perjantai 19. maaliskuuta 2010

Lupa rentoutua

Mikä auttaa pakkaamispaniikkiin? No ei ainakaan se pakkaaminen, ehei! Nyt ei vaan tahdo löytyä sitten yhtään energiaa kyseiselle operaatiolle, varsinkaan juuri nyt raskaan iltavuoron jälkeen.

Mutta mielenkiintoa itse reissua kohtaan löytyy kyllä senkin edestä! Lähden rentoutumaan viikolopuksi yhdessä työkaverien ja muiden kollegojen kanssa TYKY -päiville Haikon Kartanoon! Oi että. Paikka näyttää kesällä niiin kauniilta että melkein harmittaa että lähdemme sinne tähän aikaan vuodesta. Itse meinaan ainakin maata noissa altaissa kokovartalorusinaksi asti, niin harvoin tulee tuollaisissa käytyä ja uimahalleista ei voi edes puhua (yh).

Tekisi mieli vain sujahtaa sänkyyn peittojen alle ja herätä huomenna -toivottavasti- auringon paisteeseen ja jättää pakkaaminen suosiolla aamulle. Tiedän, tämä ei kuulosta koskaan hyvältä idealta mutta taidan tehdä kuitenkin niin siitä huolimatta.


Hyvät viikonloput myös kaikille ihanille lukijoilleni :)! Seuraavalla viikolla on tulossa arvioinnit muun muassa Maxfactorin ja Maybellinen uutuusripsiväreistä eli pysykää kuulolla :).


Hs.fi

1 kommentti: