maanantai 19. huhtikuuta 2010

Sininen hetki... In my ass!

Sininen hetki on maaginen hetki, jolloin kaikki tuntuu olevan mahdollista. Se hetki on kaunis, rauhallinen ja unohtumaton.Joo-o, tässä sinisessä hetkessä oli kyllä jotakin varsin unohtumatonta ja uniikkia. Tilasin yhdessä kaverini kanssa Cherry Culturen alennusmyynneistä hieman kosmetiikkaa ja muutaman kynsilakan.
Kävin noutamassa paketin postista ja kotona sitä availlessani ihmettelin pistävää kynsilakkahajua. Epäilyni saivat siivet kun huomasin kynsilakkoja sisältävän kulpamuovipakkauksen olevan täynnä sinistä nestettä joka muistuttaa erehdyttävästi kaverini tilamaa "Hot Blue" sävyä :P. Meikit olivat pakattu luojan kiitos toiseen kulpamuoviin eli niille ei käynyt mitenkään.

Syyllinen!

Kuten kuvasta huomaatte niin Hot Bluen kaula on mennyt lähes täydellisen siististi kokonaan halki. Loppuilta menikin sitten ~Sinisestä hetkestä nauttien eli ehjiä lakkapulloja putsaillen, niihin sai tyhjentää melkein puolikkaan kynsilakkaputsarin!
Laitoin Cherry Culturelle sähköpostia asiasta ja sieltä tuli muutaman tunnin sisällä varsin selkeä vastaus. He eivät korvaa rikkoutunutta lakkaa rahallisesti, eivät lähetä uutta Hot Blueta rikkoutuneen tilalle, eivät anna alennuskoodeja seuraavaan tilaukseen EIKÄ heidän vastausviestissä ollut edes pahoitteluita mukana. Hohhoijakkaa. Mikäli kynsilakka olisi tullut minulle, niin harmitus ei olisi ollut läheskään yhtä suuri mutta kun lakka olisi tullut kaverilleni niin tottakai harmittaa vielä enemmän :/.


Muistatteko tapaus Lookfantasticin? Vastausviestejä ei ole kuulunut vieläkään eivätkä he vastaa asiakaspalvelunumeroonsa joihin on myös tullut tykitettyä. Ainoa vaihtoehto näyttää olevan siis reklamaation teko oman pankkini kautta, saisinpahan ainakin edes rahani takaisin.

Phuuh, odotan "innolla" sitä kolmas kerta toden sanoo-nettikauppavastoinkäymistä... :D

8 kommenttia:

 1. Mua rupes tän tulivuorihässäkän jälkeen jännittämään kun tilasin kosmetiikkaa amerikasta ja paketit lähtivät tännepäin keskiviikkona ja torstaina. Saankohan niitä koskaan nyt itselleni, vai miten tässä käy? :( Ei varmaankaan tule tällä viikolla...

  VastaaPoista
 2. Ou, sattuipa "hyvään saumaan" tuo tulivuorihässäkkä :<. Minä taisin tilata Ebaysta paketin juuri tuon tulivuorihässäkän aikoihin eli saa nähdä saanko minä omat jutskani milloin perille :/.

  VastaaPoista
 3. Voi kiva :/ Ystävällinen asiakaspalvelu auttaisi jo paljon... Mitä oikeasti olisi esim alekoodilla heille väliä? Siis muuta kuin positiivista!

  VastaaPoista
 4. Ai niin, minullahan oli *****n Spell Cosmetics-tapaus... Sama meininki. En muuten IKINÄ tilaa sieltä mitään, pelkkä "olemme pahoillamme mutta..." olisi auttanut.

  VastaaPoista
 5. Eniten minua tympii noissa asiakaspalveluissa tuo että ei voida edes pahoitella jos on sattunut jotakin tällaista u__u. Tai juuri tuo mainitsemasi alennuskoodi, tällöin firma olisi saanut pidettyä minut "yhä asiakkaana" ja tarjonnut edes vähän hyvitystä tapahtuneelle.

  VastaaPoista
 6. Oikein kirjaimellisesti sininen hetki....:D

  Mä kehottaisin lähettämään vielä viestiä sinne oikeen semmonen pettynymäkämäkä-maili ja kauheita kysymyksiä, että näinkö on tapana kohdella maksavia asiakkaita, aika nopeasti sana leviää puskaradion kautta ja asiakkaat kaikkoo :P

  VastaaPoista
 7. Sain muuten ihan melkein identtisen paketin tuossa reilu kuukausi takaperin. Silloin kyseessä oli vain Transdesing tilaus ja OPI-lakka. Sitä sinistä oli kyllä ihana putsata joka paikasta. Oli ensimmäinen pullo, joka mulla on koskaan mennyt rikki ja muutenkin OPI'n pulloista olen kuullut vähän huonoa. Onneksi kuitenkin noita pulloja menee rikki vain aika harvoin. Itse kuitenkin olen kymmeniä lakkoja tilannut rapakon takaa, ja vaan tuo yksi mennyt rikki.

  Ja mullekin on muuten tulossa pari pakettia jenkeistä, jotka on shipattu just viime keskiviikkona/torstaina, kiva odotella koska ne suvaitsisivat saapua perille

  VastaaPoista
 8. no voihan bluuu...

  Iliman muuta laitata kunnon itku-valitus-v***tus-virren vielä sinne,ja meuhkaat pettyneenä kuinka kaikki suomen meikkibloggaajat boikotoivat heidän lafkaansa ;D

  Tulipa kyllä paha mieli,ei todellakaan kiva ylläri!dm

  VastaaPoista