keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Kenkäihastumista


Kaulahuivi: Pieces
Neule: Vero Moda
Laukku: Malagasta
Sukkahousut: Gina Tricot
Kengät: Mekka (Tapas)


Syksy kaikkineen käpertymisineen ja kynttilöineen on herättänyt minussa esiin aivan uuden puolen.

Suuntautumiseni ei ole koskaan ikinä värähtänyt, tiedän mistä mitä nautin ja mistä kroppani pitää. Ihmisten kasvava avomielisyys on yrittänyt selkeästi vaikuttaa minuun alitajuntaisesi, mutta ole pitänyt tiukasti kiinni omasta suuntautumuksestani. Onko mitään pakko kokeilla jos ei halua? Kaiken kokeileminen on nyt trendikkäämpää kuin koskaan ennen ja voiko ihminen rehellisesti sanoa tietävänsä mistä oikeasti nauttii 110% jos ei ole kokeillut kaikkia eri vaihtoehtoja?

Olen kuitenkin huomaan jo pidemmän aikaa ajattelevani yhä enemmän ja enemmän jotain sellaista mitä en ole koskaan ennen kokeillut. Minulla on itseasiassa kaksi erilaista ajatuksen kohdetta joita haluaisin päästä kokeilemaan ja jotka ovat pyörineet päässäni turhankin usein. Milloin minusta on tullut näin suuruudenhullu? Miksi en mahda näille ajatuksilleni mitään?

Lähdin tuulettamaan hämmentynyttä mieltäni shoppailukierrokselle ja kävin liikkeeessä johon minulla on harvoin oikeasti asiaa. Yksi päiväunihaaveilujeni kohde oli siellä, samassa liikkeessä kanssani. Sydän pamppaillen kävelin kohteeni luokse. Päiväunieni toinen kohde oli muuttunut silmieni edessä todelliseksi.Kyllä, panisin.Ja niin minä paninkin ne heti kotona jalkaan, voi sitä palavaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Mistä kaikesta olenkaan jäänyt paitsi?Ei kai minusta nyt heti voinut tulla ensimmäisen ihastumisen ja kokeilun jälkeen heimon vaihtajaa? Avomielisyydenhän piti olla nyt "in"? Voin siis suuntautua samalla niin matalapohjaisiin kuin korkeisiinkin yksilöihin? Toimiiko se? Eikö silloin ole tuplasti enemmän (lue liikaa) vaihtoehtoja kokeiltavaksi?(Googlettelin toisen päiväuneni kohteen nimellä ja löysinkin hänestä oikein näpsäkän kuvan teille jaettavaksi)

1 kommentti:

  1. *reps, kops ja poks* :D Ei mutta, ihana asu ja sen näköisiä kenkiä, että panisin itsekin. Ne jalkaani siis.

    VastaaPoista