tiistai 16. helmikuuta 2010

Color Mask Curry ja Pepper

Viimeisimmästä värjäyskerrasta on kulunut jo tovi ja lämpöisen punertavista hiuksista on jäljellä enää hailakka kupari ja irvistelevä tyvikasvu. En kuitenkaan raaskisi mennä vielä operoitavaksi, sillä pidennyksiä ei vielä toistaiseksi tarvitse pahemmin "kiristellä" ja ei tuo tyvikasvu ole vielä niin huipussaan. Tosin tämä kuparisuus alkaa jo tulemaan korvista ja nenästä ulos. Mikä siis neuvoksi?

Satuin lukaisemaan erästä blogista
Color Mask (KC Professional) sävyttävästä hoitoaineesta ja lukiessani vielä merkintään tehdyt kommentit (mm. huikeasta pigmenttimäärästä, kirkkaudesta yms) en voinut olla innostumatta! Omistan entuudestaan Revlonin kuparisen sävyttävän hoitoaineen ja olin siihen aikoinaan ihan tyytyväinen vaikka lopputulos ei koskaan ollut mitenkään maailmaa mullistava.

Ostin Color Mask sarjasta kahta eri sävyä, Curryn ja Pepperin. Pepper on yksinään aivan liian kylmä ja "keinopunainen" minun makuuni, kun taas Curry vaikutti olevan juuri täydellinen. Halusin oranssisuuden lisäksi aavistuksen verran punaista meininkiä joten sekoitin Curryn sekaan aavistuksen verran Pepperia (erilliseen astiaan), lätkäisin mössön päällimmäisiin hiuksiini ja odotin 30 minuuttia (muhitteluajan voi itse määritellä halutun lopputuloksen mukaisesti).


Kuinka sitten kävikään?
Tadaa! Kuten huomaatte niin hyvästä sekoittelusta huolimatta Pepper päätti sitten leiriintyä vain muutamaan kohtaan päässä :D.


Tahmeat huulikiillot, argh

Curry on ihanan herkullinen ja lämmin mutta katsokaapa myös tuota kiiltoa, njam!

KC Professionalin tuoteperheestä houkuttelisi nyt myös väriä säilyttävä ja kirkastava hellävarainen shampoo sekä kosteuttava hoitosuihke...Curry & Pepper

Seuraavassa merkinnässä lähempi katsaus kuvissa näkyvään silmämeikkiin joka piti tietysti mätsäyttää hiusten kanssa sopivaksi ;).

5 kommenttia:

 1. eikös tuolla "eräässä blogissa" käynyt vähän samalla tavalla et väri jumiutui pariin kohtaan ;D

  VastaaPoista
 2. En mie lukenu sitä niin tarkasti, mut hauska tosiaan että vaikka sekottelin noi keskenään erillisessä purkissa niin tummapuna jäi vaa yhteen kohtaan vaikka kampasin värit hiuksiin suht tarkasti :D.

  No pitää odotella että joku kaveri värjää punaseksi niin myyn tuon pepperin sitten eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. Jännä idea laittaa kahta väriä :) Itse oon käyttänyt vain tuon sarjan ruskeaa, koska oma tukka on tosiaan vain ruskea. Huomasi kyllä heti, että on parempaa tavaraa kuin vastaavat hoitsikat yleensä. Onneksi mulla oli kumihanskoja, muuten ois värjäytynyt kädetkin aika hyvin.

  Nyt pitäisikin keksiä, mistä saisin uuden purkin edullisesti :)

  VastaaPoista
 4. Norppa, sitruuna nimisissä kampaamoissa noita myydään nettihuhujen perusteella suht edullisesti. Niiden sivuilta löytyy tietoa että mistä kaupungeista niitä liikkeitä löytyy. Itse ostin sokokselta 15€:lla mikä oli kyllä turhan kallis :I. Joissakin kampaamoissa noille oli lyöty jopa 20€:n hintalappu!

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan upea väri!! Meillä taitaa muuten olla sama leikkaus :D Sulla nuo pitkät hiuturat jotenkin asettuu nätimmin vai enkö mä vaan osaa laittaa niitä... Ja tosiaan nuo värit tuo leikkauksen kauniisti esiin :)

  VastaaPoista