lauantai 25. syyskuuta 2010

OPI Catch Me In Your Net

OPI Catch Me In Your Net (Summer Flutter Collection for Summer 2010) on vihertävän turkoosi kynsilakka, josta minulle tulee heti ensimmäisenä mieleen meri ja merenneidot :).

Valokuvassa lakka näyttää melko voimakkaasti suht perinteiseltä turkoosilakalta,
mutta auringonvalossa lakan kaikki mahdolliset sävyt aina turkoosista vihreään tulevat upeasti esille. Hämärässä huonevalaistuksessa kynnet näyttävät myös todella hienoilta ^^.


Lakka levittyi oikein mukavasti, mutta kahdenkaan kerroksen jälkeen kynnen kärkiraja ei ollut hävinnyt yhtään mihinkään :/. En lähtenyt kuitenkaan kolmatta kerrosta levittämään, sillä haluan päästä nopsasti testaamaan jo muita uutuuslakkojani ^^'.

Ostin OPIn Tallinnan Kaubamajasta noin 10 eurolla. Kaubamajasta löytyi myös Summer Flutter -kokoelman miniversio hintaan 15€. Minikokoelma löytyy myös Lookfantasticista postikuluineen 18,80€.

Catch Me In Your Net on hämmentävin kynsilakka mitä olen koskaan ostanut, en osaa nimittäin sanoa tykkäänkö siitä vai en :D. Lakka näyttää sormissani jotenkin todella kylmältä ja hyppää silmille kuin kilometrin pituinen kameli. Lakka ei varmasti ainakaan jää keneltäkään huomaamatta. Eäh, pidänkö vai myynkö?

Mitäs te tykkäätte? Hot or not?


(Tää uusi tekstinmuokkaustsydeemi on kauhea, tekee kauheen isot rivivälit murrrr)
(Jee muutaman minuutin ru-...mbailun jälkeen rivivälit saakin ihan fiksusti \0/. Ah, blogger olet niin ärsyttävä.)

11 kommenttia:

 1. Jos myyt nii myy mulle! Oon halunnut ostaa tuon lakan jo pitkän aikaa, mutta kun ei sitä enää saa täältä pikku Suomesta mistään (tietääkseni) ja en tykkää tilailla ulkomailta :D

  VastaaPoista
 2. Ooh, justiin mun värinen!! En oo hetkeen ostanu kynsilakkoja ja oon muutenki jonkun sortin ostolakossa, mutta ton mä haluaisin!

  VastaaPoista
 3. Ooh, mä haluan kanssa tota :P sopivasti pigmenttiä!

  VastaaPoista
 4. Tää on niin ihana lakka! Itseasiassa ainoa, josta olen saanut junassa täysin tuntemattomalta naiselta kehuja :)

  VastaaPoista
 5. Pidä ihmeessä! Kynsilakkoja ei voi koskaan olla liikaa ja tuo on ihanan värinen! :]

  VastaaPoista
 6. musta toi sopii sulle kyllä nätisti ja tosiaan kolmannella kerroksella saisit varmasti jo kärjetkin peittoon. Mulla on tällä hetkillä kynsissä Orlyn Halley's Comet joka on melkein identtinen tämän lakan kanssa (täysin oikeutettua omistaa kaksi samanlaista lakkaa, kun ne on eri merkeiltä... blondin logiikkaa taas) ja väkisinkin tiirailen kynsiäni ahkerasti :D

  VastaaPoista
 7. Piti mainita tännekin, että huomaat: My Private Jetiä on ainakin sivujen mukaan Trans Designilla, http://transdesign.com/

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä toi on ihana väri:)
  ....Käyppä kurkkaamassa blogiani;P

  VastaaPoista
 9. Todella hot! Aivan mahtava väri ja "glitter"-kimallus. Yleensä lakka näyttää upealta vain pullossa ja kynsille levittäessä ne glitterit ei vaan näy.. mutta toi on selvästi huippukamaa :)!

  VastaaPoista
 10. Ooo, ihana lakka! Jos oot myymässä niin myy mulle ;) Taitaa kyllä olla muitakin ostajia tolle= pidä ittelläs, toi on ainakin lakka, joka huomataan! :D

  VastaaPoista
 11. Terhen, minä en tykkää tilailla kynsilakkakaupoista vaan suosin eBayta aina viimeiseen tappiin asti :D.

  mari, minä olen myös ollut muutaman kuukauden kynsilakkalakossa, mutta silti niitä on kävellyt tänne asuntoon jostain rakosesta - en ymmärrä ;<!?

  Mirette, sitä kyllä löytyy jos ei muuta :D.

  kiukkupussi, oih! Tuntemattomat kehujat piristävät ihanasti päivää :). Minä sain kerran eräältä naiselta kehuja hiusteni leikkausmallista ja väristä, olin hieman häkeltynyt :D.

  Sonne, no mutta kun rakkaus ei riitä niille kaikille tätä menoa :'D.

  S, oma tassuja tulee nyt kyllä tiirailtua jopa hävyttömän paljon :D.

  Sonia, oi kiitos vinkistä! Miksi kaikki kynsilakkasivustot näyttävät Älä tilaa täältä mitään-sivuilta ulkoasujensa puolesta :I?

  shiny, oih kiitos ^^. Kävin, kiitos siitäkin :).

  Shiri, hämmennyin itsekin kuinka eläväiseltä tämä lakka näyttää. Yleensä se glitterimäisyys ja superkiilto jää sinne purkin pohjalle ;<.

  H, kaikki tykkää tästä ja minä olen vain entistä enemmän hämmillään :D.

  Kääks, kaikki kehuvat lakkaa ja oma olo on siltikin vielä epävarma apuamitäteen :D???

  Mutta kiva tietää, että jos en haluakkaan tätä pitää niin ostohalukkaita löytyy :D. Terhen on nyt sijalla yksi kun kommentoi ensimmäisenä tähän merkintään ja ilmaisi ostohalunsa :). Mutta, ainakin toistaiseksi tämä saa vielä asua Pandalassa ;D.

  VastaaPoista