keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kynnet ranskalaisittain

Kynsien jatkuva värilakkaaminen alkoi tympimään ja halusin kokeilla pitkästä aikaan luonnollista ja hillittyä lookia ja mikäpä muu siihen olisi sopivampi kuin ranskalainen manikyyri.
Edellisestä ranskalaisesta on aikaa luultavasti - ja valehtelematta- yli vuosi, joten en omistanut mitään tarvittavia välineitä, joten kaupoillehan sitä oli lähdettävä. Uusi kynsiviila on ollut ostoslistalla ties kuinka kauan, mutta toistaiseksi olen pärjännyt jo vanhoilla lähes kokonaan kuluneilla viilavanhuksillani.


Harkitsin ensin kaikkien kehuman lasiviilan ostamista, mutta paikallisessa Kicksissä ne tuntuivat olevan turhan hintavia. Varsinkin kun vaihtoehtona oli kuvissa näkyvä varsinainen monikäyttöpötkö! Kuusiosaisesta kynsiviilasta löytyy tavallisten viilauspuolien (Medium ja Strong) lisäksi myös Buff, Shine, Event Out ja Smooth. Tämä monikäyttöviila oli yli puolet halvempi kuin lasiviila, voot?

En ole koskaan aikaisemmin tasoittanut saati sitten pehmentänyt kynsiäni ja olin todella yllättynyt lopputuloksesta, voiko näin "pehmeää" ja ihanan tasaista kynttä olla olemassakaan?


Täydellisen viilauspötkön löytymisen jälkeen kiikarissa oli vielä kaksi tuotetta, valkoinen lakka kärkilakaksi ja hieman värisävyä sisältävä nudelakka kynnen päälle. Nudelakan tulisi luoda kynnelle luonnollinen värisävy somalla kiillolla ja ennen kaikkea pehmentää kärkilakan raja.

Lumene Natural Code -kynsilakat ovat edullisia ja ovat näppärän kokoisia. Kärkilakaksi valitsin sävyn "Have Fun" ja nudelakaksi valitsin sävyn "Be Happy" joka taittuu aavistuksen verran luonnolliseen pinkkiin.Olen taiteillut aikaisemmin valkoiset kärjet kärkitarroilla, mutta ne ovat mielestäni lähinnä hankalat, hitaat ja aiheuttavat joko täydellisen lopputuloksen tai -kuten useimmissa tapauksissa- kamalan sotkun.
Päätin tehdä nyt kärjet vapaalla kädellä ja Natural Code -lakkojen siro sivellin on kuin siihen luotu. Lopputuloksesta tuli oikein onnistunut ja siisti. Alan ranskaloimaan ehdottomasti useammin :).

5 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet sulla :) Ranskalainen manikyyri kyllä toimii aina ja missä vain. Luottojuttu, jossei jaksa vaikka juhliin mätsätä kynsiä meikkiin/vaatteisiin jne. Harmi, että usein nuo valkoiset lohkeilee - tai niissä se näkyy helposti.

  Oon ehkä vähän koukussa ranskis-settien ostoon... OPIlla on ollut paras, niitä pikkupulloja.

  VastaaPoista
 2. Jep ja se toimii myös lyhyissä kynsissä, niistä tulee heti paljon "arvokkaamman" näköiset :).

  Olen kokeillut jotain Mavalan ranskis-settiä, mutta OPI on vielä katsastamatta. Täytyykin kokeilla sitä seuraavan kerran kun nuo Lumenet loppuvat, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit. :) Mulla on ranskisten kanssa aina ollut metodina vain sohin-ensin-vähän-valkoista-ja-putsaan-sitten-pumpulipuikolla. Tosin ei varmaan ole kinä ollut noin pitkiä kynsiäkään. Pitää ensi kerralla kokeilla vapaan käden harjoitusta, jos vaikka vahingossa tulisi yhtä nättiä jälkeä.

  VastaaPoista
 4. Aaarrgghh.. Hhmph.. mulla ranskalaisesta manikyyrista tulee aina sellasta säälittävää sotkua että..

  VastaaPoista
 5. Meike innostui lakkaamaan kynsiä pitkästä aikaa viikko sitten aj ranskistahan se meikelläkin. Omat käteni ovat sen verta tumpelot että nämä näyttää ihan vammasille. :D Eilen olin onessaan että kerrankin onnistuin (jee!) mutta nyt alko jo masenataa kun näin sinun kynnet. Harjotusta paljon ja sitten onnaa?

  Ps. Hauska video oli ylempänä! Villekin tunnisti sut äänestä (vaikka olikin vähän tukkoinen). :)

  VastaaPoista