maanantai 6. syyskuuta 2010

Kynsi-inspiraatio: Yötaivas ukkosmyrskyn jälkeenDailymail.com

Haeskelin kynsiini inspiraatiosta sääilmiöistä ja mietin miltä yötaivas voisi näyttää rajun ukkosmyrskyn jälkeen. Mielessäni oli tietty mielikuva ja lähdin toteuttamaan niitä uusilla Dependin kynsilakoillani (jotka ovat ainakin meidän Kicksissä nykyisin 3€/kpl !!). Mielikuvaani vastaavan Dailymailin kuvan löysin itseasiassa vasta myöhemmin kun olin jo lakannut kynteni.Sävyt "058" ja "163"
Dependin lakassa "058" on ihastuttavia pieniä kimaltavia hippusia, aivan kuin pieniä tähtiä. Sävy "163" tuo mieleeni oikein hienon ja arvokkaan satiinin.

Käytin Dependin lakkojen lisäksi myös Lumenen Natural Code kynsilakkaa "Go glittery" ja aavistuksen verran Rimmelin mustaa "Black Out" -kynsilakkaa. Töpöttelin sävyt omille paikoilleen meikkisienen avulla.Mitäs piditte? Tuliko kynsistä mieleen ukkosmyräkän jälkeinen rauhallinen yötaivas :)?


Ajattelin tehdä tällä viikolla kynsilleni erilaisia liukuvärjäyksiä ja tehdä niistä step by step-kuvapostauksen (ohjeet myös mm. näiden kynsien tekoon). Kuvaan myös käyttämäni välineet ja kuinka hyödynnän niitä, joten pysykäähän hollilla :)!

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet :) Ja nätit nuo Dependin sävyt, mikäköhän siinä on, että kävin alle tunti sitten itse lähi-Kicksissä kyttäämässä Dependin lakkoja, mutta mikään ei miellyttänyt.. Ja kuitenkin samat sävyt näyttävät ihanilta muiden blogeissa :D

  VastaaPoista
 2. on todella kaunis lakkaus, gtekee mieli itsekkin kokeilla vastaavaa :D

  VastaaPoista
 3. violetti on jotenkin kiva liukuvärjäyksessä :)

  Heh, itsellä on kans tarkoitus tehdä tuollainen postaus. Mutta jospa meillä ei kaikki lukijat ois ihan samoja ja ompahan hauska nähdä, miten eri tavalla liukuvärjäysjuttuja voi tehdä. Saa nähdä, teenkö omani jo tällä viikolla.

  VastaaPoista
 4. Nekku, oi kiitos :).

  tahma, tuo on muuten niin totta :D. Todennäköisesti en olisi ostanut näistä lakoista kumpaakaan ellen olisi ostanut niitä juuri nimenomaa violetteihin liukuvärjäilyihin :).

  Ruu, kokeile ihmeessä :)! Musta glitterilakalla voisi myös olla tosi upea, tai pinkit tai oranssit... Mikä tahansa värimaailma käy.

  norppa, niin onkin :). Muuten en violetteja oikein käytä ja en niistä niiiin kovasti tykkää koko kynnella "normilakkauksella".

  Haha, hyvä tuuri :D. No mutta lähinnä noilla tutorialeilla halutaan auttaa lukijoita ketkä etsivät vaikkapa ohjeita juuri tuohon liukuvärjäilyihin. Mitä helpommin sen löytää eri blogeista niin sitä helpommaksi homma varmasti muuttuu ja pääsee näkemään eri toteutustapoja :).

  Jään odottelemaan myös sinun tutorialeita :)!

  (Itse kaipailen aina välillä lisää vinkkejä eri värisävyjen yhdistelemisestä liukuvärjäystä tehdessä)

  VastaaPoista
 5. Oi vau, onpa kivat kynnet! Harmi, että täältä lopetettiin Kicks ja Depend:in lakkoja ei saa mistään :<

  VastaaPoista
 6. Ihania noi sävyt :). Pitää varmaan toi tummempi käydä joskus hakemassa.

  VastaaPoista