maanantai 27. syyskuuta 2010

Pieniä ostoksia Cherry Culturesta (NYX eyeshadow swatch)

Photobucket

Tilasin Cherry Culturen -20% alennusmyynneistä pitkästä aikaan NYX luomivärejä.
Meinasin kokeilla lähiaikoina ensimmäistä kertaa pressaamista (=kiinteän luomivärinapin tekoa) jollakin näistä uusista luomiväreistä. Saa nähdä miten käy :D. Mikähän alkoholi olisi siihen kaikkein parhain, mitä te olette käyttäneet? Baarikaapista kirkkainta viina jossa on eniten prosentteja?

Ensimmäisenä swatchausvuorossa (sovitaan että se on sana) NYX Ultra Pearl Mania irtoluomivärit "Fanta", "Orange Zest", "Rust" ja "Turquoise".

Photobucket
Fanta, Orange Zest, Rust, Turquoise
Mukaan ostoskoriin hyppäsi myös kaksi NYXin nappiluomiväriä.

Photobucket

NYX Single Eyeshadow "Champagne" oli ihan extempore kokeiluostos, johon ei tarvinnut kuitenkaan pettyä vaan luomiväri oli oikein iloinen ja sievä yllätys.

Photobucket

NYX Single Eyeshadow "Herb" on upea oliivinvihreä shimmeri, tätä on pakko päästä kokeilemaan esimerkiksi mustan pohjavärin kanssa iltahumputtelun merkeissä ^^.

Photobucket

NYX Jumbo Eye Pencil "Pots & Pans" iltameikkien pohjustamiseen ja miksei myös ihan tuollaisenaan.

Photobucket
Champagne ja Herb ovat niiin nättejä ^^
Kuuluuko kyseisen "halppismerkin" luomivärit teidän suosikkeihinne?
_______________________________________________________
Kuka muuten tykkää bloggerin päivittyneestä tekstinmuokkausohjelmasta? Vai miksi tätä nyt kutsutaankaan :D?
- enter ja Sifti+Enter -jutut menevät eri tavalla kuin ennen (tulee ihan älyttömiä rivivälejä ja sitten pitää taas muokkailla ja korjailla julkaisun jälkeen)
- kuvia klikatessa tulee se ärsyttävä pitkä palkki mistä valitaan kuvan koko (tahtoo vetokahvan takaisin jotta kuvan tarkan esikatselukoon voi määritellä ihan ite!)
- kuva on bloggerissa, menet kuvan "perään", painat enteriä kun haluat alkaa kirjoittamaan kuvan alle tekstiä niiin kuvan jälkeen tulee "tyhjä linkki" ja se pitää aina poistaa ja tehdä uudet rivivaihdot.
- kursori hyppää aina välillä ylemmän tekstin alkuun (esim nyt sanan kuva-eteen kun painan enter)
- Tunnisteet-tekstikentän älyttömän lyhyt/pieni kohta! Ennen näit kerralla mitä tunnisteita olen siihen heittänyt, mutta nyt siinä ei näy kuin max pari sanaa ja kokoajan pitää tarkistaa että hei mitäs tunnisteita siellä nyt olikaan tai puuttuu.
- kun linkitän kuvat tänne kuvapankista (photobucket) niin voin siirtää vain yhden kuvan kerrallaan -___-. Ennen samanaikaisesti pystyi siirtämään apaut 5-6 kuvaa.

Haluan vanhan tekstinmuokkausversion takaisin nyt heti T__T.

