keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Hölmö rakkaus

Tiedätte varmaan sen fiiliksen kun on olemassa tyyppejä mitä "kaikki" tuntuvat pitävän komeina ja ihanina mutta itse et pysty ymmärtämään näiden tyyppien täydellisyyttä. Kohdatettasi näitä tyyppejä kadulla et osaa päättää pitäisikö räjähtää nauramaan vai tyytyä pyörittämään päätä.Halusin kovasti tutustua näihin tyyppeihin ja ottaa selvää että mikä niissä oikeasti viehättää ja saa naisten päät pyörälle. Ensimmäinen lähestymystapa oli katsella näitä tyyppejä päästä varpaisiin. Siis voi apua! Kasvoni eivät pysy peruslukemilla, suupielet alkavat nykimään ja kulmakarvat kumartuvat toisiaan vasten. Päätän etten halua antaa ulkonäön hämätä ja tehdä sen vuoksi liian nopeita johtopäätöksiä.

Vedän syvään henkeä.

Ulkomuoto ei lämmitä, mutta entäs se niin sanottu sisäinen kauneus?Pieni hetki heidän kanssaan riittää ja saa minut ymmärtämään näiden tyyppien ihanuutta ja miksi naiset ovat heihin aivan hulluina. He ovat lämpöisiä, mukavia ja helppoja. Nämä tyypit alkavat muodostua silmissäni pikkuhiljaa täydellisiksi - tai ainakin melkein. Sisäinen kauneus on tärkein juttu, mutta onko se vain rumien ihmisten keksimä sanonta?Ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan ja lässynlää mutta tässä tapauksessa asia ei etene ihan noin yksinkertaisesti. Ulkokuorella on minulle iso merkitys suhteen onnistumisen kannalta. Haluan että nämä tyypit saavat minut näyttämään upealta, muut ihmiset kadehtimaan ja kysymään "missä te oikein löysitte toisenne, vau!". Tiedän että moni läheinen ihminen tulee nauramaan nähdessään minut yhdessä näiden tyyppien kanssa, mutta en anna muiden mielipiteiden vaikuttaa. Olen vaikean päätöksen edessä.

Päätän luottaa vaistooni, nämä ovat minulle Ne Oikeat höperöstä ulkomuodosta huolimatta. Mitä sitten vaikka ne eivät ole ulkonäkönsä puolesta parhaimmasta päästä? Heidän kanssaan tuntuu oikealta ja se on kaikista tärkeintä.


Ihanat tyypit

Oletteko te kohdanneet rakkautta joku tuntuu -ainakin aluksi- väärältä mutta silti niin oikealta?

Ps. Alan pikkuhiljaa lämpenemään yhä enemmän ja enemmän näiden tyyppien ulkonäölle.

1 kommentti: