perjantai 18. kesäkuuta 2010

Aamupöperrystä

Huomenta höpsöt!

Tämä on ihan uskomatonta. Olen nukkunut viime yönä ehkä muutaman tunnin ja heräsin nyt aamulla ensimmäisen kerran puoli kahdeksan. Pelottavinta tässä on nyt se ettei minua väsytä _yhtään_, olo on vain "hieman" jumittunut mutta muuten ei mitään ongelmaa o_O. Kohta pitäisi lähteä asioille, soittaa muutama puhelu (meneeköhän puolet vastapuolen jutuista ohi) ja käydä pyörähtämässä postissa. Junalippu ostettu ja tavarat on pakattu pakkaamatta. Onneksi paluumatkalla pääsee auton kyytiin, huh noita junalipun hintoja! Menopaluu-junalippu täältä Pieratiin (<- joo siis ei jumita toki :D Pietari) plus pähkinöitä ja yksi olut maksaa melkein puolet kun lähden täältä puksuttamaan esimerkiksi Helsinkiin, Tampereelle tai edes muutaman kaupungin edemmäs! Huh.

Tänään Helsinkiin ja pyörimään kaupoille, saa tulla nykimään hihasta jos sattuu bongaamaan jostakin :). Varoitus, saatan säikähtää.

Muuten. On hieman häiritsevä tunne kun napa on hieman kipiä, eilen eräs yli-innokas koiranpentu maisteli ilmeisesti kovin herkullista paitaani pentuhampaillaan ja nappasi sitten samalla vähän napaakin suuhun :D.

Nyt kun pääsin jakamaan aamupöpperöajatuksia niin laitetaan loppuun vielä kuva kolmesta kynnestä mitä taiteilin toissapäivänä aamulla. Reissua varten (syytä olisi paistaa Virossa se aurinko nyt sitten) tein kuitenkin liukuvärjätyt lämminsävyiset kynnet + konad mutta niistä kuvia sitten reissun jälkeen :).Oikein aurinkoista ja mukavaa viikonloppua kaikille!

Edit...... Niin tosiaan sen kuvan voisi laittaa :D. Mitähän tästäkin päivästä vielä tulee...

3 kommenttia:

  1. Oikein hyvää matkaa! Täälläkin on yksi matkakuumeilija ja miettii minnehän vielä kesän aikana raaskisi reissata.

    VastaaPoista
  2. voi hurja oot kyllä uskomattoman taitava noiden koristeluiden kanssa! oikeasti!

    VastaaPoista