perjantai 15. lokakuuta 2010

Herbina Marja Spa kosteusvoide

Photobucket

Herbina Marja Spa Tasapainoittava Kosteusvoide kaikille ihotyypeille
"Mansikkasiemenöljyn Omega 3 -rasvahapot kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus. Antioksidantit suojaavat ihoa ympäristön aiheuttamilta rasituksilta.Mansikansiemenöljy virkistää ja elvyttää rasittunutta ihoa - tuloksena raikas, heleä iho. UV-suoja. Dermatologisesti testattu."

Mikä on varma merkki talven alkamisesta? Se, että et pärjää päivääkään ilman kosteusvoidetta. Kesällä naamaani ei tarvinnut rasvailla laisinkaan, mutta nyt nassu vaatii rasvailut joka päivä. Yörasvalle ei ole vielä toistaiseksi tarvetta, mutta asia korjaantunee siinä marraskuun tienoilla.

Herbinan Marja Spa -tuoteperhe on parhaimpia tuoteperheitä ikinä (=hintalaatusuhde). Harvoin myös omistan näin paljon tuotteita samalta valmistajalta/tuoteperheestä. Lisää tuotehehkutuksia Marja Spaalaisista löytyy tästä merkinnästä.

Kosteusvoiteeseenkaan ei tarvinnut pettyä. Tuoksu on vanha tuttu mansikkajugurtti ja miksikäs se nyt olisi muuttunut? Yhtä ihana, syötävä ja herkullinen kuin muutkin tuoteperheen jäsenet. Tuoksu ei ole yhtään esanssinen tai "rasvamainen" kuten joissakin kasvovoiteissa on (tiedättehän, sellainen tuhti käsirasvatuoksu). Tuoksu on se tuttu mansikkajugurtti, jossa on tuoreita mansikoita :3~. Tuoksu leijuu kevyesti nenään voiteen imeytymisenkin jälkeenkin, miten ihana aamunpiristäjä ^_^.

Voide imeytyy todella nopeasti, eikä jätä iholle yhtään tahmeaa -tai rasvattua oloa. Voide levittyy todella hyvin ja iholle jää tosi pehmoinen ja sileä pinta. Voide jättää iholle myös mattaisen lopputuloksen, mikä on varsinkin minun mieleeni kun en käytä meikkivoidetta. Jotkut kosteusvoiteet jättävät naaman kiiltämään kuin kiiltomato.

Voide maksoi Robinhoodissa 5,20€, eli ei todellakaan pahanhintainen. Myöskään muut Marja Spa -tuotteet eivät ole hinnalla pilattu. Olen bongannut näitä isoista marketeista, mutta Anttilassa näitä ei ollut myynnissä enää laisinkaan! Myös muutama muu tuoteperheen jäsen oli poistettu kokonaan hyllyiltä. Robinhoodissa näitä oli jäljellä enää neljä kappaletta o_o. Ostin itselleni kaikenvaralta kaksi purkkia (ja äitilleni yhden varastoon :D), tuli fiilis että ollaanko tämän valmistusta lopettelemassa?  Toivottavasti ei.

Lisäys. Testasin äitini samaista kosteusvoidetta ensimmäisen kerran viime keväänä, mutta silloin se oli minulle aivan liian rasvainen. Nyt iho hörppii tätä jo mielellään.

8 kommenttia:

 1. Oiskohan loppumassa sitten, koska itse ostin viime talvena Anttilan poistosta 3 eurolla purkin... Tai että ainakin Anttilasta poistuu siis.

  Mulle on nyt ollut liian rasvainen tuo. Opiskelijakämppään vein vain yhden rasvan eli tämän, joten aamuisin se ärsyttää :D Yöksi ei haittaa paksumpi voide. Tosin voi olla, että talveksi on ihan jees.

  Tää sarja on ainakin herkullinen :)

  VastaaPoista
 2. Pakko ostaa tää kyllä itelle kans :) Kun ei tahdo tarpeeks nopeesti imeytyvää ja halpaa kosteusvoidetta löytyä marketeista. Yleensä joka merkillä vaan rasvasia rasvoja :D

  VastaaPoista
 3. norppa, unohdinkin lisätä äsken tuon oman ensimmäisen käyttökokemuksen kosteusvoiteesta. Minulle tuo oli keväällä/kesällä aivan liian tuhti ja rasvainen (vaikka se koostumus ei itsessään ole kovin tuhti), mutta nyt imeytyy hetkessä :D.

  Laura, suosittelen :). Tästä jaa iihanan pehmoinen tunne iholle <3. Tekee mieli silitellä naamaa kokoajan :D.

  VastaaPoista
 4. Mä olettaisin, että vain Anttila on poistamassa tuotteita valikoimastaan. Anttila on tehnyt sitä jo muutamien muidenkin sarjojen kohdalla. Kyllä Marja Spata saa vielä monista muista liikkeistä kuitenkin :)

  VastaaPoista
 5. Tuo on minun lemppari kosteusvoide ikinä! Olen NIIN samaa mieltä tuosta voiteesta kanssasi. Imeytyy oikeasti varmaan 1-2 minuutissa, kosteuttaa kuitenkin kivasti, jättää aivan ihanan samettisen pinnan ja on vaan niin täydellinen. <3 Ja otetaan huomioon, että itselläni on tosi rasvainen iho ja tämä on omiaan meikkivoiteen alle! Toivotaan ettei tätä lopeteta ikinä. ;D

  VastaaPoista
 6. Tätä on jo niin moni kehunut, että pakko saada testaukseen heti, kun löydän jostain. Kuulostaa kaikin puolin ihanalta kosteusvoiteelta. :) Muita sarjan tuotteita, mm. sitä toista kosteusvoidetta kyllä löytyy, mutta tähän en ole vielä törmännyt. :(

  VastaaPoista
 7. Mää _rakastan tota rasvaa :'D <3 ! Uhkaavasti se on kyllä puuttunu useammankin kaupan hyllyltä lähiaikoina, ku jouduin ettimään uutta rasvaa silloin kun entinen purkki oli hukassa muuton jäljiltä Ö__Ö Mää en tiiä mitä teen jos tuo lopetetaan tjs >__<

  VastaaPoista
 8. Terhen, tämä oli kiva kuulla :). Ja onneksi näitä saa tosi monesta ihan tavallisesta marketistakin.

  Anonyymi, siitä jää kyllä iholle iiihana samettinen fiilis <3.

  Ellie, ainakin isommista tavallisista marketeista pitäisi löytyä :). Robinhoodeissa ja muista vastaavista halppispaikoista pitäisi myös löytyä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)! Jäät ihan varmana ainakin tuoksuun koukkuun ;D.

  sarkku, minäkin hamstarin tuota paniikissa kaksi purkkia kun huomasin niitä olevan pelottavan vähän kauppojen hyllyillä O_o.

  VastaaPoista