lauantai 29. toukokuuta 2010

Maxfactor Lash Extension EffectMaxfactor Lash Extension Effect lupaa ripsipidennystä vastaavan lopputuloksen.

Maxfactorin tyylikkäät muodot eivät petä tälläkään kertaa, puteli näyttää tyylikkäältä ja arvokkaalta.


Maxfactorin ripsiväri on aivan eri maata kuin samaan aikaan ostamani Maybellinen pulleutta antava ripsari.

Tässä tuotteessa on pisin harja mitä Maxfactorin tuotoksissa on koskaan ollut ja se toden totta on pitkä. Puikkoa ei ole kuitenkaan hankala tai kömpelö käyttää, vaikka ei se harja yllä silti "corner to corner" minun silmissäni kuten mainoksissa hehkutetaan ;). Harjalla saa erotellut ja pitkän oloiset ripset. Jälki on minun makuuni ehkä liiankin erotellut, riippuu kuinka tarkasti harjalla jaksaa sutia. Mikäli jälki on tarkkaa ja siistiä niin silmistä saa melko helposti sellaiset "tähtisilmät" :). Itse tykkään enemmän tuuheuttavista ripsareista, sillä omat karvani ovat pitkät ja kaposet eli niistä ei kovin näyttäviä saa tällaisella harjalla, tykkään enemmän tuuheasta lopputuloksesta ja että ripsiä näyttäisi olevan paljon.Vaikka harjalla tuli kuinka vedettyä monta kerrosta, niin eihän sitä paksuutta tullut sitten juuri yhtään, pituus ja eroteltavuus vain kasvoi. Myös haluamaani tummuutta olisi voinut olla reilusti lisää.
Luonnollinen ja eroteltu lopputulos :).
Mikäli haluat erotellut ja pitkät ripset näyttämällä kuitenkin luonnolliselta ja hillityltä, niin voin suositella tätä ripsaria. Mikäli haluat pulleat ja muhkeat ripset, niin suosittelen kokeilemaan Maybellinen ripsiväriä :). Tällä ripsarilla ei tunnu saavan edes sellaisia klimppisiä hämähäkkiripsiäkään vaikka miten tahalteen yritin räpsyttimiäni sotkea :D.

2 kommenttia:

  1. Tää vois ehkä olla sellanen mulle sopiva ripsari, kun tykkään erotelluista, luonnollisista ripsistä ilman köntsiä... Tosin en tiedä sitten tulisiko minusta kovin harvaripsisen näköinen tai superpitkäripsinen (niin että ne hankaisivat silmälasien linsseihin, kuten nykyisin tuppaa käymään)... Tätä voisi ehkä jossain välissä koittaa.

    VastaaPoista
  2. Jenni B, kuulostaa ihan sinun ripsarilta :). Entä jos kokeilet taivuttaa ripsiä -ellet ole jo kokeillut- niin osuisivatkohan ne silloin enää linsseihin?

    VastaaPoista