sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Voi pylly laivan tax free myymälä minkä teit

En malta sen enempää kertoa laivashoppailuistani kuin että minulle myytiin väärä tuoksu :(!

Tuoksuttelin laivan myymälässä erilaisia tuoksuja ja
Chanelin Chance oli aivan uskomattoman ihana. Testeripullo oli hempeän vaaleanpunainen ja juttelin vielä myyjän kanssa kyseisestä tuoksusta ja hän sanoi sen olevan aivan "minun tuoksuinen". Myyjä suihkutteli sitä iholleni (ja pyöritteli ja luki niin testeripullon kylkeä kuin myytäviä tuotepakkauksia) ja minä pyörin tuoksun ympärillä varmaan 15 minuutin ajan käyden aina välillä muilla osastoilla. En vain saanut tuoksua mielestäni.


Paluumatkalla kävin pörräämässä jälleen tuoksun ympärillä ja tein päätöksen, tämä on minun. Sama myyjä tuli siihen vielä pyörimään ja esitteli kuinka tuoksua saisi joko pienessä paketissa tai isommassa. Isompi tuli paljon halvemmaksi joten otin sitten sen. Ympärillä ei ollut muita Chanelin tuoksuja ja myyjä pyöritti kokoajan niitä samoja paketteja kädessä kuin minäkin.

Tuoksun onnellisena mutta kiireisenä omistajana ehdin vasta nyt availemaan ostoksiani ja voi kirosana! Kyllä nyt paiskoisin käpyjä puusta alas jos olisin orava.
Paketistani ei tullutkaan ulos hempeä vaaleanpunainen lasipullo vaan vihreä! Kauhun kasvaessa pörräilin Chanelin sivuille ja kasvojani vasten lyötiin kylmä kala.

Pinkki tuoksu on uutuustuoksu Chanel Chance Eau Tendre ja minun pöydällä pönöttävä vihreä on Chanel Chance Eau Fraîche. Kiitos tästä informaatiosta.

Olen lievästi kuvailtuna hieman käärmeissäni mutta ennen kaikkea minua harmittaa aivan valtavasti. Rakastuin pinkkiin tuoksuun 110% ja miehenikin kehui sitä ihan "minuksi".

Minulla on kuitti tuoksusta ja muistan minua palvelleen myyjän kasvot. Maanantaina soitto laivayhtiöön ööö johonkin numeroon ja kerron kuinka minulle myytiin väärä tuote ja kuinka hajuvedellä oli väärä testeri - tai testerin ympärillä oli väärät tuotteet mutta veikkaan ensimmäistä.


En haluaisi maalata piruja seinille mutta tuntuu tällä hetkellä erittäin "liian hyvältä ollakseen totta" että he mukisematta myöntävät erehdyksensä ja lähettävät minulle kiltisti ihan kotiovelle asti oikean hajuveden väärän tilalle.

Saako tässä kohtaa jo päästää epätoivoisen karjumisen? Siis tottakai minulla on oikeus uuteen tuoksuun? Myyjä pyöritteli tosiaan vuoroin testeripulloa kädessään ja vuoren myyntipakkauksia jotka olivat aseteltu niin että testeri oli niiden välissä. Samalla hyllyllä oli muiden brändien tuotteitä eikä yhtään toista Chanelin tuoksua (ei edes sitä vihreää) eli testeri ei ollut voinut kulkeutua väärään paikkaan. Ja JOS JOS se olisi niin olisihan myyjän pitänyt tämä huomata? Ymmärrän myyjänä itsekin että erehdyksiä sattuu "jopa myyjillekin" mutta kai he ovat silti velvollisia korvaamaan tämän?

Taidan jatkaa sinkkuelämää -sarjan katsomista ennen kuin joudun hakemaan paperipussin mihin voin hengittää.

Ja huomenna on vasta sunnuntai! Vastaisikohan joku sunnuntaina puhelimeen? Mihin numeroon edes soitan? Aaaaaaaaa.

/// Ja nyt kosahti sitten bloggerikin. Asiakaspalvelunumero löytyi mutta tosiaan pitää odotella maanantaihin asti, huoh! Kuluttajansuojan mukaan ilmeisesti he eivät voi sanoa vain "oho sori" ja täts it vaan minun kuuluisi saada uusi tuote. Okei nyt en stressaa asiaa enää mutta kyllä vähän stressauttaa silti.

11 kommenttia:

 1. Eikä mikä tuuri... Kyllä luulisi myyjän kuitenkin sen verran kiinnittävän huomiota pakkauksiin, että tollanen erehdys ehdittäisiin estää. Ärsyttävintä tietysti, ettei ole niin yksinkertaista kävellä takaisin laivan myymälään kuin vaikkapa lähimpään Kicksiin asiasta huomauttamaan.

