sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kauneusmessujen ryhmälipuista kiinnostunet *ding dooong*Kauneusmessujen ryhmälippuihin osallistuvat:
- Minä
- Mansikka
- Eeva
- nouran kaveri
-
Murmentus
- Kaverini
- Sonia

Ei-niin-varmat osallistujat:

- Lumia
(Yskäiskää mikäli olen tulkinnut väärin :D)

Meitä messuille tulijoita on tässä vaiheessa (myös epävarmat tulijat laskettuina) ryhmälippuun tarvittava vähimmäismäärä eli 10 ihmistä kasassa. Huom, epävarmallisesti (onko tuo sana :D?) kasassa ;).

Osaatteko ei-niin-varmat-tulijat kertoa apauttirallaa missä vaiheessa oman tulemisen varmuudesta :)? Kiirehätä ei päättämisellä ole, mutta yritän ennaltaehkäistä parhaani mukaan tilannetta jossa meitä messulaisia olisikin vain 8-9 ihmistä kasassa ryhmälipun tilaamishetkellä
** ;P.

Ryhmälippu tulee olla tilattuna 28.9 mennessä eli aikaa on vielä reilusti, tekisin tilauksen kuitenkin mielellään suht ajoissa niin tulijatkin tietäisivät onko messu edessä vai ei ja varautua sen mukaan :). Sekin päivä voidaan yhdessä miettiä ja katsoa että se sopii rahallisesti ja myös muuten kaikille.

Myös uudet tapahtumasta kiinnostuneet henkilöt voivat yhä ilmoittautua mukaan mikäli olette kiinnostuneet ryhmälipusta, "peruutuspaikkoihin" on aina hyvä varautua varsinkin kun kaikki tulijat eivät ole vielä 100% varmoja paikalle pääsemisestä
** :).___________________________________________________

"Ryhmäppu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla, ja ryhmän jäsenet voivat saapua messuille koska tahansa viikonlopun aikana - vaikka yksitellen, oman aikataulunsa mukaan."

Oliko teillä suunnitelmissa tulla minä päivänä tapahtumaan :)? Me tullaan kahden kaverini kanssa luultavasti joko lauantaina ja/tai sunnuntaina.

9 kommenttia:

 1. Höh ettekö tuu sittenkään perjantaina ? :'(

  VastaaPoista
 2. Mä olisin myös halukas tulee mukaan lipputilaukseen :)

  VastaaPoista
 3. Solja, niin ja siis sinä olet kaveri 2 :D. Tez on 1. Tezille käy lauantai paremmin koska hänellä menee perjantai kokonaan junalla matkatessa sieltä pohjoisesta :/. Sunnuntaina katsomaan luultavasti kisoja ja käymään muodin ja terveyden puolella :).

  Eli sie oisit vaan perjantaina paikalla?

  Mansikka, lisään sinut tuonne +-listalle :).

  VastaaPoista
 4. nii no en tiiä viel :D riippuu saako sitä ammattilaisjuttua. mut jos ei niin sit voisin tulla la myös :) selvittelen asiaa!

  VastaaPoista
 5. Voisit laskea mut vielä vähän epävarmana osallistujana mukaan. En tiedä vielä suunnitelmista kaverin kanssa tarpeksi ja toisekseen perjantaina opiskelijat saisivat lipun kuudella eurolla, jolloin se tulisi halvemmaksi itselleni kuin tämä kimppatilaus. Mietin asiaa vielä ja puhun kaverini kanssa ja ollaan yhteyksissä asian tiimoilta (:

  VastaaPoista
 6. Kiitos ilmoituksista, siirrän Soljan ja äSsän epävarmojen listalle :).

  VastaaPoista
 7. Jahas, näemmä opiskelija-alennuksia oli muitakin kuin tuo 6 euron perjantai. Lukutaitoni jotenkin karsi sen kokonaan pois. Itsellenihän siis opiskelijana lippu maksaa 9 euroa joka tapauksessa, jota en ollut sivuja tutkiessani tajunnut. Lauantaina tai sunnuntaina ajattelin tulla, perjantai ei minulle käy. Ryhmälippua en siis nyt sitten kuitenkaan tarvitsisi, mutta jos tulee tiukkaa kymmenestä osallistujasta, voi minut pitää yhä tilauksessa mukana - 9,60 on kuitenkin melkein se ja sama kuin 9 euroa, Helsingissä asuvana voin tulla hakemaan lipun esim. messukeskukselta samalla kun Panda itse menet. Eli siis, poista minut listalta vasta mikäli 10 henkeä saadaan täyteen ilman minua.

  VastaaPoista
 8. Sonia, asia selvä :). Ilmoittelen sitten sinulle että olemmeko vajaamiehistöllä liikenteessä ja onko apu tervetullot ;D. Laitan varasijalla olevan Mansikan sinun "tilallesi" :).

  VastaaPoista
 9. Mä sain ammattilaiskutsun perjantaille, mut taidan jättää koko messut välistä et en tuu lauantainakaan.. :/

  VastaaPoista