torstai 14. tammikuuta 2010

Mad Minerals Swatch / My Dear Mad Minerals

Joulupäivänä herätessäni ulkona oli hyytävän (olen vilukissa) kylmä, mutta aurinko jaksoi paistaa täysin kirkkaalta taivaalta. Koska sää oli näin ihanteellinen niin päätin toteuttaa jo jonkin aikaa mielessä olleen suunnitelmani ja swatchata kaikki Mad Mineralsini. Kyseinen merkki on yksi ehdottomista suosikeistani ja niitä tuotteita onkin kertynyt sitten jo muutama kappale... ;)

The sun shone particularly nice this morning (freezing cold though -22c!) which was ideal time to swatch all my Mad Minerals.


Go Fish, Spruce, Chartreuse, Envy, UR Kind, Sour Apple


Vihreän eri sävyt ovat olleet aina ehdottomimpia suosikkejani luomiväreissä, näistä suosikeikseni ovat nousseet Envy, UR Kind ja Sour Apple. Sprucea ja Chartreusea en ole ehtinyt testaamaan vielä silmämeikissä, mutta ainakin kämmenelle testatessa ne näyttivät aika herkullisilta.

I love the different shades of green! Of the shades above my favorites are Envy, UR Kind and Sour Apple. I haven't tried Spruce and Chartreusea yet on eye makeup but they seem lovely nevertheless.
Choc.Mint, Supernova, Evocative, 7200, Desert Moon, Eroticism, Gossip, Wild Mango Sorbet, Vanilla
Näistä eniten käytössä ovat olleet Desert Moon, Wild Mango sekä Vanilla.

The most used are Desert Moon, Wild Mango (love it!) and Vanilla.


Star-Struck

Yksi samplepussukka löytyikin vielä laatikon syövereistä.

Oops I almost forgot this!Temptress, Trust Fund, Trustful, Purr Fect, Heart Of Gold, Taxi, Lemon Drop, Holiday Lights

Ah kesä ja kärpäset, eikös olekkin aivan ihanan pirteitä :)?

Aren't they just lovely and summery colors :)?


Wishful, Cobalt, In A Fog

In A Fog on kaunis merenneitomainen sävy, tykkään yhdistellä sitä esimerkiksi vihreiden sävyjen kanssa.

In A Fog is beautiful shade (reminds me of a mermaid tail!). I like to mix it with different shades of green.
Islander, Kunzite, Pizzazz

Erisävyiset violetit ovat suosikkevärejäni lähes asiassa kuin asiassa kuten myös luomiväreissä, vaikka ne kaikki sävyt eivät minulle itselleni sovikkaan. Niistä voi silti onneksi tykätä :).

In general violet and its shades are amongst my favourites and eyeshadows won't make an exception.


Wild Life, Hot Stuff
Wild Life on ihanan lämpöisen sävyinen, Hot Stuff pirteä kuin purkkapallo :D.

Oh so girlypink! Wild Life is one of my favourites.
Wedding, Black, Black Ice
Black Ice on makea kimalteleva sävy joka sopii täydellisesti iltameikkeihin.

Black Ice is stunning!Venomous, Forest, Black Out
Indeliblen geelirajaukset ovat aivan parhainta, niillä saa tehty juuri sellaisen rajauksen kuin haluaa (paksu/ohut) eivätkä ne sottaa kuten esimerkiksi nestemäiset rajaukset ja jälki on intensiivisempää kuin kynällä tehdessä.

Indelible Gel Eyeliners are very practical as you can decide the thickness. Also; they doesn't smudge during the day like liquid eyeliners do and the line is more intensive than when using eye liner pencils.

... And now I crave Indelibles in different colors!

I'm trying something new here so I'll write in english a small paragraph to describe the content of each post :)!

3 kommenttia:

 1. Voi mä luulin että mulla on jotenkin paljon meikkejä :D Tosin mun meikit on myös hyvin pitkälti ruskeita... Joskus nuorena mulla oli jotain hurjia vihreitä ja punaisiakin luomivärejä, mutta kai oon nyt tullut vanhaksi kun en enää kehtaa moisia käyttää?

  Käytätkö ihan arkenakin esim. vihreää tai sinistä vaan vain juhlissa? Ehkä omien meikkieni tylsyys johtuu siitä, ettei juuri ole niitä juhlia... ja jos on, niin paikalla on vanhempia ihmisiä jotka suurin piirtein epäilevät ilotytöksi jo jos käytät punaista huulipunaa...

  Nyt kun olen töissä, arkimeikkini on lähinnä tyyliin kevyt meikkivoide, voidemainen poskipuna, ripsiväri ja huulikiilto/puna joka yleensä katoaa mystisesti jo ennen ruokatuntia... Joskus jaksan tehdä luomivärillä ja sudilla mustan tai harmaan rajauksen yläripsien tyveen...

  VastaaPoista
 2. Ai että noi mineraalimeikkien värit näyttää kivemmalta ku tavisluomiväreissä. Onko ne myös meikatessa parempia mielestäsi? Tietty riippuu luomiväristäkin :)

  Nuo sinisen sävyt on aivan ihanan raikkaita.

  VastaaPoista
 3. Jenni B, joo noita samplepurkkeja on tullut hamstrattua kun eivät maksa juuri mitään ja tosiaan nuo ovat _näyte_purkkeja ja tavaraa tulee purkin sisällä silti noin isot määrät :). Siveltimeen ei tarvitse ottaa kuin pieni määrä niin se tuntuu riittävän peittämään esimerkiksi koko liikkuva luomi.

  Ei värien käytössä kannata katsoa kamalasti ikää ja ethän sinä vielä mikään vanha ole ;)!

  Vihreää käytän aina välillä ihan arkimeikeissä, esimerkiksi tässä
  http://pieceofpanda.blogspot.com/2009/11/i-envy-you.html
  viimeisessä kuvassa oleva on yksi suosikkini. Hailakkaa sitruunaa sisänurkkaan ja ulkonurkkaan vihertävää niin ilme on raikas mutta ei kuitenkaan turhan riemunkirjava esimerkiksi vaikkapa töihin :). Sinistä käytän lähinnä rajauksen tekoon. Silmään saa kivasti väriä kun sisänurkan jättää nudesävyiseksi ja ulkonurkkaan lisää sitten enemmin väriä (esim sitruunan sävyä sisänurkkaan ja esimerkiksi punertavaa ulkonurkkaan).

  Oma työmeikki koostuu ripsiväristä + rajauksesta, kevyestä luomiväristä ja huulipunakiillosta. Jälkimmäinen tosiaan katoaa aina mystisesti vaikka sitä yrittäisi lisätä takahuoneessa kuinka ahkerasti...

  norppa, joo mineraaleissa ne värien sävyt eivät näytä mielestäni niin "tunkkaisilta" kuin tavallisissa luomiväreissä koska se pinta jää sellaiseksi hieman "kiiltäväksi" eli toisin sanoen eloisamman näköiseksi :).

  Kyllä minä olen tykästynyt aika paljon noihin mineraaleihin, harvoin enää käytän tavallisia luomivärejä :). Jauhomainen koostumus osottautui alkuepäilysten jälkeen aivan loistavaksi!

  VastaaPoista