torstai 19. elokuuta 2010

Kauneusmessut 2010Viime vuonna en päässyt käymään kauneusmessuilla mutta tänä vuonna ajattelin päästä paikan päälle :). Löytyykö ruudun siltä puolelta kiinnostusta kyseistä messutapahtumaa kohtaan?

Olemme muutaman kaverini kanssa tähtäämässä
ryhmälippuun jolloin lipun hinnaksi jäisi 9€ per naama. Mikäli kiinnostuit asiasta niin ollaan toki yhteyksissä, ryhmälippuja voi tilata 28.9 asti.

"Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Jokaista kymmentä tilattua lippua kohden tilaaja saa käyttöönsä yhden ylimääräisen lipun veloituksetta. Ryhmäppu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla (Kauneus, Terveys, Muoti, Häät&Rakkaus ja Gold Silver Watch) ja ryhmän jäsenet voivat saapua messuille koska tahansa viikonlopun aikana - vaikka yksitellen, oman aikataulunsa mukaan."


HUOM! Kommenttiboksista löytyy vielä pieniä lisätietoja koskien ryhmätilausta!

19 kommenttia:

 1. Itseäni ainakin kiinnostaisi tosi paljon. Sattuisipa kerrankin sopivastikin kun olen 14.10 Lady Gagaa katsomassa niin olisin oikealla suunnalla jo valmiiksi. Pitää kyllä vähän katsoa kenen saisin omaksi seurakseni, koska ystävä, jonka kanssa olen menossa Gagaa katsomaan, ei kyllä varmasti viihtyisi tuolla :D

  VastaaPoista
 2. Mua kyllä kiinnostaisi! Myydäänkö tuolla kynsilakkoja halvemmalla :-D se on päälimmäisenä mielessä!

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaisi kovin kans, mutta a.) helsingissä (60e junat edestakaisin + mahd. yöpymiset) b.) viikonlopuksi sattuu synttärit, ehkä haluan juhlia niitä kotosalla ;) Kivaa olisi kyllä tavata bloggaajia kauneusmessujen yhteydessä.

  VastaaPoista
 4. S, mie oon menossa katsomaan Lady Gagaa keskiviikkona :)! Sitä vähä mietinkin jos jäisi ihan vkl asti PK-seudulle pyörimään. Keikkakaveria tuskin saan houkuteltua mukaan :'D. Ja hei, maskeerausaiheena on messuilla tänä vuona TADAA Lady Gaga <3 ;D.

  H, en kyllä osaa sanoa missä hinnoissa tuotteiden hinnat ovat ja mitä kaikkea sieltä voi löytyä :). Eiköhän ainakin jotkut tuotteet luultavasti?

  Katjamaria, ahtaudutaan porukalla omenahotelliin :D! Vähän erilaiset synttärit, messuja ja yöpymistä&juhlimista (ja shoppailua ^^) omituisten otusten kanssa >:D.

  VastaaPoista
 5. Oho tajusin että täytän 18 juuri tuona viikonloppuna :D en taida siis olla messu kunnossa! ;) Oho, Katjamaria täyttää myös, saanko udella monesko päivä :)

  VastaaPoista
 6. Tai siis katjamarialla on myös synttärit, iästä en tiedä :)

  VastaaPoista
 7. Kiinnostaisi käydä, mutta harmi vaan, että esteeksi tulee matka :/

  VastaaPoista
 8. Panda: Kieltämättä ei nyt ihan huonoltakaan kuulostaisi :D mut meillä on täällä yleensä sellaiset yhteissynttärikemut toisen kohtalotoverin kanssa.. mutta pistetään harkintaan!

  H: 16. lokakuuta täyttelee tää tyttö vuosia :) sattuiko lähelle?

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. H, oo onneksi olkoon vielä näin ennakkoon :)! Onko isotkin kemut suunnitteilla?

  Kissankulta, noo messut ovat joka vuosi matkoja ei välttämättä ;). Ensi vuonna ehkä sitten :)!

  Karjamaria, niin se kohtalotoverin kanssa juhliminen kuulostaa ehkä tässä tapauksessa siltä "turvallisimmalta" vaihtoehdolta kuin meikkihörhelöiden kanssa kaupungilla riekkuminen :'D.

  Smykkityttö, hei ollaan yhteyksissä :)! Pidän kaikki kiinnostuneet ajan tasalla täältä blogista käsin ja yhteyksissä voi olla myös sähköpostitse.

  Liput voi varata messujen sivuilta ja ilmeisesti sinne vain laitetaan kaikkien ryhmäläisten osoitetiedot ja maksutavasta en ole ihan varma mutta tutustun tuohon tilauspohjaan kun lipun varailun ajankohta tulee hieman lähemmäs :).

  VastaaPoista
 11. Nappasin lippujen tilauslomakkeelta tällaiset infot:


  * Hintaan lisätään toimituskulut 6 €/tilaus.

  --> Jos/kun meitä on se 10 henkilöä niin jokainen maksaa ~0,60€ toimituskuluja. Ei paha :)!


  * Välitämme lomakkeella tulleen tilauksenne yhteistyökumppanillemme Lippupalveluun, joka lähettää teille tilauksesta ensin laskun.

  --> Kaikki osallistujat maksavat tililleni lipun hinnan + toimituskulun (~0,60€) niin pääsen tekemään sitten tilauksen ja näin laskun tullessa maksamaan liput kerralla.

  * Laskun maksettuanne saatte liput postitse antamaanne osoitteeseen hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

  --> Joko lähetän jokaisen liput kirjekuorissa postimerkin hintaan tai sitten miittailemme paikanpäällä? Kirjekuori voisi olla se kätevin niin jokainen voi tulla paikalle miten itselle sopii :).

  VastaaPoista
 12. Minuakin kiinnostaisi, ei tulisi lipulle pahaa hintaa. Voi laskea minutkin mukaan varmaksi lähtijäksi jos se kymmenen saadaan kasaan. Maili:
  girlwithoutapearlearring@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Kiinnostaisi kyllä moinen. Viime vuonna kävin messuilla ja tykkäsin kovin. Asun vain tuossa vaiheessa ulkomailla, joten pitänee zoomailla rahatilannetta, että olisiko tuossa välissä hyvä aika reissata Helsinkiin... (joka tapauksessa kotona olisi tultava käymään noihin aikoihin) :3

  Varmaksi en siis vielä lupaa, mutta niin.

  VastaaPoista
 14. Itseänikin kiinnostaisi pirusti. 9,60e ei ole paha hinta, voisin ilmoittautua varmaksi tulijaksi. :D Hauska olisi miittailla muitakin meikkifriikkejä. :)
  Maili: epe.li@tuusulalainen.com

  VastaaPoista
 15. Mä oon menossa, mutta saan lippuni muuta kautta :) Saas nähdä vaan, että minä päivänä eksyn paikalle...

  VastaaPoista
 16. Katjamaria, 15 pv on minun synttärit, että aika lähellä ;)

  Panda, kiitos kiitos! Tuskin on mitkää isot suunnitteilla ja ajattelinkin että ehkä lauantaina selviäisin hesaan asti messuille :) mutta saa nähä. Ymmärsinkö oikein että voiko noita lippuja ostaa vielä "oveltakin"?

  VastaaPoista
 17. H, ryhmälippuja voi ostaa oveltakin, mutta silloin kaikkien pitäisi tulla sinne yhtäaikaa paikalle samana päivänä.

  "Pääsyliput tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen ovelta tai ennakkoon Lippupalvelusta"

  VastaaPoista
 18. tulkaa kattoo mua bodypaint-kisoihin la 16.10 ;D

  VastaaPoista
 19. Lenore, joo niitä kisoja pitää kyllä päästä katsomaan :)! Ihania aiheita tänä vuonna molemmissa kisa-aiheissa.

  VastaaPoista