  Harmittaa vielä sun puolesta, kun toi Eau Tendre on aika valloittava tuoksu, ja myös sen hintainen. Itselläni on Fraîche ja onhan ne nyt kaksi eri tuoksua..

  Toivottavasti saat kunnollista asiakaspalvelua asian tiimoilta, ja sen Tendren vielä huomaasi =)

  VastaaPoista
 2. Tosi ikävää :( Kyllä sun pitäisi ehdottomasti pystyä vaitamaan tuoksu oikeann jos kerta sinulle on väärä myyty.

  VastaaPoista
 3. tahma, pinkkituoksu on kyllä aivan ihana ja jokaisen hurjan euronsa arvoinen :). Toivotaan että se minulta vielä löytyy!

  Heidi, joo tulee ikävästi vaan mieleen eräs kännykkäoperaattoriliittymä X joiden kanssa piti mennä ihan kuluttajaneuvontaan asti kun eivät myöntäneet omaa virhettään! Menin nimittäin purkamaan sopimustani että en halua enää tätä liittymää ja se oli ihan ok. Myyjä naputteli tiedot koneelle ja sanoi operaattorivaihdoksen olevan mahdollista jo muutaman päivän päästä.

  Noh, muutaman päivän päästä kotiin tuli kirje "kiitos liittymän jatkamisesta!" mikä tarkoitti vuoden sopimusta. Marssin liikkeeseen kirjeen kanssa että mitä vattua ja myyjät väittivät että olin käynyt jatkamassa sopimustani! Vaikka kirjoitin purkupaperit ja minulla oli vielä "todistaja" mukana purkutilanteessa.

  Myyjät eivät myöntäneet mitään eikä sen liikkeen johtohahmotkaan. Jouduin sitten soittamaan kyseisen firman ihan pääkallopaikalle ylemmille ihmisille että mitä vattua ja he näkivät jostain koneiltaan että liittymäni tosiaan oli pistetty poikki mutta sopimus oli merkattu jatkuvaksi seuraavana päivänä syystä tuntematon :D. Pääkallopaikan tyypit pahoittelivat ja laittoivat sopimuksen samantien poikki ja asia oli sillä selvä.

  Toivottavasti minulla olisi nyt vastassa myyjä joka pystyy myöntämään virheensä ja asia saadaan nätisti hoidettua :).

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti saat Eau Tendresi kuitenkin :) En ole Tendreä vielä tuoksuttanut, mutta Fraiche on mielestäni todella ihana tuoksu, joka on ihanan raikas!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Argh, alkoi itelläki ärsyttää. harmittais mullakin, jos noin kävis! Kuitenkin hajuvesi vähän kalliimpi ostos ja jos tosiaan on miettinyt huolella jne. Toivottavasti homma selvii - ja raportoi, jos selviää :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset tsempityksistä :).

  Laivayhtiön nettisivuilta ei löytynyt sitten minkään valtakunnan numeroa mihin olisin päässyt papattamaan joten soitin sitten laivalippujen tilausnumeroon joka on sunnuntaisinkin auki ;D. Sieltä minua pyydettiin "hetken" jonottamisen jälkeen lähettämään sähköpostia osoitteeseen X joka vie ilmeisesti suoraan parfyymiosaston henkilökunnalle/vastaaville/yms.

  Jännä ettei tuotakaan sähköpostiosoitetta ollut missään heidän sivuillaan...

  Raportoin teille heti kun tilanne lähtee kehittymään ja saan vastauksen sähköpostiini :).

  VastaaPoista
 8. Voi ei! Toivottavasti saat sen pinkin sieltä ilman mitään sen kummempia systeemejä!

  Miltä se vihreä tuoksuu? Moon niin kyllästyny nyt justiin kaikkiin punasiin ku yritän kuluttaa edelleen epätoivosesti Escadaa pois :P

  VastaaPoista
 9. mari, osaan sitten tosi suppeasti kuvailla tuoksuja mutta yritetääs :D.

  Eli tää ei ole niin sellainen kevyt kesäinen raikas kuten pinkki sisarensa. Tämä on ehkä tällainen vähän "raskaampi" tuoksu, voisin kuvitella käyttäväni tätä enemmin iltatuoksuna kuin esimerkiksi päivätuoksuna :). Tuoksuu arvokkaalle ^^!

  Ei tämä ole oikeasti edes mikään huono tuoksu, mutta ei tämä ole kuitenkaan niiin minun tuoksuni mitä tekisi mieli suihkutella päivän mittaan :). Kevyempää ja raikkaampaa minulle kiitos \0.

  VastaaPoista
 10. Heh, samoin on käynyt mullekin, että myyjä myi väärän pullon kahdesta vaihtoehdosta.. Tosin paikkana oli Tampereen Stockmann.. :D

  VastaaPoista
 11. Bompula, hah :D. Saitko tuotteesi vaihdettua kuitenkin?

  VastaaPoista