keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kiireinen pallopää


Kraah miten kevään alku voi olla aina näin kiireistä aikaa niin työrintamalla kuin siviilissä? Pidän kiireestä, pitäisiollakymmenessäpaikassasamaanaikaan-tunne on ihana (joo tiedän olen masokisti tai jotain) ja kiire pitää aivot skarppina. Tosin, kun töissä on kiirettä tarpeeksi monta tuntia putkeen niin jossakin vaiheessa epämääräiset tonttuilut ottavat skarpista fiiliksestä vallan (ei onneksi mitään vakavaa, asiakkaatkin lähinnä vain hymyilevät ;)).Kalenteri kertoo missä/monelta/milloin

Lähden viettämään pääsiäispyhiä PK-seudulle eli seuraavat (rästi)bloggaukset ilmestyvät vasta pyhien jälkeen. Olen kerinnyt tässä kiireiden lomassa ostamaan mm. MAC-luomivärejä ja ne ovat niiin ihania, oi että odotan että pääsen swatchaamaan niitä teille :)!

Koulutustilaisuuksia

Olen aina tykännyt hiuskoruista, mutta hiuspannoille en ole oikein koskaan lämmennyt. Ovathan ne ihan nättejä, mutta allekirjoittaneen päässä alkavat kaikki pannat painamaan ohimoa jo ehkä 5min käyttöajan jälkeen. Pannat eivät myöskään oikein tahdo asettua nätisti päähäni, menevät sellaiseen höperöön niin sanotusti etukenoon.Tein eräs kaunis aurinkoinen päivä itselleni Masi Pallopää -kampauksen ja siihen olisi tarvittu nyt sitä hiuspantaa joita en omista tällä hetkellä yhtään. Okei, on minulla tuo kiva hiuksista tehty lettipanta joka ei tämän hetkisen hiusvärin kanssa (minulla oli joskus tummempi tukka) kuitenkaan juuri sovi mutta kukapa sitä nyt niiiin tarkkaa katsoisi kun vietin kyseisen päivän lähinnä kotona ^^.


Hups! Noh aukkojahan siellä harakanpesässäkin on eikös ^^'?

Mistä tietää että on paljon hiuksia? Kuvissa otsallani on vain puolet otsahiuksistani :D. Loput tupeerasin ja viskasin pallokasan päälle.

Mitäs te lukijat meinasitte tehdä pääsiäspyhinä :)? Hyvät viikonlopput jo näin ennakkoon!

4 kommenttia:

 1. oi, sulla on aivan ihanat hiukset ! hyvää pääsiäistä .

  VastaaPoista
 2. Sun hiustenväri on iiihana!

  Itse lähen pääsiäiseksi Lappiin. Samalla saan kampaamokäynnin, jee!

  VastaaPoista
 3. heippa! voitit juuri mun konadarvonnassa, onnea! :) onko sun meiliosoite tuo "palapandaa" ?

  VastaaPoista