9 kommenttia:

 1. Musta siinä vanhassa ei ollut mitään ongelmaa... Oma aika tän uuden kanssa menee opetellessa. Ja postauksien kirjoittaminen kestää 3 kertaa enemmän... :L

  NYX on hyvä merkki. CC:stä on mulle toinen tilaus matkalla. Pitihän noita jumbo pencilejä tilata lisää, 4 on jo entuudestaan...Surkeat swatchit siellä nettisivuilla kyllä on... :S

  VastaaPoista
 2. Käytitkö aiemmin bloggerin vanhaa vai uutta tekstieditoria? Koska mä käytin uudempaa ja en huomaa kovin suuria muutoksia muuta kuin ehkä kuvia lisätessä... Blogger nyt elää välillä muutenkin niin omaa elämäänsä, että olen jo aika tottunut tämän itsepäisyyteen ja siihen, että välillä pääsee korjaamaan mystisesti ilmestyneitä html:iä ihan itse :D

  Ja mä pidän nyxistä hurjasti. Mulla on niitä trioja enemmän kuin viitsin myöntää ja nuo soolonpitkin on hyvin edustettuna. Olivat jääneet aika unholaan, kun rakastuin alkuvuodesta yhteen Maybellinen trioon, jolla meikkasin pelkästään, mutta nyt viimeksi tein baarimeikin noilla soolonapeilla ja tuli kyllä nättiä jälkeä.

  VastaaPoista
 3. Täh, mitä bloggerille muka on tapahtunut? Käytätkö sä sitä "Edit HTML" vai "Compose" -puolta siinä, kun sä kirjoitat postausta? Mulla on toi Edit HTML eikä ainakaan tänä aamuna ollut mitään erikoista sen kanssa. Vai onko tämä muutos tapahtunut joskus myöhemmin. Häh? Mä oon ihan pihalla :D

  PS. Mullaki on toi Fanta ja se on laaav <3

  VastaaPoista
 4. Ja nyt bloggeri kaatuu vähänväliä, just kun olin vastannut teille kaikille hartaudella ja tunteella <3.

  Ehkä palaan asiaan suosiolla vasta huomenna :'D.

  VastaaPoista
 5. Mulla on myös ollut tuo Herb jo jonkun aikaa, mutta en ole vielä(kään) pahemmin sitä testaillut. Todella kaunis sävy on kyllä ja sopii varmasti sulle tajuttoman hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Mitä tekstieditorissa on muka tapahtunut :D Moni on siitä valitellut tässä lähipäivinä, mutta mulla se näyttää ihan samalta kuin aina ennenkin!

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana tuo Herb, meni välittömästi himotuslistalle.. Harmi vaan NYXin solot on tuon mallisia, niitä ei saa depotattua MACin palettiin :(

  VastaaPoista
 8. Nam, ihania värejä! En ole hetkeen käynyt ko. nettikaupassa - välttelin jopa tuota aletarjousta :D Mieli tekisi kyllä... Koskahan sitä saisi jonkun meikkituotteen oikeasti loppumaan...

  VastaaPoista
 9. Serafia, no niinpä! Se toimi minustakin oikein loistavasti eikä ollut yhtään vanhanaikainen. Plööh, nyt menee kauheasti aikaa kun tekstin julkaisemisen jälkeen saa tihrustella että onko ne tekstit ja kuvat silleen niin kuin pitää -__-.

  Swatchit ovat heillä kyllä ihan pyllystä, onneksi monista blogeista löytää nykyisin niin hyvin swatcheja kaikille mahdollisille jutuille :).

  S, vanhaa käytin. Joo, blogger aiheuttaa kyllä muutenkin ennenaikaista vanhentumista kaikenmaailman temppuiluillaan :D.

  Terhen, nyt käytän pelkkää HTML-puolta :D. Ennen oli tapana käyttää "luo"-puolta.

  HeidiB, oi kiitos :). Sinulle se sopii myös varmaan tosi ihanasti, varsinkin kun osaat tehdä niitä iltameikkejä(kin) todella hyvin ja yhdistää hienosti muiden eri sävyjen kanssa :).

  Pääsky, se muutos tulee varmaan kaikille hieman eri aikoihin, vähän kuin facebookissakin :D.

  Hanna, mitä jos luomivärin rikkoisi ja murusista vääntäisi lituskanapit?

  norppa, minulla on alkaneet jotkut huulikiillot loppumaan :O! Luomivärejä saakin sitten odotella hieman pidempään...

  VastaaPoista