perjantai 12. maaliskuuta 2010

Kesäpaketti Everyday Mineralsilta

Everyday Mineralsin paketti putkahti postiluukusta ja pitihän niitä söpöläisiä päästä heti hypistelemään ja swatchaamaan. Onpa ihana tuo viime aikoina suht tiheästi porottanut aurinko, valoisia (swatchaus)päiviä ei voi olla koskaan liikaa :).Queen Anne's Lace, Butterfly Kisses, Curry ja Little Black Dress


Queen Anne's Lace on kaunis (helmiäismäinen) shampanjan sävyinen shimmeri joka sopii erinomaisesti esimerkiksi highlighteriksi tai ihan luomivärinä käytettynä kirkastamaan ja avartamaan katsetta. Butterfly Kisses on niin kesäinen että ei sitä voi hymyilemättä katsoa. Miten olisi vaikkapa pirtsakka silmänrajaus? Curry on kuin suoraan hiuksistani eli en voi olla tykkäämättä. Little Black Dress (nimi!) on tyylikäs kuin pikkumusta konsanaan.


Luonnonvalossa


Sisävalossa


Tilaukseeni kuului myös häivytyssivellin. Vakuutuin EM:n siveltimistä tilattuani aikoinaan baby flat topiin (juttu tulossa) mikä oli ihanan pehmeä ja hyvälaatuinen. EM ei pettänyt tälläkään kertaa, tämä sivellin on aivan rakkkkaus. Karva on älyttömän pehmeä, mutta sivellin on kuitenkin sopivan jämäkkä kuten hyvän siveltimen kuuluukin olla. Kunhan edellisistä siveltimistä aika jättää niin EM:n siveltimiä on ehdottomasti saatava lisää.

Toinen paikka mistä tykkään tilata hyviä siveltimiä on Coastal Scents. Ainoa "sivellin" mille ei ole tullut käyttötarvetta on Ultimate Italian Badger Kabuki Brush. Kiinnostuneita :)? Käyttämätön ja aivan uuden veroinen. Myyty!

2 kommenttia: