perjantai 1. lokakuuta 2010

Lumenen Kaikkein Kaunein - kirjaimellisesti

Photobucket

Lumenen kynsilakka 17 "Kaikkein Kaunein" on yksi vaikeimmin kuvattavista kynsilakoista joihin olen koskaan törmännyt. Sen lämpöisyys ja oranssisuus on näköjään mahdotonta vangita kameralle. Näissäkin kuvissa lakka on aivan liian punaisen punainen, vaikka yritin parhaani mukaan korjata asiaa kuvankäsittelyohjelman kanssa.

Vaikka kyseessä onkin punaisiin lukeutuva kynsilakka, niin sävy ei todellakaan ole vain pelkkä punainen. Se on hyvin, hyvin lämpöisen sävyinen oranssipunertava kynsilakka. En osaa kuvailla lakkaa yhtään tämän paremmin, se pitäisi nähdä itse. Lumenehyllyjen kynsilakkakiekoissa lakan oranssisuus näkyy oikeanlaisena, pullossa sävy näyttää "vain punaiselta"

Photobucket

Kammoksun punaisia kynsilakkoja. Niistä tulee sellaiset.. punaiset kynnet hrr -viba :D. Tähän "punaiseen" kynsilakkaan rakastuin kuitenkin 110%. Yläpuolella ja alimmaisena olevasta kuvasta lakan lämpösävyisyys näyttää jo vähän siltä kuin mitä se on luonnonvalossa. Teidän on pakko käydä ihastelemassa tätä Lumenen kynsilakkahyllyijen kynsikiekoista ^^.

Miten sitten hoksasin tämän kaunokaisen itselleni ostaa?

Näin viime kertaisella kampaajareissulla kampaajani kynsissä täydellisen punertavan kynsilakan. Se oli oranssipunertava, lämpöinen kuin takkatuli ja ei yhtään kiljunut punaisuudellaan. Ihastelin kampaajani kynsiä koko hiusoperaation ajan niin ääneen kuin hiljaa itsekseni :D. Hän ei muistanut Lumenen lakan nimeä, mutta lähdin siitä huolimatta metsästämään tätä kaunokaista pari päivää myöhemmin laivalta. Lakka ei ollutkaan yhtään hankala löytää, se erottui jo niin edukseen muista kynsikiekon punalakoista :).

Photobucket

Tykkäättekö te punaisista kynsilakoista?

11 kommenttia:

 1. Lakkaan mielelläni punaisella. Muutamia suosikkilakkojakin on löytynyt mm. Mavalalta. Vastapainona on tosin myös hutiostoksia jotka näyttivät mallikiekossa ja/tai pullossa tosi kivalta, mutta eivät sitten sopineet ihoni sävyyn tai muuten vain eivät iskeneet.

  VastaaPoista
 2. Yritin metsästää täydellistä klassista punaista, joka ei taita yhtään oranssiin, joten kaivoin netistä kasan kuvia ja tein tilauksen siltä pohjalta (pari euroa sinne tai tänne, otin aika monta lakkaa). No, hyviä punaisia löytyi, mutta sitten myös yksi järkytys - OPI:n lakka, joka taittaa siihen oranssiin ja reippaasti. Lähtee blogiarvontaan suosiolla, en saa käytettyä sitä edes kokeilun verran.

  Mut sulla on toisaalta ihonkin sävymaailma niin erilainen, että murrettu lämmin punainen voi olla parempi vaihtoehto kuin kylmä punainen.

  Punaisessa on jotain tylsää aina, mutta toisaalta se sopii ainakin mielikuvatasolla kaiken kanssa, se on turvallinen perusväri josta kukaan ei tule huomauttamaan vaikka se riitelisi täysin vaatetuksen kanssa, toisin kuin esim. joku limevihreä.

  VastaaPoista
 3. Mistä johtuu, että sen täydellisen punaisen kynsilakan metsästys on niin vaikeaa? Nämä on taas näitä elämän suuria mysteereit... heheh
  Kiva blogi!

  http://www.larakoo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Siiis hthäh!
  Tästä oranssiin vivahtavasta kirkkaasta punaisesta riemastuneena riensin tuonne lähisokkariin ja melkein hypin tasakäpälää, kun siellä oli Lumenen Quick & Chic-lakka nro 17, Blooming Beauty-Kaikkein kaunein.
  Heti sen mukaan nappasin ja kotona kynsiin ja miiiitä hel..... aivan siniseen taittuva punainen????? Kolmannen kerroksen jälkeen jo luovutin, että ei tästä oranssiin/lämpimään vivahtavia sävyjä löydy ja vedin puolet kynnestä china glazen cruisin'-sävyllä (jolloin kylmä sinisenpuna entisestään korostui)ja sitten vielä päälle Evelinen party colours punaglitteriä.. ja silti nää kynnet on sinisenpunaiset..

  Voiko vaikka ph vaikuttaa niin paljon lakan väriin vai nähdäänkö me värit niin eri tavoin..
  t. Syksyksi testattu.

  VastaaPoista
 5. Eiko, joo ja jos minulla se punainen vähänkin vivahtaa siniseen niin kynnet näyttävät jotenkin sairailta :D.

  Sonia, joo voin kuvitella miten oranssihtava punainen ei sovi jos ihonväri on sävyltään kylmä ja kylmät sävyt eivät toimi :D! Minulle nimittäin kylmät kynsilakat tekevät käsistä hurjan näköiset... Punainen kyllä on helppo värinsä puolesta, sopii kaikkialle :).

  Laura K, no niinpä! Sama kuin täydellisen keltaisen.

  Oih kiitos ^^.

  Anonyymi, tääh! Näyttikö se kaupan kiekossa kuitenkin lämpöiseltä? Siinä kaupan kiekossa se näyttää ehkä vielä jopa lämpöisemmältä kuin minun kynsilläni, voiko se tosiaan johtua siis niin paljon esimerkiksi ihmisen värityksestä ja/tai kynnen? Kun eihän se kynsikiekon kynsi ole "minkään" värinen. Kampaajallani on tummat piirteet ja hänellä olen nähnyt niin lämpöisiä kuin kylmiä silmämeikkejä. Lakka on kuitenkin sama, mutta se oli melko lämmin oranssi hänenkin kynsissään.

  Luulisi nyt että edes kynsilakat näyttäisivät kaikilla samoilta, mutta ilmeisesti sitten ei ;<.

  (testasin vielä omaa mahdollista värisokeutta niin kyllä se myyjäkin sanoi lakan olevan lämmin oranssipunainen, hämärää :D)

  VastaaPoista
 6. Punainen on parhautta! Liilan jälkeen :)

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä ihana. Punaiset lakat toimii, kun ne ei oo liian niitä punaisia. En osaa selittää, mutta kyllä sen tietää, kun näkee :D

  VastaaPoista
 8. badbomben, punaset ja liilat ovat kyllä ihania :].

  norppa, taidan tietää mitä tarkoitat :D.

  VastaaPoista
 9. Ostin suosituksestasi ko.lakan ja kyllä toimii ja on kaunis! Oli vielä Cittarissa alennuksessa 3.90 niin ei hintakaan huimannu. Ihania nää Lumenen quick and chicit, koska ne kuivuu TODELLA nopeaa ja peittää jo yhdellä kahdella kerroksella!

  VastaaPoista
 10. Anur, mukava kuulla että tykkäsit lakasta :). Ja se oli vieläpä alennuksessa :o. Nuo lakat kuivuvat kyllä tosi nopeasti kynnellä, ja se levityssivellin on ihanan leveä.

  VastaaPoista
 11. Itekin käytän juuri tuota Kaikkein kauneinta, jos punaisella lakkaan :)

  VastaaPoista