perjantai 15. lokakuuta 2010

Ensilumi ^__^

Photobucket

Muumien sesonkimukikin jo sen tiesi, talvi on tulossa. Haisuli ei muuten voisi enempää näyttää minulta talviaamulla lumessa kahlaamassa :'D. Ramsay ei kyllä arvostaisi tuota muumimuki-kuvaa, en nimittäin viitsinyt pyyhkiä kaakaorajaa paperilla pois ;P

Photobucket

Maahan satoi aamulla klo 05:30 valkoinen lumivaippa. Autot peittyivät hentoon lumihuntuun ja nurmikkoakaan ei enää näkynyt. Fiilistelin parvekkeella ja kuuntelin täysin äänettömästi satavaa lumisadetta. Miten yöllä satava hento lumisade voikaan olla niin tunnelmallista ja miten kaikkialla voi silloin olla täysin hiljaista? Sama juttu jouluyönä. Aika tuntuu pysähtyvän lumihiutaleiden leijaillessa maata kohti. Iltapäivään mennessä lunta ei ollut juurikaan enää jäljellä.

Photobucket

Joko teillä on lunta?

7 kommenttia:

 1. Mä olen jättänyt joulupukille toiveen, että saisin tuon Hiihtokilpailu-mukin joululahjaksi :)

  VastaaPoista
 2. Eilen kymmeneltä illalla kun lähdin töistä taapertamaan kotiin hupparissa ja ballerinoissa alkoi tietysti lumisade :D Aamulla ei kyllä ollut mitään jäljellä.

  VastaaPoista
 3. Onhan meillä, oikein hiihtolatukin menee :D No heh, täällä tosiaan on hiihtoputki, jossa voi hiihtää aina ja jo lokakuussa tehdään sitten siihen vähän jatkoa tekolumella. Eksoottista :D

  Mutta on tullut tänään lunta paljon, jei.

  VastaaPoista
 4. Nonnu, minulla on pukin toivelistalla beige Vilijonkka-muki :).

  tahma, ja balleriinat tykkäsivät :D? Minua oikein ahistaa ajatus talvitakeista, tahtoo pidellä vain lämpöisiä huppareita takkeina ;<.

  norppa, joo olenkin nähnyt tuollaisia lumitunneleita :D! Ensilumen fiilistely oli kivaa, nyt ei enää oikein nappaa ;<. Varsinkaan kun huomenna pitäisi lähteä naapurikaupunkiin käymään kesärenkaiden kanssa eli hus hus lumet!

  VastaaPoista
 5. Oi onko toi joku uus muumimuki? :o Pakko saada!

  VastaaPoista
 6. Venla, joo tämän talven kausimuki :) Hiihtoretki tai joku sellainen oli mukin nimi.

  Ihan kiva saada vaihtelua näihin muumien talvisesonkimukeihin, ne kun ovat vissiin olleet lähes aina tummansinisiä?

  VastaaPoista
 7. Vai kulkeeko tuo nyt nimellä joulumuki vai talvimuki :D? No kuitenkin vain tämän talven ajan myynnissä.

  Muki nimi olikin Hiihtokilpailu ^^.

  VastaaPoista