tiistai 27. huhtikuuta 2010

Molskahdus kynsitaiteilun maailmaan

Olen ties kuinka kauan kuolannut taitavien kynsitaiteilijoiden blogeja ja harkinnut konadsetin ostamista. Harkinnasta tuli jälleen ajankohtainen kun Lenoresin blogiarvonnan voitto osui kohdalleni ja siitähän se ajatus sitten lähti ja piuuu postinkantaja toi minulle tämmöisen setin viime viikolla.




Etsin eBaysta perussettiä mikä sisältäisi myös upean kuviolaatan ja siellä sattuikin olemaan tämmöinen perussetti minkä mukana tuli yksi suosikkikuvalaatoistani (seepraa, pitsiä, ruutuja, leopardia ~) mitä olen monesti konadkuumeissani ihastellut. Hintaa koko setille tuli posteineen 10,50€. Testailin settiä koko illan, mutta koska järkkäri oli mieheni mukana reissussa niin kynsikuvat jäivät tällä kertaa ottamatta. Voin kuitenkin kertoa ettette jääneet mistään maatamullistavan upeasta taiteilusta paitsi :'D. Vietin perjantai-iltaa vanhemmillani ja oli kuulkaas äidillä(kin) naurussa pidättelemistä (no sitä kyllä pystynyt kukaan pidättelemään :'D) kun taiteilin niin omia kynsiäni kuin hänen kynsiään :D. No mutta, vaikka ensimmäiset leimailut eivät osuneet edes kynnelle niin jälki parani (ainakin hieman) kokoajan mitä enemmän leimailua treenasi ^^.

Lauantaina vietimme jälleen äitini kanssa laatuaikaa yhdessä ja kävimme niin kaupungilla shoppailemassa kuin syömässä farkkujemme napit auki ihanassa ravintolassa. Shoppailureissuilta lähti mukaan myös hieman lisää kynsijuttuja;

Hellävarainen putsari + Depend-kynsilakkoja 2kpl/6€ (Kicks tarjous)

Hopeista glitterilakkaa oli pakko päästä heti testaamaan ja väkersin lauantain yökerhovisiitille tämmöiset bling blingit;


Joo keskisormessa ja nimettömässä kävi pieni "hups" paksuuden kanssa ^^ Ja pokkari grillasi sormeni ;<.


Muutamasta hupsista huolimatta kynsistä tuli mielestäni oikein kivat, kaverinikin kehui ^^. Peukalon kynsi näytti pikkurillin lisäksi oikein erityiskivoilta, sillä sain niihin kaikkein siroimman ja siistimmän hopearajauksen.


Meikällä on oikean käden sormien nivelissä omituisia nahkamakkaroita, vasemman käden sormissa tuskin yhtään o_o

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Tästä se lähtee, tuo m57 on ihan parhaita :D

    VastaaPoista
  2. Musta tuntuu kans välillä, ettei tuo kynsien lakkaus ota onnistuakseen...Lakkailin tuossa yksi ilta kynsiä samaan aikaan, kun katsoin helppoa elämää....Noh, mun hienoista glitterkärjistä ei tullut oikein onnistuneet ja sitä glitterlakkaa oli mm. pöytäliinassa ja nahkasohvassa....:)

    Eiköhän tää tästä...Harjoitus tekee mestarin!

    VastaaPoista