keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Pulleutta ripsiin? Maybe It's Maybelline?

Anttilassa oli keskusvaraston tyhjennys ja mainoslehtiin oli painettu "tällä kupongilla -30% yhdestä kosmetiikkatuotteesta"-lappusia. Ovelana kettuna leikkasin kotia tulleen mainoksen kupongin ja käydessäni Anttilassa ostoksilla ensimmäisen kerran toin kaupasta mukanani lisää mainoslehtiä joissa oli tietysti myös tämä samainen alennuskuponki x). Kaiken kaikkiaan kaupasta lähti mukaan kolme kosmetiikkatuotetta (ripsiväri x 2 ja kulmakarvavaha) ja kaikki tietty -30%. Hinnakkaille uutuusripsareille ei jäänyt paljoonkaan hintaan ja tässä niistä kahdesta se ensimmäinen;

Maybelline The Falsies Volum' Express Mascara lupaa tekoripsimäiset ja tuuheat räpsyttimet. Käyrämäinen harja pyörii ensimmäisinä kokeilukertoina sormissa vaikka miten eri perin, mutta kyllä tällä ripsarilla saa aina yhtä hyvän lopputuloksen käytti sitä harjaa miten perin tahansa - putelin kääntöpuolella on sitten myös se havainnollistava kuva miten sillä harjalla pitäisi oikeasti sutia.


Aivan kuin alaluomesta olisi kaivautumassa ulos pieniä hämähäkkejä, hui!

Harja on oudosta muodosta huolimatta melko näppärä ja ripsistä tuli mukavan tuuheat ja pituuttakin näytti tulevan lisää. Mustaakin mustempi musta teki jo muutamalla vedolla ripsistä ihanan tummat ja "pulleat", joillaki ripsareilla saa sutia ties kuinka monta kerrosta että ripset ylipäätänsä näkyisivät edes johonkin.

Ripsaria pystyi levittämään useammankin kerroksen ilman paakkuutumista ja suttua - kunhan ei antanut ripsien kuivahtaa liikaa "kerrostamisten" välissä kuten minulle kävi testikuvia ottaessani ja nyt ripsien kärjissä näyttäisi olevan kaksihaaraisia :D. Eli naapuriripset tulivat sutaisujen loppumetreillä mukaan ja pussaantuivat toisiinsa kiinni.Falsies Volum' tekee paljon parempaa jälkeä kuin aikaisemmin käytössäni ollut Maxfactor False Lash Effect - en muuten ymmärrä miksi sitä on hehkutettu niin kovasti. Ei se minusta ainakaan tee mitään maata mullistaa lopputulosta o_O.


Voih, kunpa silmäni eivät olisi niin kuopassa :I. Välillä tuntuu että vaikka ripsarilla saisi kuinka upeat räpsyttimet -tai silmämeikin ylipäätänsä- niin lopputulos ei kuitenkaan näy juuri mihinkään ;/.

Lisää ripsiarviointeja tulossa! Mm. toinen ostamani uutuusripsari
Maxfactor Lash Extension Effect, Urban Decay Skyscraper Multi-Benefit Mascara (awesome!) ja Rimmel Sexy Curves.

11 kommenttia:

 1. Toi on ollu mun listalla seuraavana jo jonkunaikaa :) Rakastuin niin Maybellinen siihen Colossaljuttuun ja tossa on yhtä hyvän näköinen harja.

  VastaaPoista
 2. Wau! Aivan mahtavat ripset! :) Taidanpa itsekin lisätä ostoslistalle (nyt jo himottaa kokeilla seuraavaa ripsaria vaikka eilen korkkasin HR:n extravaganzan - eikä siinäkään kyllä mitään vikaa ollut :D).

  VastaaPoista
 3. mikä oli tuon ripsarin normaalihinta?:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, oo tuota olen halunnut itsekin kokeilla :)! Tykkään ihan kamalasti kokeilla uusia ripsareita.

  Anonyymi2, olisikohan se ollut 16,90€ tai jotain sellaista :). Mutta ainakin Prismojen kosmetiikkaosastoilta voi löytää kosmetiikkaa edullisempaan hintaan kuin esimerkiksi juuri Anttilan ostastoilta.

  VastaaPoista
 5. Mä niin rakastan sun pisamia <3 anna mullekin niitä :)

  VastaaPoista
 6. Vau mitkä ripset!! ja kaunis, pikimusta sävy:) Irtoaako tuo muuten pieninä vai suurina muruina?:/ pelkään ostaa uusia maskaroita jos ne irtooa pieninä muruina ja menee silmään..

  VastaaPoista
 7. Musta false lash effect on just huippu ;)

  Tuo vaikuttaa kiinnostavalta maskaralta, vois vaikka testata joskus :)

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään fle:stä koska se tekee luonnollisen näköiset ripset..niin ja pidentään myös. En voi sitää yhtään jos maskara tekee hämisripset tai jos ripset vähänkään liimautuu yhteen. Mä en ymmärrä miksi esim sitä Maybellinen great lashia hehkutetaan. Mun ripistä se teki spiderit ja levisi alle tunnissa pandasilmiksi. Kaippa se joka sopii toisen silmiin ei sovi toiselle :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos tästä hyödyllisestä arvostelusta! Kokeilen tätä Falsiesia varmaan seuraavaksi,kun olen nyt niin kyllästynyt Max Factor False Lash Effectiin...

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, ^^
  SL, ei ainakaan minulla tuo ripsari lähde irtoamaan :).
  norppa, kerro sitten mitä pidit jos päädyt ostamaan :).
  Cl, jotkut ripsarit kyllä osaavat tuon tahmaamisen jalon taidon vähän turhankin hyvin :/.
  Ankka, oi kiva kuulla :>! Vaihtelu kyllä virkistää mieltä ja parhaimmassa tapauksessa myös ripsiä :).

  VastaaPoista
 11. toi on paras ripsari mitä oon koskaan kokeillu ja voin sanoo että oon kokeillu tosi monia ja toi on oikeesti niistä paras tuuheuttaa,pidentää ja vielä melko halpakin noin hyväks ripsariks. SUOSITTELEN!!

  VastaaPoista