keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Perunasäkkirakkaus x 2 sekä hölmö rakkaus vol 2

Käydessäni Vilassa minun oli pakko hamstrata niitä ihania (pitkähihaisia)trikoopaitoja eri väreissä, sillä ne ovat yksinkertaisesti maailman parhaimpia. Pituutta on tarpeeksi (myös meille pitkille), ne eivät tee muodonmuutoksia pesukoneessa muttta ennen kaikkea nämä paidat ovat ihanan tuntuisia päällä. Mutta mitä muuta liikkeestä tarttui mukaan?


Trikoopaitojen lisäksi huomioni kiinnittyi perunasäkiltä näyttävään paitaan, se oli niin sympaattinen että en voinut olla ottamatta sitä mukaan sovituskopeille kokeiltavaksi. Paidan pehmoinen materiaali lämmitti sydämeni heti ensikosketuksella. Miten Vilan kaikki puuvillapaidat voivatkin olla niin älyttömän pehmeitä ja kevyen -mutta laadukkaan- oloisia?
Koko S/M oli sopiva, mutta koska tämän tyylisissä vaatteissa myös se liian iso koko saattaa näyttää hyvältä ja olla Se juttu niin päätin kokeilla myös L/XL versiota.Tämä seuraava koko olikin sitten jo reippaasti isompi, mutta ei ollenkaan paha. Tässä helman pituus menee todella alas mikäli paidan vetäisi aivan "kireäksi", aivan ehdoton valinta löllöilypäivien asuvalinnaksi :). Ostin siis molemmat.


Perunasäkki luonnonvalossa

Kerroin teille aikaisemmin hölmöstä rakkaudesta ja annoin muutama viikko sitten rakkauden sokaista jälleen kerran silmäni ja tulin raahanneeksi kotia mukanani tällä kertaa kuvassa näkyvät tyypit. Viimeksi lämpenin tummille, joten halusin sutinoida nyt vaaleiden tyyppien kanssa.

Esittelen teille samaan syssyyn yhden suosikkikaulakoruistani mikä näkyy tämän merkinnän kuvissa melko heikosti, mutta tässä hieman lähikuvia;
Sydän ei ole koskaan ollut mikään suosikkisymboli, mutta tästä pidän kovasti.

8 kommenttia:

 1. Täytyykin käväistä Vilassa! Tarvitsen reissuun paitoja ja talven jäljiltä vaatevarasto on "hieman" retuperällä... Kiitos siis vinkistä!

  Ihana tuo "perunasäkki"! :D

  VastaaPoista
 2. Suosittelen ehdottomasti, varsinkin noita trikoopaitoja (löytyy myös hihattomina). Monesta eri kaupasta olen metsästänyt perustrikoita mutta joko niissä on aivan liian lyhyt helma (jopa farkkujen kanssa!), hihat ja helmat kutistuvat ihan törkeästi, saumat vaihtavat paikkaa, väri lähtee tai ne alkavat nukkaantumaan nopeasti. Eli ovat huonosti/halvasti valmistettu :/.

  Jos tosiaan etsit jotain rentoja vaatteita, niin kokeile myös sitä seuraavaa kokoa. Se vaatteen "juttu" saattaa näyttää vain paremmalta isommassa koossa :). Asutko muuten PK-seudulla?

  VastaaPoista
 3. Tai ei niin suora kysymys, kun käyt Vilassa niin käykö PK-seudulla vai jossakin muualla :D.

  VastaaPoista
 4. Hehe, ei ole salaisus :D Asun nuokkuvan sillan kaupungissa. Vila löytyy onneksi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Ihania paitoja olivat ja ostin kaksi. Sanoinpa vielä myyjälle, että parit farkutkin ehdin testaamaan ja niistä sitten heti löytyikin sopivat. Jee! Nyt on vaatetta reissuun ja lisää shoppaillaan sitten sieltä :D

  VastaaPoista
 6. Nea, onneksi olkoon vaatekaapin uusista vaatteista :)! Vilan farkut ovat myös yhdet suosikkini, istuvat napakasti mutta ovat kuitenkin todella pehmeät ja kevyen tuntuiset.

  Monesti farkuissa se vyötärön kohdilla oleva kangas tuntuu älyttömän kireältä ja mehän tiedämme mitä se aiheuttaa tuohon lanteiden kohdille...

  Pidä mukava loma ja rentoudu oikein kunnolla :)!

  VastaaPoista
 7. *byhyy* Ei ole loma :/ Mutta shoppailu toki virkistää aina mukavasti. LOL

  VastaaPoista
 8. Kiva perunasäkki kyl, hih :) Vilaa ei itse oo täällä, mutta niitä vaatteita on ainakin Modassa. Harvoin vaan muistan käydä...

  Päätin, että ens viikolla pakko kiertää rättikaupat, kun sitten muutan maalle ja pitänee tyytyä nettikauppoihin.

  VastaaPoista