perjantai 7. toukokuuta 2010

Voi Konadin ihana maailma + kysymyksiä konadi-immeisille

Ärrinmurrin. Päätin tilata lisää Konadin kuvalaattoja tuon yhden ainokaiseni rinnalle, mutta voi rähmä ei kukaan kertonut että niitä vaihtoehtoja olisi NOIN paljon! Olen katsonut kaikki kuvalaatat läpi ja poistanut kaikki epäkäytännölliset/"rumat"/"tyhmät"/einiinhyvätkuitenkaan/tylsät pois ja äsken katsoin jäljelle jääneet (22...) vielä kerran läpi ja sain kuin sainkin karsittua kuvalaatat vihdoinkin inhimilliseen määrään (4) \0/.

Sitten ottaisin tähän loppuun vielä mieluusti vinkkejä ja mahdollisesti vastauksia vastaan tieltä kokeneemmilta konadilaisilta :)

1) Mitä valkoista kynsilakkaa suosittelisitte konadpuuhailuihin? Sellainen joka näkyisi mustan kynnen päältä valkoisena eikä muuttuisi harmahtavaksi? Vai onko parempi tilata suosiolla konadin erikoislakka?

2) Princess Special Stamping Nail Polish vs Special Stamping Polish? Eroja?

3) Kuinka monta kuvalaattaa te omistatte :)?

10 kommenttia:

 1. Mulla on paras valkoinen konadien kanssa ehdottomasti Nivean calcium joku.. ranskislakka kuitenkin. On muuten lopuillaan ja pitäisi ostaa lisää..
  Laattoja on itellä 13 :D joista taitaa aitoja olla vain 6-7.. (ja lisää on OC nail artista tilattava)

  ..mutta tervetuloja Konadien lumoavaan maailmaan ;)

  VastaaPoista
 2. Miten feikit ja oikeat eroavat toisistaan? Kumpia tuolla kaupassa myydään?

  VastaaPoista
 3. Oc nail artissa on aitoja. E-baysta tilasin muun merkkisiä, eikä ne oikein kaikki toimi.. mulla on laatassa väh 1-2 kuvista huonosti koverrettuja. Mut..hintaansa oli silti kelposetti nekin :D (ne stämpperit nyt ei toiminu melkein ollenkaan). että.. kyllä mä aidoissa pysyn nykyään (ja oc nail artissa <3).

  VastaaPoista
 4. Mikä on muuten se alennusjuttu siellä kaupassa? Luin vain että postit ovat ilmaiset yli 40$ tilaukselle (sisältäen alennuksen?) niin mikä ihmeen alennus :D? Joko olen liian väsynyt ettei aivot-silmä-combo toimi tai sitten en vain löytänyt sitä juttua sieltä. Mietin juuri minkä hintainen tilaus sinne kannattaisi tehdä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se konadin valkoinen erikoislakka on parasta tuohon hommaan, se on niin paksua ja pigmenttistä että en usko et löydät muuta samankaltaista :)

  Noissta princess ja special lakois ei mun mielest oo mitään muuta eroa kuin pullon muoto ja ulkonäkö sekä tietty erilaisia värejä. Eli ihan maun mukaan voi tilailla. Oon kokeillu paljon eri sävyjä molemmista ja aika samanlaisia kyl kaikki. Princess lakoissa on ehkä vaan hiukan kivempia värejä :)

  Ja mulla on KAIKKI laatat :D omistan siis ne 2 isoa erikoislaattaa, joita käytin mm. siellä Polhemin kauneuspäivillä missä olin tekemässä konadkoristeluita halukkaille :) Niistä löytyy ihan kaikki kuviot paitsi nää uusimmat (joista mulla on kyllä yksi laatta mis on niit pupuja ym) ^__^

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä Konadin omat lakat on ehdottomasti parhaita! Mulla oli joku setti, jossa oli tosi paskat lakat, koska ne ei olleet Konadeita. Laatat tosin toimii ok, vaikka oiskin halppiksia. Tietenkin leimailua voi kokeilla millä tahansa tosi paksulla lakalla.

  Mun Konadeista oonki postaillut täällä.

  VastaaPoista
 7. Minä suosittelen ihan sitä konadin omaa valkoista, koska se on varma ja hyvä, toimiva, eikä maksa paljoa.

  VastaaPoista
 8. Se alennus antaa koko syssystä -30%. Sitten ilmaset postarit saa, kun 40$ ylittyy alennuksen kera. Ite oon tilannu tolla KONADDICT koodisanalla :)

  VastaaPoista
 9. Musta se helmiäisvalkoinen special polish on ihan kymppi ja hinta/laatusuhdekin on kohdallaan. En ole vielä kokeillut Princess lakkoja, mutta ero taitaa tosiaan vaan olla värivalikoimassa ja koossa tietenkin. Tällä hetkellä 19 + viisi Essencen laattaa :P

  VastaaPoista
 10. Suosittelen myös hankkimaan hopeisen "erikoislakan", mutta ei Konadin omaa ... vaan Models Own:in Sterling Silver lakan.

  Alempana linkki josta löytyy muutamia ajatuksiani Konadeilla puuhastelusta :)

  http://girlydreaming.blogspot.com/2010/03/mint-candy-apple-meets-zeebra.html

  Itseltäni löytyy noin 20 laattaa, mutta huomaan, että vähempikin riittäisi :D Tiettyjä laattoja/kuvioita tulee käytettyä paljon toisia enemmän.
  Ja voin myös suositella OC nail artia! Sieltä olen kaikki Konadini tilannut.

  VastaaPoista