tiistai 29. kesäkuuta 2010

Joku blondien oma juttu?

Viime vuonna jonkun nettikaupan alennusmyynneistä lähti mukaan sellainen tuote kuin TIGIn Dumb Blonde Smoothing Stuff.


"TIGI Dumb Blonde Smoothing Stuff antaa kiiltoa ja siloittaa pörröiset hiukset silkkisiksi"
Koostumus tuntuisi ihan kivalta mikäli se olisi vartalon kosteuttamiseen tarkoitettu suht tuhti kosteusvoide. Mönjää en uskaltaisi lähteä edes testimielessä tiputtelemaan kylppärin lattialle, voisin hyvinkin kuvitella lentäväni selälteen astuessani tämän erittäin liukkaan tuntuijen mönjän päälle.

Dumb Blonde ei tee hiuksista rasvaisen tuntuisia eikä jätä niitä laisinkaan tahmeiksi. Tuoksu muistuttaa todella ällöä (vaaleanpunaista) ylimakean makuista purukumia. Tiedättehän, sellaisia Barbie-pinkkejä littanapurkkia mistä puhallellaan iiisoja purkkapalloja.


Mihin tätä sitten käytetään? Jaa-a. Siloittamaan pörröjä hiuksia mainostekstien mukaan mutta minä en ole keksinyt tälle sitten juuri mitään käyttöä :D. Mikäli haluan pitkästä hiussuipostani sileät niin käytän suihkutettavaa muotoilutuotetta -> raudalla suoristus -> kevyesti vahaa. Tämä on ehkä turhin muotoilutuoteostos mitä olen koskaan tehnyt, onneksi en maksanut siitä aikoinaan kuin muutaman euron. Varmasti ihan loistava tuote kuka tykkää vaan käyttää, mutta itse koen tämän itselleni varsin turhaksi tuotteeksi jolle ei vaan keksi yksinkertaisesti mitään järkevää käyttöä.


Onko tämä tuote teille tuttu tai ihan kenties jollakin ihan jokapäiväisessä käytössä :)?

2 kommenttia:

  1. Emminäkään oo tuon tuotteen tarpeellisuutta keksinyt. Aiemmin pidin sitä ok:na suoristusraudalla suoristuksen jälkeen, mutta kun kokeilin tigin small talkia, ei tuo dumb blonde pitänyt tukkaa kurissa yhtään. Eli ok, mutta parempiakin on... Kuulemma vaaleassa tukassa näkyy hieman kiiltoa pienten glittereiden ansiosta.

    tuoksu oli jotenkin kiva, mutta enpä sen takia osta uudestaan.

    VastaaPoista
  2. Minä käytän tätä suoristamisen jälkeen pituuksiin ja latvoihin. Tuo kiiltoa kuin joku kiiltoseerumi, mutta ei ole pelkoa yliannostelusta. :)

    VastaaPoista