torstai 9. syyskuuta 2010

Kauneusmessujen ryhmälippu (informaatio)Kuukausi on kääntynyt jo syyskuun puolelle ja ryhmälippuja on vaikaa ostaa vielä kaksi viikkoa ja muutama päivä päälle.

Osallistujalista näyttää tällä hetkellä tämännäköiseltä:

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Kauneusmessujen ryhmälippuihin osallistuvat:
- Minä
- Mansikka
- Eeva
- nouran kaveri
-
Murmentus
- Kaverini
- Sonia

Ei-niin-varmat osallistujat:

- Lumi

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Solja perui tulonsa, eli Varamies-Sonia olisitte erittäin tervetullut suorittamaan palvelustanne ;D. Lumia, onko tilanteesi minkälainen?

Mikäli miehitys on jäämässä vajaaksi, niin osaisitteko lukijani sanoa olisiko kukaan teidän ystävistänne/tutuista/verkostosta kiinnostunut osallistumaan ryhmälippuun :)? Kun tosiaan samalla lipulla pääsee esimerkiksi myös terveysmessuille ja muotimessuille eli ryhmäläisten ei tarvitsisi olla edes "kauneuspuolen" ihmisiä.

___________________________________________________

"Ryhmäppu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla, ja ryhmän jäsenet voivat saapua messuille koska tahansa viikonlopun aikana - vaikka yksitellen, oman aikataulunsa mukaan."

Aikaisemmat merkinnät aiheeta: toinen ja ensimmäinen

8 kommenttia:

 1. Me ollaan kyllä kaverin kanssa varmasti menossa tonne messuille, mutta en ollut kuullut tästä ryhmälipusta aikaisemmin. paljonko se tulee sitten maksamaan per hklö?

  VastaaPoista
 2. Tuolla blogini yläpalkissa on kaksi linkkiä joista löytyy aikaisemmat keskustelut ryhmälipuista jos haluat vilkaista :).

  9€ maksaa ryhmälippu per henkilö. Opiskelijoilla taisi olla myös 9€ tuo lippu jos en ihan väärin muista, en pääse nyt ollenkaan kauneusmessujen sivuille tarkistamaan :/.

  VastaaPoista
 3. Eli minä tekisin tilauksen, liput tulevat minulle ja sitten laittaisin liput menemään omistajilleen kirjekuoritse :). Lisään tuohon vielä kuluiksi postimerkin hinnan eli onkos se jotain 0,60€?

  VastaaPoista
 4. Laitanpa mainoksen tuonne oman bloginikin puolelle.

  VastaaPoista
 5. Aa, joo kävin tuolla messusivuilla ja ilmeisesti jos menee pe niin opiskelijakortilla pääsee 6eurolla, niin en varmaankaan itse tarvitse ryhmälippua, mutta kysyn kaveriltani josko hän haluasi päästä vähän halvemmalla:)

  VastaaPoista
 6. Sonia, oi kiitoksia :)!

  shiny, joo hei kysyppäs :).

  VastaaPoista
 7. Oijoi, pahoittelut huomaamattomuudestani! En siis ole tulossa, kun on tuo synttäriviikonloppu + en ole varma edes saisinko töistä vapaata :) Kiitos Panda kuitenkin! Ihana kun järjestelet! Haluisin silti joskus tavata kosmetiikkabloggaajiaaaaa...

  VastaaPoista
 8. Sori, etten ole ehtinyt vastaamaan, olen ollut vähän netin ulottumattomissa taas viikonlopun yli (:

  Valitettavasti taidan joutua vetäytymään tästä koska en todellakaan tiedä aikatauluistani vielä mitään, on mahdollisuus, että joudun palaamaan Turkuun heti Gagan jälkeen torstai-yönä tai jos messuille menen, pääsisin sinne opiskelijana perjantaina tätä halvemmalla. Ihanaa kuitenkin, että viitsit järjestää tällaista tilausta, vaikka se omalta kohdaltani jääkin nyt väliin. Toivon kovasti, että saisitte vaadittavat 10 henkeä kokoon tilausta varten.

  VastaaPoista