torstai 8. huhtikuuta 2010

Litsis lotsis kevät!

Pyhät tuli vietettyä PK-seudulla, oli oikein mukava viikonloppu jälleen kerran :). Shoppailua ei tullut tällä kertaa harrastettua kauppojen ollessa auki ainoastaan lauantaina (jolloin kalenteri oli buukattu jo täyteen).

Vai tuliko?
Ihailin perjantaina kaverini Minnan syötävän ihania kumisaappaita, ne olivat niin ihanan pirtsakat ja kesäiset! Olen nähnyt joskus aikaisemminkin näitä nauhallisia kumppareita, mutta muutamaa pientä haluantuollaisetpuuskaa lukuunottamatta olen onnistunut pitämään itseni niistä erossa - enkä ole kyllä nähnyt niitä missään myytävänäkään.

Mutta, kuin sattumalta kävimme lauantaina kaverini kanssa Sellon K-kengässä (kaikki kengät -20%) alennuspäivillä ja mitkäs siellä hyllyssä keikkuivat - täysin samanlaiset kumpparit ainokaisina :o. Kokokin sattui olemaan juuri passeli, voi tätä riemua!


Ps. Olimme Minnan kanssa varmasti ihastuttava näky perjantaina PRKL nimisessä klubissa. Minnalla oli jalassaan nuo ihanat kumpparit ja minulla valkoiset eskimo"Ugg"töppöset ;D.Olen aivan rakastunut noihin kumppareihin, enää ei tarvitse murista kaduilla laineilevista lammikoista.... Ja pitihän silmienkin nyt mätsätä niiden kanssa ;).

Löytyykö teidän kaapeistanne selviytymiskumppareita? Kevään loskakeleihin, mahdollisesti sateisille festareille, marjanpoimintareissuille, mökkimenoihin tai ihan vain kaduilla tallustamiseen tai piknikille:)?

4 kommenttia:

 1. Ajattelin ostaa pojalle hienot mustat kumpparit, kunhan koko tulee minulle sopivaksi. Eli ehkä joku vuosi minullakin on taas kumpparit ;D

  Nuo on kyllä ihanat!

  VastaaPoista
 2. Olen tässä ihaillut ihania kesakkojasi ja punaisia hiuksiasi. Ja tässä postauksessa silmämeikkisi oli aivan mielettömän hyvä.. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 3. Jäikö sinulta vanhat kumpparit käyttämättä ?
  Tarvitsemme kumppareita näytelmäkerhon rekvisiitaksi,möisitkö vanhat kumpparit meille?
  Terv. Harrastajat saappaisiin

  VastaaPoista
 4. lahkeet saappaiden päälle, niin näyttää paremmalta...

  VastaaPoista