lauantai 8. toukokuuta 2010

Kisastudio/kosmetiikkastudio pystyssä

Miehet juovat olutta (ja syövät överitulisia perunalastuja) ja mölisevät ei niin hiljaa ruudussa tapahtuville muuuvseille = kisastudio pystyssä.

Entäs mikä on minun kisakuntoni?

Raahasin kylpyhuoneesta korillisen tuotteita jotka ovat olleet niin sanotusti "kirjoittelurästissä", laskin korin sohvan toiseen päähän jalkojen juureen ja nyt olisi tarkoitus alkaa naputtelemaan tuotearvioita näistä puteleista. Voitte siis päätellä kuinka suuri kiinnostus minulla on jääkiekkomaailmaa kohtaan ;).

4 kommenttia:

 1. Mä näköjään yhdistelen nämä kaksi studiota: katson peliä, lakkaan kynsiä ja vähän sivussa lueskelen blogejakin :D En vaan ikinä pääse tohon miesten kiroamiseen ja mölyämiseen mukaan :D

  VastaaPoista
 2. Onneks meillä ei mieskään ole tuosta urheilusta kiinnostunut. :D Mulla olisi muuten samanlainen "urakka" tiedossa, oon aika huonosti jaksanu nyt postailla noita ostettuja tuotteita.

  VastaaPoista
 3. Ei liity nyt tähän ollenkaan, mutta haluaisin kysäistä että milloin olisi tulossa tuo GHD:llä kiharoita?? Jokin heittokin käy, odotan vain niin innolla

  VastaaPoista
 4. S, joo tuo möykkä oli aika melkoinen varsinkin kun Suomella ei mennyt kovinkaan vahvasti... :D

  Mansikka, meillä seurataan onneksi vain lähinnä tuota jääkiekkoa :D Eli ei kaikenmaailman urheilua! No ehkä mäkihyppyä joskus.

  Pinja, pahoittelut postauksen venymisestä :/. Ensinnäkin yksi video mikä oli suht ok niin oli mystisesti hävinnyt paikasta johon sen uppasin ja jouduin tekemään uuden, se meni ihan pipariksi ja oli "välttävä". Mutta nyt uuden hiusmallin johdosta voisin tehdä vielä lisävideon missä raudan "käännökset" näkyisivät paremmin kun pidempiä hiusosioita on nyt niin vähän :). Eli nyt jopa näkyisi jotain muuta kuin pelkkää hiusta ja vähän rautaa :D.

  Nyt alkavan viikon aikana julkaisen postauksen jossa on videopätkä ja kuvia :). Otan sellaisia kuvasarjoja missä sen raudan pyörittely näkyy mahdollisimman selkeästi ja hyvin mikäli videosta tulee ihan tööt :).

  VastaaPoista