keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kynsi-inspiraatio: Tuiki, tuiki tähtönen

Photobucket

Minusta Fazerin Sinisen sävyinen Models Own "Bluebelle" glitterilakka näyttää upealta kynsien kärkiin töpöteltynä. Konadilaatan tuikkiva tähtikuvio sopi kynsien teemaan kuin nakutettu :)

Photobucket

Tähtikynnet ovat saaneet myös paljon kehuja ja ihasteluja niin tutuilta kuin tuntemattomilta ihmisiltä ^^. Siitä tulee aina niin hyvälle mielelle, varsinkin jos kehuja on täysin tuntematon. Tykkään kynsistäni myös itse todella paljan, simppelit mutta silti näyttävät :).

Enempää en malta haastella, sillä Hartwall Areena kutsuu ja ennen kaikkea ihanainen Lady Gaga \0/. Saa nähdä lähteekö tästä tytöstä huomenna enää äänen pihahdustakaan suusta ulos :D.

18 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Ja oikein mukavaa keikkaa ja messuja tietenkin!

  VastaaPoista
 2. Hienot! Rakastuin tohon Bluebelleen:) Pidä hauskaa keikalla!
  Minä päivänä muuten aiot mennä sinne messuille? Me mennään varmaan la...

  VastaaPoista
 3. On kyllä todella nätit kynnet!

  Mä menen aina hämilleen, jos joku kehuu kynsiä, meikkiä tms. Viimeks olin hississä ja sinne tuli jotain huoltomiehiä mukaan. Kynsissä mulla oli keltaista lakkaa pohjalla ja sitten tätä vihreää Graffitilakkaa päällä ja huoltomiehet tykkäs. Huoltomiehet on kyllä ne viimeiset ihmiset, joilta kommentteja kynsistä odotan! :D

  VastaaPoista
 4. Sulle on blogissani tunnustus. :)

  VastaaPoista
 5. tulee vähä rakennekynsivibat noista :) hienot!

  Mul on jääny kynsienlakkailu kokonaan ku on kokoajan akryylit :D

  VastaaPoista
 6. Toi Bluebelle on kyllä ihana lakka, ja muutenkin tosi kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 7. Mahtava kokonaisuus! Ja oi noita piituksia.. omiin nysäkynsiin ei voi kuvitellakaan töpöttelevänsä mitään eri sävyjä :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet! Oonki katellu tota Bluebelleä joissain blogeissa ja pitää vissiin hankkia se itsekkin jossain vaiheessa. ;D

  VastaaPoista
 9. Ihanat! Tuo tähtikuvio on huipunnäköinen, himoitsen semmosta konadia.

  VastaaPoista
 10. No on kyllä upeat! Kunpa itsekin jaksaisi :D

  Himauskaa iltaa!

  VastaaPoista
 11. maailmanpyörä, kiitos :3.

  Mansikka, kiitos ja kiitos ^^. Messut jäävät kyllä tänä vuona välistä, uusi yritys sitten (taas) ensi vuonna :D.

  shiny, se oli varsinainen heräteostos ("oo tolla saisi kivat kärjet tehtyä), mutta hyväksi todettu sellainen ;). Messut jäävät tänä vuonna väliin, kuten kävi myös edellisenä vuonna :D. Kolmas kerto toden sanoo sitten 2011 ;)?

  Serafia, kiitos :).

  Haha, kehuista tuntemattomilta tulee aina hetkellisesti sellainen puulla päähän lyöty -fiilis :D. Mutta niistä tulee pitkäksi aikaa tosi hyvä mieli :). Varsinkin jos on ollut vähänkään huono päivä.

  Sonia, oooi kiitos <3

  Solja, haha wannabe-rakennekynnet >:D. Tekisi mieli pyytää siuta tekemään miulle rakennekynnet (tai sellaiset ihanat tipit), mutta meeh niiden huolto ;<.

  Banana, tuosta lakan nimestä tulee ehkä jotenkin hämärästi Tuhkimo mieleen, en tiedä miksi! Keskiyö viba :)?

  Katjamaria, nyt kun olen saanut näitä taas kasvateltua (leikkasin kesällä nysiksi) niin tekee mieli vain tehdä kärkilakkauksia :D. Lyhyissä töpöisä ne lyhensivät kynsiä vain entuudestaan ja kynnestä loppui kyllä tilakin melko nopeasti :D.

  Sonne, no pitää ehdottomasti ;). Kiitoksia :>.

  norppa, tuolla tähtikuviolla saisi tehtyä myös melko päheät bling bling -kynnetkin jos käyttäisi vaikkapa kultaglitteriä yms ;). Pakko ehkä kokeilla joskus >:D.

  H, kiitti ^^.

  fashionedinfinland, arvaa vaan kuinka ihanaa ja viitseliästä näiden poisto on :'D? Vaikka kuinka muhittaisi folion alla, niin silti argh. Oli kyllä hirrrmuhauska ilta, toiveesi oltiin kuultu ^^.

  VastaaPoista
 12. Fazerin sinisen sininen väri on suojattu patentilla niin ettei mikään muu sininen voi olla fazerin sininen :D Ihan vaan random fakta :P

  Mutta hei, komeet kynnet!

  VastaaPoista
 13. Jenni, muistankin hämärästi kuulleeni tuon aikoinaan markkinoinnin tunnilla :). Ja sininen on väreistä huonoin vaihtoehto valomainoksiin yötä ajatellen, ei näy mihinkään ;).

  RubyWoo, hiih kiitos ^^.

  VastaaPoista
 14. todella kaunis väri! onko tuollaisia tähtilakkoja muissa väreissä?

  VastaaPoista
 15. Ninni, oli sellainen kuin Magenta Devine :).

  En ole julkaissut vielä kuvaa omasta MD:stä, mutta kun kirjoitat Googlen kuvahakuun "Models Own magenta devine" niin löytyy paljon hyviä kuvia ko lakasta :).

  VastaaPoista