sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Lush Lush Lush vol 1

Kiitos hani kun teit layoutin valmiiksi ^^.

Uuden kesälayoutin myötä on hyvä hetki esitellä teille ensimmäiset Lushini :).


Kerroin täällä Suomen ja UK:n Lushin nettikaupoista ja päivitin saman merkinnän loppuun tilaukseni toimitusajan keston. Eihän tämäkään hupi jäänyt vain yhdeksi kerraksi vaan laitoin menemään myös toisen tilauksen ^^.

Tein tilauksen UK:n Lush liikkeeseen keskiviikkona 19.5. (yöllä) ja paketti laitettiin matkaan torstaina 20.5. Postilta tuli paketin saapumisilmoitus tiistaina 25.5.
Toisen tilauksen tein tiistaina 2.6 ja paketti lähti matkaan heti seuraavana päivänä. Viikonloppu oli välissä ja posti ilmoitti paketin saapumisesta keskiviikkona 8.6 Voiko nopeampaa toimitusaikaa toivoakkaan?

Paketin sivussa oleva tarra kertoo kuka henkilö on ollut pakettia pakkaamassa, hassu yksityiskohta :)


Molempien pakettien mukana tulleet samplet ilahduttivat minua kovasti. Luin netistä että mikäli UK:n Lushilta haluaa ilmaisia näytteitä niin heiltä pitäisi pyytää niitä erikseen (eivät kuulemma niitä muuten juuri lähettele). Itsehän en pyytänyt ensimmäisen tilauksen yhteydessä mitään eli en osanut sellaista odottaa, toisen tilauksen yhteydessä laiton sitten toiveita ja sain toiveiden lisäksi mukaan vielä yhden extrasamplen sekä yhden ihan kokonaisen tuotteen :)! Lush on aika ihana.


Porridge, Rockstar, The Godmother, Noubar, Vanilla In The Mist sekä Sunny Hunny -pakettiläjä (Honey I Washed The Kids, Happy ja Karma)

Mies, "Noi näyttää ihan värjätyiltä juustoilta"Näin muuten varsin hämmentävää unta yönä ennen saippuoiden saapumista.
Menin normaalisti nukkumaan ja heräsin yöllä siihen että Lushit alkoivat kiipeämään sänkyäni pitkin ja änkeämään minun ja mieheni väliin nukkumaan! Murisin niille että eihän tämmöinen peli vetele mars takaisin kylppäriin ja työnsin saippuoita (niitä oli siis kymmeniä) takaisin lattialle mutta ne pirulaiset kiipesivät aina takaisin ;(.

Lopulta turhauduin ja menin kylppäriin soittamaan Virvelle (:D) että mitä tässä pitäisi nyt tehdä ja sain yksinkertaisen vastauksen; "tuo on aivan normaalia Lushin kanssa, ne yrittävät aina samaan petiin nukkumaan" (:D). Menin takaisin makuuhuoneeseen ja sillä aikaa saippuoita oli kerääntynyt sängynpuoliskolleni nukkumaan satoja kappaleita.

Sillä hetkellä heräsin ja huomasin yrittäväni työntää miestäni alas sängyltä ja olin vielä mutissut "hus hus siitä kylppäriin".


Virven blogissa hän ja muutama muu lukija totesi näiden Lush-unien olevan -onneksi- ihan normaalia :D.


Minulle kävi muuten vähän ikävästi leikellessäni saippuoista noita pieniä palasia...
Näperreltyäni illalla saippuoiden parissa sain jossakin vaiheessa kylppärissä ollessani migreenikohtauksen ja minulla ainoa siihen auttava kikka on hautautuminen peittojen ja tyynyjen alle pakoon kaikkia mahdollisia ääniä/valoja/hajuja ja odottaa että nukahdan jolloin kohtaus menee yleensä ohi.

Seuraavana aamuna uskaltauduin nuuhkaisemaan saippuoitanu uudelleen ja ei hyvää päivää rehellisesti sanottuna oksennus ei ollut kaukana o_o. Ajattelin voi ei tässäkö minun ja Lushien yhteiset hetket olivat ja tuoksut eivät ole vielä edes ehtineet miedontua!

Olin pari päivää nuuhkimatta saippuoita ja sitten ne alkoivatkin tuoksua "sille kuin pitää" eikä ne töksähtäneet (tai oksettaneet) enää yhtään - onneksi. En saa koskaan hajuista migreenikohtausta enkä ole yliherkkä tuoksuille yms, siksi tämä oli hieeeman yllätys itsellenikin.


Paketin mukana tuli Lushin ihanalla huumorilla maustettu sanomalehti

Jokaisesta saippuapalasta on tulossa omat arvostelut sitä mukaan kun olen ehtinyt perehtymään niihin kunnolla ja testailemaan tarpeeksi :).

Muita Lushiin ihastuneita? Tilaatteko Suomesta vai muualta?

9 kommenttia:

 1. Uskaltaiskohan sitä itekin tilata jonkun saippuaköntän sieltä Briteistä? Eikös sieltä tullut halvemmaksi?

  VastaaPoista
 2. Linkki korjattu.

  Suosittelen kokeilemaan, itse saippuathan eivät ole kalliita UK:ssa vaan ainoastaan toimitukselle tulee se isoin hinta :).

  Mikäli haluat jostakin tietyistä tuotteista samplet niin kannattaa mainita, itse toivoin toisen tilauksen yhteydessä kahta samplea (sheivaukseen vaahtoutumatonta tököttiä sekä miehelle yhden saippuan). Voit kokeilla pyytää enemmänkin, sanot että teet ensimmäistä kertaa tilausta ja haluat vaikkapa miehellesi (niitä on hyvä käyttää tällaisiin tarkoituksiin ;D) testaukseen joitakin juttuja myös ;).

  Voin tuon ensimmäisen tilauksen perusteella suositella kokeilemaan ihan _ehdottomasti_ ainakin Porridgea (kuorii hellästi, ihana tuoksu), Noubaria (ihana suhkussa!) ja Honey I Washed The Kidsiä (iiihana tuoksu).

  (Rockstarin tuoksu on aika kamala vaikka sitä tunnutaan kehuvan kaikkialla, ihan liian ällötyttömakea minun nenääni)

  VastaaPoista
 3. Oi, hieno uusi ulkoasu!

  Ja Lusheista olen tähän asti onnistunut pysymään kaukana! Koitan välttää, etten huomaa jossain vaiheessa hullaantuvani ja tuhlaavani kaikkia rahojani saippuaan :D

  VastaaPoista
 4. Oi nuo näyttää aivan syötäviltä ja tuo keltainen ihan juustolta :D Kieltämättä kokeileminen houkuttaisi, mutta sitten aina vakuuttelen itselleni, että se on vain saippuaa... josta voi tehdä elämyksen (sanoo se heppu toisella olkapäällä)!

  VastaaPoista
 5. Anteeksi että olen tyhmä, mutta miten ja mihin voin pyytään niitä sampleja? Itse haluaisin tilata, ja ehkä tilaisinkin, tuolta Briteistä.

  VastaaPoista
 6. Pääsky, no aina voi vähän kokeilla ;).

  Anonyymi, ja hieeeman häiritsevä :D.

  Katjamaria, kaikkea mahdollista täytyy kokeilla ^^. Noissa on se hyvä puoli ettei tule ollenkaan pullojätettä.

  Pinja, kun olen laittanut tuotteita ostoskoriin ja lähdet etenemään tilauksen tekemisessä niin vastaan tulee sellaisia "lahjateksti" (mikäli lähettäisit lahjaksi jollekin saippuoita niin siihen tulee onnittelut yms) ihan alussa ja sitten loppupuolella tulee laatikko jossa pyydetään jättämään lisätietoja koskien toimitusta/tilausta.

  Minä kirjoitin sen sampletoiveen ihan siihen lahjatekstikohtaan (:D) ja en usko että se on niin nöpönuukaa mihin tekstipätkät lätkäisee :).

  Lushin UK:n sivuilla kohdassa Retro löytyy retrotuotteita joita ei saa Suomesta eikä tietääkseni myöskään Virossa olevasta Lushin liikkeestä.

  VastaaPoista
 7. Haha tuolle unelle :D Mutta niinhän ne tämmöset aina tunkee uniin.

  Houkuttaa ihan hulluna tilata Lushilta. Mutta ei ainakaan vielä. Onneksi sain siskolta tuliaisena yhden Lushin sampoon, että saan hetken sitä sitten kokeilla eka.

  VastaaPoista
 8. Norppa, minua vähän hirvittää tuleva Viron reissu ja Lushin liike :D. Siellä kun pääsee hipelöimään ja haistelemaan niitä ihan paikan päälle, kääks!

  VastaaPoista