torstai 6. toukokuuta 2010

Must have: Björk & Berries metsämansikka

Pakko esitelle teille eräs löytö minkä tein Kicksissä kun olin katselemassa dependin kynsilakkoja. Mistähän se johtuu että jos jotakin menee varta vasten katsomaan, niin mukaan tarttuu joko;

a) jotain muuta kuin mitä oli tarkoitus
b) se mitä olit hakemassakin plus kaikkea muuta mahdollista kylkiäisenä
c) ei yhtään mitään


???


Voiko herkullisempaa putelia ollakkaan?

Björk & Berries Wild Strawberry suihkugeeli (100% Natural Fragrance)

Tämän suihkugeelin tuoksu on aivan I-H-A-N-A. Siis apua ei sitä voi sanoin edes kuvailla! Jos tykkää vähänkään metsämansikan tuoksusta (tai mausta tai edes muumilimpparista) niin tätä ei voi yksinkertaisesti vain jättää kaupan hyllylle kun satut tätä nuuhkaisemaan. Harmi kun tuota tuoksua ei saa tähän blogimerkintään vangittua, mutta sulkekaa silmänne ja kuvitelkaa seisovanne metsässä metsämansikoiden keskellä. Kuvitelkaa se metsämansikka käteenne muutaman sentin päähän suusta ja nenästä. Sitten ollaan jo aika lähellä tämän tuotteen tuoksua. Käykää ihmeessä tuoksuttelemassa tätä jos vain suinkin on mahdollista :).
Varoitan kuitenkin koukuttumisvaarasta!

Björk & Berries @ Kicks

Ps. Kyseisiä tuotteita ei testata eläimillä.
PPS. Katsokaa tuota linkissä olevan vartaloemulsion (oikeanpuoleinen) putelia, kääks se lähti melkein myös matkaani mutta hintansa vuoksi jäi tällä kertaa kuitenkin hyllylle.

6 kommenttia:

 1. Täytyy kokeilla tota! :) Jos mansikoista tykkää niin alkossa on mansikkalikööri uutuus "Pople", joka näyttää soseutetulta mansikalta ja maistuu aidolle mansikalle nam!

  VastaaPoista
 2. Ja kun tuoksu on vielä 100% luonnollinen eikä synteettinen niin tuoksuelämys on todellakin out of this world....


  Mäkin oon nuuhkinut noita ja melkein tehnyt mieli pursottaa suuhun noita tuotteita kun tuoksuvat niin herkulliselle! Hinnat vaan on aika kauheat.... :/

  VastaaPoista
 3. Sain juuri sellaisen ihanan tuoksumuiston metsämansikoista, nam! Pitääkin käydä tuoksuttelemassa tätä.

  Mulla on lähiaikoina käynyt niinkin onnellisesti, ettei kaupasta ole lähtenyt mukaan mitään, olen siis onnistunut pidättäytymään ikkunaostoksissa. :)

  VastaaPoista
 4. Pipsa, täytyykin pistää korvan taakse vaikka en kamalasti ole makian ystävä :).

  Sanni, älä muuta sano, tuoksuttelen tässä nytkin kokoajan tuota putelia kun jätin sen tuohon pöydälle nököttämään kuvanottamisen jälkeen <3

  Nuo ovat kyllä aika kamalan hintaisia, tuon suihkugeelin tosiaan viitsi just ja just ostaa. Ilman tuoksuhullaantumista olisi jäänyt hyllylle.

  Mansikka, suosittelen nuuhkureissulle jos satut Kicks-myymälän kulmilla liikkumaan ;). Omat kauppahoukutukset ovat jääneet viime aikoina vähille, mutta oi miksi nettikaupat houkuttelevat niiin kovasti ;>!

  VastaaPoista
 5. Haistelin tuota Kicksissä viimeksi, ai että! Harmi, että oli vähän kallis.

  Hitsi, täytyypä laittaa seeprat kynsiin taas, niin kivat nuo sun.

  VastaaPoista