keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Myrkkyämpäriin upotetut kynnetOPI Sit Under The Apple Tree houkutteli herkullisella sävyllään sen verran kovin etten jostain syystä etsiskellyt tästä yhtään swatchia. Yleensä etsin kaikesta mahdollisesta mahdollisimman paljon eri swatcheja ennen ostopäätöksen tekemistä. Noh, olisi ilmeisesti kannattanut niin lakan koostumus ei olisi ollut avaamishetkellä niin suuri yllätys :D.Ensimmäinen lakkakerros ei näkynyt juuri mihinkään. Kynnen pinnalla erottui vähän jotain hailakan vihreää muistuttavaa. Toinen kerros erottui hieman. Kolmannen kerroksen jälkeen itse sävy alkoi vasta jotenkin näkymään kunnolla. Viidennen kerroksen jälkeen turhauduin ja harkitsin lakan laittamista eteenpäin.

Päätin antaa omppulakalle vielä mahdollisuuden ja yritin keksiä sille toista käyttötarkoitusta. SNAP. Mitä jos kynnet lakkaisi ensiksi mustalla kynsilakalla ja sen jälkeen sivelisin kynnet tällä hailakalla omppulakalla?WOW! Aika kivat :)!

... Oli myös mielenkiintoista huomata mustalla lakalla lakatessani että tämä musta kynsilakka oli puolijämäköitynyt pullossa eli koostumus oli muuten normaalia mutta kynnelle laittaessa se kökkööntyi ja liisteröityi. Vähän sama juttu kuin mikä minulla kävi aikaisemmin OPI RapiDryin kanssa. Sain levitettyä mustaa itse kynnelle suht tasaisesti mutta voi kökkö tuo kynsien sivu ja tyvi!

Parhaimman myrkkykynsilopputuloksen saamiseksi levitin OPIn omenapuuta kaksi todella ohutta kerrosta. Kynnen sivut sain jotenkin pelastettua, mutta kynnen tyvi jäi nyt "vähän" sotkuisen näköiseksi -_-'. Yritin testipelastaa yhden kynnen tyven levittämällä omenapuuta vielä yhden ohuen kerroksen mutta silloin kynnestä tuli jo liian vaalea ja kynsi alkoi muuttumaan valjumman vihreän sävyiseksi.
Kynnet ovat kuitenkin jo lakatut ja ajattelin viihtyä myrkyissä vain pari päivää niin menkööt nyt tällä kertaa tällaiset sotkukuvat :D. Mikäli olisin meinannut pitää näitä kynsiä pidempääkin niin olisin luultavasti koittanut pelastaa nuo sotkutyvet kynsien tyveen tehtävällä mustalla manikyyrillä. Mikähän sen virallinen termi mahtoikaan olla?Odotin kiltisti kaikkien lakkakerroksien kuivumista ja silti päällyslakan jälkeen kynsien tyveen alkoi ilmestymään pieniä kuplia :<. Pöh, kai sitä kuivumista pitäisi malttaa odotella vieläkin pidempään? Joidenkin kynsilakkojen kanssa tätä kulpailmiötä ei taas tunnu tulevan vaikka laittaisin päällyslakat kuinka nopeasti.Pääsinpäs samalla esittelemään huppariani jossa on rusettipäisiä paakalloja ^^.

PS. Mikäli joku ihmettelee ainoastaan pikkurilleissä olevia pitkiä kynsiä niin muut kynnet haluan pitää tuollaisia suht "normipituisia". Tuon pituuden olen todennut hyväksi mm. töissä. Ainoastaan pikkurilleissä tykkään pidemmistä kynsistä ja kyllähän tuo pitkä kynsi vähän tasoittaa kokoeroa mikä on pikkurillillä muihin kynsiin verrattuna eli se ei näytä niin hoopolta kuin jos vaikka keskisormessani olisi tuollainen jumbokynsi ^^.
PPS. Minulla pikkurillien kynnet kasvavat ihan älytöntä vauhtia!

7 kommenttia:

 1. Miulla on ihan sama! pikkurilliä kasvattelen, mutta muut kynnet normeina, tai mulla ne on jotku kynnen tyngät!:D

  VastaaPoista
 2. Hieno pääkallohuppari!

  Ja noilla kynsillähän voisi mennä viikonloppuna Tuskaan. Varsinkin, jos niihin konadoisi vielä lisää pääkalloja! :)

  VastaaPoista
 3. tuo on tosi rasittavaa, että lopulta lakka onkin tosi hailakka. Itsellenikin käynyt usein niin... ja kun en tykkää kovin montaa kerrosta laittaa lakkaa, koska sitten se alkaa lohkeilla helpommin. eli kahdella kerroksella pitäis tulla hyvä.

  onneksi löytyy uusia kivoja yhdistelmiä tolleen kerrostamalla :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on käynyt ihan samalla tavalla vihreän lakan kanssa, se vain oli konadin lakka.. Kuitenkin tuo on hauska idea laittaa mustan lakan päälle, itse olen ylensä laittanut valkoisenpäälle, niin väri pysyy melkein samana.

  Mutta oliko tarkoitus että kynsinauhoilla oli noin paljon lakkaa, minun silmääni se ei vain oikein miellyttänyt..

  VastaaPoista
 5. Mulla kans kuplii joskus kynsilakat.. Johtuuko se just tosta ettei anna kuivua tarpeeks? Vai onko lakassa jotain vikaa?

  VastaaPoista
 6. ashtray_eye, pitkät pikkurillikynnet rock :D!

  Minttu, sellaiset pääkallokonadit voisivat olla aika makeet!

  norppa, joo sama joidenkin cremelakkojen kanssa kun niitä joutuu laittamaan monia kerroksia niin lohkeilevat sitten sen vuoksi vähän turhankin helposti...

  Tarzan, oo kiitos vinkistä! Enpä ole tullut ajatelleksikaan tuota valkoista "aluslakkausta" :)

  Minulla oli vähän ongelmia puolikönttäyntyneen mustan lakan kanssa niin osa lakasta ei mennyt edes ihan kynnen tyveen asti kunnes se alkoi klimppiintymään (ennen kynsinauhoja) ja siksi näyttää että lakka olisi osittain kynsinauhojen päällä :P. Joissakin kynsissä se sitten meni vähän kynsinauhojenkin päälle mutta ei ainakaan ollut tarkoitus mennä ;D.

  Eva, olen ainakin kuullut että silloin lakka ei olisi kuivunut tarpeeksi ennen päällyslakkaa - en ole sitten aivan varma onko tuo aina se syy. Kynsilakkojahan ei saisi ravistella ennen avaamista vaan "pyöritellä", aiheuttaakohan se ravistelu myös niitä kuplia?

  VastaaPoista
 7. Emmä oo kyllä ikinä ravistellu kynsilakkoja. :D Joskus kuplintaa on tullu vaan yhdellä lakkakerroksellakin. Voi tosin olla, et oon pistäny liikaa lakkaa kerralla, jotta pinta olisi tasainen eikä viiruilla. Ja voi olla, että noi lakat on huonoja tai menny huonoks.

  Uusimmat lakat ei oo kyllä kuplinu. Pitäis varmaan käydä noi lakat läpi ja heittää menee huonot ja vanhat. Kaverin kanssa just naureskeltiin mun lakoille kun näytin mitä lakkoja oon saanu ja mitä oon ostanu. Saadut lakat oli läpinäkyviä, vaaleanpunaista ja beessiä. Itse ostetut lakat kirkkaanvärisiä; vihreitä, punaisia, sinistä jne. :D

  VastaaPoista