maanantai 17. toukokuuta 2010

Värikäs luomivärirajaus

"Näytät ihan riikinkukolta" - avopuoliso.

Säämittarin noustessa +24 lämpöasteeseen (jo toista viikkoa täällä) en voinut vastustaa pirtsakan silmämeikin tekemistä. Mutta, koska nämä sateenkaarisilmämeikit alkavat tuntua jo niin nähdyiltä niin päätinpä kokeilla pirtsakasta silmämeikkiä silmärajauksen muodossa ^^. Tämä olisi ollut aika vekkuli esimerkiksi vappuna, mutta miksei tämän tyylistä voisi taiteilla myös kesäfiilistelyihin mikäli värien käyttö ei pelota :).


Kuvat ovat tällä kertaa hieman tavallista isompia.
Vautsivau mineraalisävyt kun ne levittää kostealla siveltimellä! Ihanan pigmenttiset eikös :).

Luomella:
* Pohjustus NYX Jumbo Eyeshadow Pencil "Milk"
* Alaluomen sisärajaus Isadora Inliner Kajal "Blonde"
-> sävyt sisänurkastaa kohti ulkonurkkaa;
* Mad Minerals "Taxi" (lempparikeltainen)
* Mad Minerals "Trust Fund" (yksinkertaisesti täydellisin oranssi mitä tiedän ja miten ihanasti se häivyttyy Taxin kanssa ^^!)
* Mad Minerals "Wild Mango" (keskellä)
* Pure Luxe "Boy Toy" (tämä on ehdottomasti ihan kuningas sinisissä sävyissä - jos sininen sopisi minulle yhtään paremmin niin ai että tekisin tällä vaikka mitä ihanuussilmämeikkejä *_* Riikinkukkosininen, sinistä ja pieniä kiiltäviä vihreitä hippuja seassa = NAM)
* Pure Luxe "Pandora" (metsänvihreä söpöläinen)


Ripset:
* Max Factor Lash Extension Effect

Kulmat:
* Lumene Eyebrown Shaping Wax

Wild Mango on nätistä sävystään huolimatta hankala häivyttää muihin sävyihin. Trust Fundin kanssa ei tapahtunut juurikaan mitään, eikä ihanaisen Boy Toyn lähelle Wild Mango suostunut menemään sitten yhtään!Oi oi Boy Toy... Wild Mango voisi ottaa oppia Boy Toyn ja Pandoran yhteystyöstä, ne sulautuivat keskenään lähes yhtä hyvin kuin Taxi ja Trust Fund.

Btw, mistä saan aina jotakin tummaa töhnää tuonne silmän sisänurkan kuoppaan?
Koska Boy Toy ja Pandora sulautuivat niin kauniisti keskenään, päätin kokeilla kirjaimellisesti näiden kahden sävyn yhdistämistä alaluomella. Jaa hups sotkut jäivät näköjään pyyhkimättä poskelta ^^'.Tässä silmässä alaluomella oli vielä Boy Toyta omana itsenään. Taisin rakastua tähän poikaleluun ihan toden teolla.Toisessa silmässä on tismalleen samat sävyt (miinus yhteistyöhaluton Wild Mango), mutta kuivalla siveltimellä levitettynä ja UDPP pohjustuksena. Ulkonurkassa Boy Toy ja Pandora vaihtoivat paikkaa.
Pöh, Wild Mango näyttää kuvassa aivan verenpunaiselta! Tältä se näyttää oikeasti fiksummassa valossa. Boy Toyta on todella hankala kuvata niin että sen riikinkukko-sävyt välittyisivät kameraan :/. Silmämeikkikuvissa se näyttää kuitenkin suht sellaiselta kuin se on.

Vuodatus: Taxi ja Trust Fund-parka ovat lähes loppuneet! Eivät kyllä liiallisen käytön vuoksi vaan kun molemmat pienokaiset ovat tippuneet kerran lattialle :[.


PS. Joo joo nypitään nypitään hajakarvat kulmista ^^.

PPS. Pitäisiköhän noihin tunnisteisiin lisätä myös silmämeikeissä käytettyjen merkkien nimet? Esimerkiksi tähän Mad Minerals ja Pure Luxe? Vuorottelen nyt tämän asian kanssa ties monennettako kertaa...

8 kommenttia:

 1. Mahtavia värejä kyllä! Sopispa mullekin :D Niin ja näkyispä joskus :P

  VastaaPoista
 2. Ihana idea, raikas ilme. Pitääpä itekin kokeilla joskus.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana tuo rajaus! Kunnon riikinkukko! :)

  VastaaPoista
 4. Upeet silmät sulla!

  VastaaPoista
 5. Täytyypäs kokeilla kostealla noiden miraaliluomivärien käyttöä,jos kerta noin upeaa jälkeä saa aikaiseksi :)

  Kiitokset kabukista,pistän 3€ tillesi,käykö näin?

  VastaaPoista
 6. Jenni B, kyllähän sinulle sopii vaikka mitä ihania sävyjä :)! Testaamaan vaan ^^.

  norppa, kiitos :). Tuo värirajaus on kyllä kiva jos esimerkiksi hellesäällä ei jaksa meikata koko silmää tai jos kokomeikkaus tuntuu ns liian raskaalta.

  Sanni, kiitos (:!

  Anonyymi, kiitoksia vain ^^.

  Cupcake, kiitus :)

  LäpiLasien, joo sävyistä tulee tosi intensiiviset ja ihanan kiiltävät kun käyttää kosteaa sivellintä. Jotkut mineraalisävyt näyttävät tällöin ihan kuin tavallaan kokonaan uusilta sävyiltä :).

  Hyvä että kabuki pääsi turvallisesti perille :)! Kuulostaa hyvältä, kiitokset ^^.

  VastaaPoista