perjantai 13. elokuuta 2010

Lumene Natural Code sävy 6 Cristal Rose
Ruokakaupassa käydessäni päätin piipahtaa kosmetiikkaosaston läpi ihan vaan katselemassa. Mutta voi kuinka nätissä rivissä Natural Coden huulipunat siellä seisoivatkaan ja vain muutaman sävyn kohdalla oli yksi tyhjä paikka(!). Huulipunaihmiset ketkä tykkäätte hoitavista punista ja pehmeästä fiiliksestä huulilla juhuu ~ Ostakaa ainakin yksi NC-puna, ne ovat ihania ^_^.
Aikaisemmat NC-punani lukeutuvat vaaleimpien sävyjen joukkoon ja halusin kokeilla nyt jotain hieman näkyvämpää mutta ei missään nimessä punaisen punaista. Sellainen taisi NC:n punista ollakkin ainoastaan se kaikista tummin sävy? No minulle ovat yleensä jo pelkästään keskitummatkin sävyt aivan liian tummia...

Sävy 6 Cristal Rose näytti olevan juuri se mitä etsin - vai olisiko tämä sittenkin aivan liian vaaleanpunainen? ... Tuksahtava?Naku


Cristal Rose

Halpamainen pinkkilook on kyllä kaukana, sävy on söpömpi kuin osasin odottaakkaan :).

Huulipunassa olevat pehmentävät ainesosat saavat huulet tuntumaan mukavilta eikä yhtään kuivuneilta ja ns jäykiltä kuten jotkut huulipunat tuntuvat tekevän. Aivan kuin huulilla olisi pehmentävää huulivoidetta.


Huurteinen pinkki

6 kommenttia:

 1. Hah, kiinnostuin noista jo kun viimeksi postasit, mutten ole koskaan muistanut käydä niitä kaupassa hiplailemassa.

  Vaaleat sävyt kuulostais kivalta, mutta osaatko sanoa löytyykö noista sellaisia missä ei ole mitään glittereitä tai shimmereitä?

  VastaaPoista
 2. Minä myös kävin pyörittelemässä noita Anttilassa käsissäni (tai oikeastaan vain silmissäni, koska kädet oli niin täynnä ostettavaa etten voinut koskea...) :P En kuitenkaan ostanut, kun ei vielä palkkapäivä ollut... Josko sitä joku päivä taas eksyisi.

  VastaaPoista
 3. Mä olen miettinyt noita NC:n huulipunia, että pitäiskö ostaa. Nyt sait kyllä ylipuhuttua :D

  Tuksahtava! :D :D Ihan paras!

  VastaaPoista
 4. Pääsky, Satin Coralissa ei ollut shimmeriä eli se jäi vähän kuin mataksi huulille :). Muista sävyistä en valitettavasti muista millainen lopputulos niissä oli ja viimeksikin testailin lähinnä tätä Cristal Rosea ja sitä kaikista tumminta :/. Se kaikista tummin ei tainnut _muistaakseni_ kamalasti kiillellä?

  Kissankulta, Anttila on julma paikka, varsinkin kun sinne tulee suht usein kaikenlaisia alennusjuttuja myös kosmeosastolle :|.

  Nonnu, suosittelen lämpimästi :). Täällä ainakin paikallisessa Anttilassa oli joku aika sitten Natural Code sarjassa Ota 3 Maksa 2 -kampanja ;).

  VastaaPoista
 5. Moikka, kyselit blogissani sitä Goshin lakan numeroa. Eli siis kyseessä on sävy 567 Metallic Green :)

  VastaaPoista
 6. Nunnu, oi kiitoksia vastauksesta! Iiihanan värinen lakka.

  VastaaPoista