sunnuntai 22. elokuuta 2010

Saako vielä vähän lohdutella itseään?

Muutamissa kosmetiikkablogeissa on ollut nähtävillä pienoista meikkiapatiaa eli silmämeikki on tehty mahdollisimman simppelisti simppeleillä, helpoilla ja joidenkin mielestä jopa tylsiän turvallisilla sävyillä (ruskeaa, beigeä jne).Muistatteko vielä minun lohtulorkkuni ja kuinka palavasti siihen ihastuin? Olen koukuttanut itseni ihan 100% tuohon Cocoa Liftiin, siis huhhuh!

Olin aivan varma että tässä tapahtuu välillä turhankin tuttu ylikäytön kaava:

Palava ihastuminen -> ylikäyttö -> kyllästyminen -> paletin laittaminen jäähylle meikkilaatikon pohjaperukoille -> uuden syttymisen ja "löytämisen" odotus -> uusi ihastuminen

Väärin.

Olen käyttänyt Cocoa Liftiä lähes putkeen pelottavan pitkän ajan - enkä edes uskalla laskea kuinka monena päivänä peräkkäin...Tuttu aamutiimi: Cocoa Lift, musta nestemäinen eyeliner, ripsiväri ja vaalea sisäkajaali.


"en jaksa vaihtaa yöpaitaa eihän se kuitenkaan näy meikkikuvissa" Knok knok milloin opin?

Paletin tummimmalla sävyllä voi määritellä sen onko lähdössä humpalle vai ihan vaan kaupungille hoitamaan asioita (lue shoppailemaan).Kameleonttisilmät, tietyssä valossa ollaan niin siniharmaata ja tietyssä valaistuksessa esitetään vihreää (ylläolevissa kuvissa). Saisivat minun puolestani olla enemmänkin vihreät kuin siniharmaat :P.

7 kommenttia:

 1. On se kyllä nätti ruskea.. Ja väliäkö ''tylsästä'' sävystä, nätti rajaus piristää kuitenkin jonkun verran :)!

  VastaaPoista
 2. Silloin kun esittelit tuon lohtuluomivärin, en niin suuremmin liikunnut siitä... Mutta nyt, hohhoi kun se näyttää hienolta! Saattaa siis olla, että tuo täytyy käydä katsastamassa =)

  VastaaPoista
 3. Lorkun luomareissa on pigemnttiä mielestäni tosi hyvin! Itse ostin tuon saman sarjan yksivärisen napin jostain halpahallin alekorista vitosella ja se on yksi lemppariluomiväreistäni! Kimaltaa kauniisti ja pysyy hyvin! Aivan loistotuote! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis meikki,kauniit silmät:)
  Näkyykö ihanat pisamasi noin hyvin meikin alta,vai onko sinulla pohjameikkia kasvoilla?
  Utelias minä:)

  VastaaPoista
 5. tahma, rajauksella on kyllä myös oma vahva roolinsa meikeissä - jos esim luomivärit eivät olekkaan niiin ok tai eivät menneet niin kuin piti niin rajauksella voi jo jonkin verran pelastaa tilannetta :).

  Verililjapuu, haha :D.

  Nonnu, samoja yksittäisiä luomiväreja olen minäkin kaiholla katsonut mutta saanut ainakin toistaiseksi pidettyä sormeni (ja lompakkoni) kurissa ;D. Pigmentti on kyllä jopa yllättävän hyvä!

  Anur, saa kysellä kysymykset on kivoja ^^. En käytä kasvoilla ollenkaan meikkiä :).

  VastaaPoista
 6. Wau,lucky u!
  Ois kiva voida meikata ilman pohjameikkiä..

  VastaaPoista
 7. Hei, samma här! Haluaisin käyttää Cocoa Liftia joka päivä, mutta yritän välillä pakottaa itseni käyttämään muitakin luomivärejä. Se vaan sopii kaiken kanssa ja on niin ihana!

  VastaaPoista