perjantai 6. elokuuta 2010

Garderobini pienin laukku

Olen metsästänyt täydellistä pikkulaukkua ("tissivakolaukkua" kuten minä näitä kutsun :'D) jo jonkin aikaa, mutta mitään minun näköistä ei ollut tullut vielä kertaakaan vastaan. Lindexissä pyöri jossakin vaiheessa kesää ihan ok pikkulaukku missä roikkui kettinkejä, mutta sen hinta taisi lähennellä 20€ ja ei se nyt niiin kiva ollut - vähän turhan neliömäinen ja kangas oli kova.

Rakastan isoja ja muhkeita laukkuja, mutta joskus olisi kiva pitää kädet kokonaan vapaana ja antaa mahdollisimman pienen laukun vain hengailla mukanani paikasta toiseen. Olkapääkin saisi vaihteeksi levätä.

Baareissa sellainen olisi unelma, ei tarvitsisi kanniskella pientä baarilaukkunyssäkkää kokoajan kädessä mukana ja pyytää aina jotakin kaveria vahtimaan sitä vessareissujen ajaksi. Jep, en jaksa harrastaa meikin lisäehostusta baareissa :P.

Huomasin New Yorkerin piikkitelineessä roikkuvan tällaisen pienen söpöläisen mitä oli enää kaksi kappaletta jäljellä, arvatkaapa vain epäilinkö yhtään tämän ostamista...Musta [x]
Pyöreä muotoilu
[x]
Ihanan pehmeä kangas [x]
Yksi The Yksityiskohta (ketju) [x]
Metallia/ketjua [x]
Hinta 12€ [xxxxx]Laukku on kauniin ulkomuotonsa lisäksi vieläpä varsinainen tilaihme!

Viime päivinä laukku on mahduttanut itsensä sisään mm. Ison Lumenen putsarin, lompakon, kännykän, avaimet, silmälasikotelon sekä kaverille menevän muovipussukan (UDPP pohjustaja + luomivärisampleja). Myös kamera, silmälasikotelo, kynsilakka, Soodakalenteri, huulipuna ja -kiilto sekä kännykkä ovat majailleet sulassa sovussa. Laukku suljetaan nepparilla ja laukusta löytyy vetoketjullisen taskun lisäksi myös kännykälle tarkoitettu tasku.

Talvella tämän pikkunäppärän laukun käyttö rajoittuu luultavasti pelkästään baareiluun ja sen sellaisiin mutta eipä se mitään, kesä tulee silti jokaisena vuotena :).

Tykkäättekö te enemmän "tissivakolaukuista", tavallisista käsilaukuista vai kenties joistakin muista?

3 kommenttia:

 1. Jooh no ite tykkään kesäisin sellasesta aika pienestä "tissivakolaukusta" ja sitten joskus kesällä ja talvisin sellasesta on sekin "tissivakolaukku" mutta se on isompi. En nyt osaa selittää mutta kuitenkin.
  Toi on kyllä ihan kivan näköinen laukku, voisin itsekkin käyttää!

  VastaaPoista
 2. Pinja, kiitos :). Ai sellainen iso vähän kuin koululaukku? Ainakin meikän ollessa yläasteella monet piti joko reppua tai sitten sellaista "olkalaukkua". Neliön muotoista. Seuraavassa oppilaitoksessa kaikilla olikin jo käsilaukut kouluissa :D.

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään ihan "tavallisista laukuista", mutta kyllä tuo sinun uusi "tissivako" laukkusi on aivan ihana! Tollaisen voisin itsellenikin ottaa. :)

  VastaaPoista