torstai 1. heinäkuuta 2010

Liukuvärjätyt leopardikynnetHalusin kokeilla liukuvärjäystä kesäisen lämpöisillä sävyillä ja kruunata koko komeuden suosikiksi nousseella konadkuviolla. Tykkäsin näistä kynsistä todella paljon ja ne saivat muutama viikonloppu sitten paljon kehuja myös muilta ihmisiltä :).


Pohjustuslakkana Mavala Base Protectrice ja alimmaisena värilakkana China Glaze Yell-O-Neil. Töpöttelin keltaisen lakan puoleen väliin meikkisienellä Anytimen Auringonkukkaa. Kynsien kärjissä OPI Conga-Line Coral. Leoparditäplät Konad Special Nail Polish Black ja kuvalaatta M57.

Ensimäiset liukuvärjätyt kynnet takana ja kyllähän tähän tekniikkaan jää aika pahasti koukkuun, seuraavia kynsiä suunnitellessa ~.

Mikä kynsikoristelutekniikka miellyttää teitä tällä hetkellä eniten?

11 kommenttia:

 1. such original and gorgeous, love it :)
  Thx for sharing
  xoxo

  Liloo

  VastaaPoista
 2. Tosi nätisti olet onnistunut. Pitäisköhän mun vihdoin kaivaa noi konadit taas esiin ja yritää rakastua uudestaan :D

  VastaaPoista
 3. Kivat! En oo montaa kertaa liukuvärjäillyt, vaikka se on kivannäköistä.

  VastaaPoista
 4. miten se liukuvärjäys oikeen tapahtuu?:D todella hienot kynnet meinaan:>

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Oi vitsi miten ihana lakkaus :) Ja noi värit, omnom. Kai sitä pitäisi itsekin kokeilla viimein tota liukuvärjäystä, oliko hankalaa?

  VastaaPoista
 7. liloo, thnx <3 :)!

  S, joko olet ehtinyt kyllästymään :D? Välillä kyllä ei kiinnosta sitten yhtään väkerrellä leimasimien ja muiden välineiden kanssa ja ah miten helppoa ja ihanaa silloin tuo tavislakkaaminen on ;).

  norppa, minulla monet liukuvärjäyskerrat ovat kaatuneet joko liian samansävyisiin tai ihan liian erisävyisiin kynsilakkoihin :D. Mutta silloin kärki(liukuväri)lakkaus on tosi kätevä kun voi tyytyä vaikka yhteen sävyyn eikä tarvitse miettiä montaa eri sävyä :).

  ashtray_eye, eli koko kynsi yhdellä sävyllä ja sitten töpöttelet meikkisienellä missä on tummempaa sävyä niin puoleen väliin kynttä -> kuivuminen ja sitten tumminta sävyä ihan sinne kynnen kärkeen :). Tai sitten vaan töpöttelet eri sävyjä meikkisienellä vuorotellen pitkin poikin kynsiä jos haluaa sekasävyiset kynnet.

  smykkityttö, noo kyllä tuo tummuusaste vaihteli jonkin verran eri kynsien välillä ;D. Mutta eihän se täydellisyys ole aina kaunista eikös ^^?

  tahma, ei ollenkaan :). Voin tehdä pienen tutorialin kun teen varmaan tässä vkl aikana yhdet (kynnen kärkeen tehdyt) liukuvärjäyskynnet :)?

  VastaaPoista
 8. Näyttää tosi vaikealta, mutta kuulostaa tosi helpolta. :D Osaispa itsekin..

  VastaaPoista
 9. aivan ihanat nämä! Täytyy sopivan päivän tullessa kokeilla liukuvärjäystä itsekin näillä sävyillä. Kommentteja lukiessa huomasin sun käyttävän meikkisientä töpötykseen mikä onkin tosi hyvä idea! :)
  itse ostanut keittiösieniä tähän tarkoitukseen ja niiden karheasta puolesta tuntuu aina tippuvan jotain hippuja lakkaukseen. Siispä ostamaan meikkisieniä! :)

  VastaaPoista
 10. Eva, ei ole yhtään vaikeaa :)! Töpöttelet vaan lakkoja toisten päälle kunnes näyttää kivalta ^^.

  Jossu, joo kokeilin alussa itsekin keittiösientä mutta siitä tosiaan irtosi pieniä hippuja ja kynnelle tuli sellaisia pieniä ns laikkuja koska sieni ei ollut tarpeeksi tiheää.

  Meikkisieni on tarpeeksi jämäkkä ja tiheäpintainen töpöttelyyn :).

  VastaaPoista
 11. Mahtis-kynnet! Pakko kokeilla liukuvärjäystä joku päivä! Saat sen kuulostamaan helpolta :D

  VastaaPoista