keskiviikko 4. elokuuta 2010

China Glaze QT

Olin 90% varma ettei mikään kynsilakka You Don't Know Jacquesin jälkeen voi saada minua rakastumaan niin palavasti enää mihinkään muuhun kynsilakkaan. Tämä on kyllä totta, mutta yksi lakka on kivunnut rakkausmittarissa lähes yhtä korkealle kuin ihanainen Jasques.Kuka tämä suloinen kaunotar on? Saanen esitellä, China Glaze OMG! 2BHOT kokoelmaan kuuluva "QT".Lakan kaunista holoefektiä oli aluksi hankala saada vangittua, mutta sain sen tähän kuvaan vangittua suht onnistuneesti. Luonnossa ja varsinkin auringossa holoefekti on aivan mielettömän upea!

Marjansävyisestä vaaleanpunaisesta (fuksia)lakasta tulee mieleen äitini tekemät ihanat marjapuurot kun olin vielä pieni :).Jo yksi hieman paksumpi lakkakerros riitti peittämään kynteni, mutta lakkasin ne vielä varmuuden vuoksi toiseen kertaan. Lakka levittyi todella hyvin ja laatua ei voi kuin kehua. Lakka pysyi kynsilläni yli kaksi viikkoa mihinkään muuttumatta - VAU! Onko hololakoissa yleisestikkin näin hyvä kestävyys?

Olen niin rakastunut tähän holosävyyn ettei minun tee edes mieli ostaa muita holosävyjä vastaavista tai samasta kokoelmasta, haluan pitää tämän minulle uniikkina yksilönä :).


Mätsi mätsii

6 kommenttia:

 1. Lakka näyttää kyllä kivalta, mutta rakastuin enemmän tuohon mukiin, mistä olet sen hankkinut?

  VastaaPoista
 2. Se on yksi suosikkimukeistani ;).

  Ostin sen Kodin Ykkösestä (alennuksessa 2€), muistelisin nähneeni sen joskus myös muissakin liikkeissä mutta en ole aivan varma. Tätä taisi olla myös keltaoranssina?

  VastaaPoista
 3. Aivan upea lakka. Miks musta tuntuu että kaikki esittelee samaan aikaan salakavalasti hololakkojansa, ja mua alkaa himottamaan niin vietävästi?! Mistä muuten yleensä tilaat lakkasi?

  VastaaPoista
 4. Tää on myös mun yksi suosikkilakoista ja mäkin muuten tein ihan vähän aikaa sitten siitä postauksenkin! :P

  VastaaPoista
 5. Sonne, sellainen nättimys että kelpaa niin arkeen kuin juhlaankin :).

  tahma, haha! Vähän sama kuin Inglotin palettien kanssa :D. Oma on tosin yhä vieläkin esittelemättä...

  Suosittelen kokeilemaan hololakkaa, itse mietin pitkään että mitähäh hololakka voot mutta sen ihanuuden hokaa viimeistään siinä omilla kynsillä :). Ostan kaikki lakkani eBaysta, suosikkimyyjästäni kerroin tämän http://tiny.cc/m46t3 postauksen lopussa :).

  shiny, kävin ihastelemassa myös niitä :3. Itse en ole vielä tehnyt QT:n kanssa mitään koristeluja, ei siihen jotenkin raaski :D.

  VastaaPoista