. Pepsi Maxia on löytynyt sen jälkeen lähes joka viikko jääkaapista :D. Jäimme mieheni kanssa "koukkuun" aivan totaallisesti. Nyt asustaessani yksin olin ollut pepsittömänä joku 4-5 viikkoa. Uusi repsahtaminen tapahtui kuitenkin tuossa hieman yli viikko sitten ja nyt jääkaapista löytyy aina yksi hätävarapepsi hätätilanteiden varalle ;P.


Photobucket 

No mutku se on hyvvee kylmänä jääpalojen kera eikä vahingoita hampaita :].

Photobucket 

Tein eilen humppailtaa varten kivat "talvikynnet" (alitajuntani on selvästi ahdistunut ensilumiuutisista), mutta arvatkaapa vaan niistä otettua kivaa valokuvaa (=molemmat kädet samassa kuvassa) yksin? Ah, yksinasuminen "ihania" puolia.

Julkaisen teille huomenna illasta kosmetiikkamyyjäisiin osallistuvat tuotteet, eli pysykäähän linjoilla mikäli haluat päästä osallistumaan penkojaisiin :).

Nyt menen sohvannurkkakärpertymisen sijaan röhnöttämään leveästi keskelle sohvaa, viskaan jalat pöydälle, juon pepsiä suoraan pullosta ja odotan aivojen nollaamista eli Big Brotherin tuloslähtetystä.

Toivotan lukijoilleni oikein ihanaa alkavaa viikkoa :). Ja jänskäillään missä ensilumi nähdään ensimmäisenä.

5 kommenttia:

 1. eeikä, toivottavasti myyntiin tulevat jutut tulevat ennen kuutta tai vasta yhdeksän jälkeen, muuten en ehdi ollenkaan shoppailemaan :(

  VastaaPoista
 2. Ajattelin "avata" myyjäiset 20:00-21:00 välisenä aikana, riippuen ihan monelta ehdin tulla kotia koneen äärelle :).

  VastaaPoista
 3. eipä noi hampaat hirveesti makeutusaineistakaan perusta etenkään hiilihappojen ja väriaineiden kera. ):
  terv. kokisaddikti

  VastaaPoista
 4. Jep, niinkuin G totesi, ei ne light tai max versiotkaan ole kilttejä hampaille. Ja oikeastaan makeutusaineet ovat suulle pahempia. Mutta kuitenkin, asiahan on niin että kun on johonkin tuollaiseen koukussa niin sitä ei saa noin vaan katkaistua vaikka olis kuinka epäterveellinen suulle. T. Suklaa-addikti, joka on hyvinkin tietoinen tuotteen vaikutuksista kehoon, muttei silti voi lakata syömästä sitä :D

  VastaaPoista
 5. G, se kyllä on totta, mutta tässä ei ole sokeria eli ainakin edes jotain "terveellistä" ;D. Eli voittaa kyllä sokerikuorrutetut limut :).

  surfie, no suklaa tekee vaan hyvää onhan se tutkittu juttu ;D. Mutta pienissä määrissä toki sekin.

  VastaaPoista