perjantai 9. heinäkuuta 2010

Lomailevan Pandan paluu

Heippa hei rakkaat lukijani, onko ollut kuuma?

Olen päässyt nauttimaan kesästä täysin rinnoin (keväästä lähtien), mutta odotan kovasti myös syksyä ja sen tuomia uusia haasteita :). Aloitan ehkä eräässä työpaikassa joka olisi juuri sellainen missä olen kuin sammakko lätäkössä ja tuntimääräkin kuulostaa hyvältä (ai että minua sieppasee kun ehdotetaankin 5-15h/vko!). En uskalla kuitenkaan olla liian toiveikas, "pessimisti ei pety" on turhan synkkä lause minun suuhuni mutta tottahan se on.

Ei syksystä sen enempää (vaikka rakastan syksyä ihan älyttömästi), nyt nautitaan uskomattoman lämpimästä kesästä joka Suomeen on rantautunut :)! Ei valiteta helteestä eikä tukalasta olosta, tämä on niiiin harvinaista herkkua että oksat pois - vaikka en olekkaan auringonpalvojapersoona. Talvella valitetaan että on liian kylmä ja kesällä on liian kuuma ja tukalaa, höh.

Syy miksi paluu bloggauksen äärelle on siirrynyt johtuu nimenomaan tästä ihanasta kelistä ja kuinka olemme mieheni kanssa käyneet tekemässä pieniä reissuja siellä sun täällä. Viimeisimpänä Tallinna ja kaupunkirakkaus Tampere. Viimeisimmätkin merkinnät ovat olleet ajastettuja, muiden blogien perässä olen pyrkinyt pysymään edes jotenkin ^^.Mutta nyt kun mitään sen suurempia reissuja ei ole lähiaikoina edessä niin ah materialismimaailma täältä tullaan taas! Viimeaikaiset ostokset ovat melkein kaikki kuvattuna, enää pitäisi malttaa vain istua alas ja alkaa laulattamaan näppistä.

Mikä on muuten paras tapa viettää +36 asteinen päivä ja palata samoihin aikoihin reissuista? No tekemällä hieman myöhässä oleva kevätsuursiivous! Nyt asunto on mopattu ja kuurattu lattiasta kattoon, parveke on siivottu oikein kunnolta talven (krhm) jäljiltä ja nyt se on laitettu kesäkuntoon! Sinne tuli oikein soma lasipöytä, yksi tuoli, kasveja sisältä ja lattialle matto ^^. Penkille täytyy käydä ostamassa oikein muhkea istuintyyny ja toinen sinne tuleva penkki (jakkara) on vielä maalattavana.

Eilen saatiin maalattua olohuoneen pöydän pinta uusiksi, makuuhuoneeseen tuleva tuoli sekä meikkilaatikkoni. Meikkilaatikko sai sen verran ihanan uuden ilmeen, olen siitä niin ihastuksissani että laittelen siitä kuvia lähiaikoina :).

Eli hengissä ollaan, nou hätä ^^.

Ps. Arvatkaapa vain kuinka mieleni teki mökillä ollessani kertoa teille uudesta ihanasta kynsilakastani? Olin sen verran neiti että raahasin uuden lakan mökille lakkailua varten ja voi rakkaus!

PPS. Rakastan sitä tuoksua kun koko asunto on kuurattu, sellainen kevyt lattiapesutuoksu ja ihana raikkaus. Mutta nyt pyörimään ihanan viileään sänkyyn (kiitos ison tuulettimen joka kiipesi kellarivarastosta makuuhuoneeseen), öitä :)!

PPPS. Tulipas sekavaa tekstiä kun kirjoittaa niin sanotusti putkeen ilman miettimistä (ah hymiöiden määrä ja sekava kirjoitusasu) ja puoliunessa, mutta eihän anneta sen häiritä?

1 kommentti:

  1. Tampere on kyllä ihana kaupunki :) Ja kyllä mun mielestä on ihan oikein pitää blogistaan lomaa jos siltä tuntuu, siinä vaiheessa kun blogi muuttuu velvollisuudeksi, on jotain pielessä.

    VastaaPoista