lauantai 2. toukokuuta 2009

MSCHIC By SeppäläMSCHIC:n tuotteita on voinut ennen ostaa vain verkkokaupan kautta ja Helsingin liikkeestä. Nyt laadukkaan kosmetiikkasarjan tuotteita saa Seppälän myymälöistä ympäri Suomea. Herkulliset värisävyt ovat runsaspigmenttisiä ja mineraalimeikit sopivat myös herkälle iholle.Kosmetiikkasarjaan kuuluu silmä-, huuli-, kasvo- ja mineraalimeikkejä sekä poninkarvasta valmistettuja siveltimiä. Meikkituotteita on yhteensä 21 erilaista. Sarjan värimaailma on suunniteltu yhteensopivaksi Seppälän mallistojen kanssa. Tänä keväänä vaate- ja meikkimallistot pursuavat kirkkaita värejä ja valloittavia sävyjä.
Tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen tapahtuu Suomessa ja valmistus Euroopassa kertoo MSCHIC Cosmeticsin toimitusjohtaja Marika Snellman- Söderström. MSCHIChin tuotteiden kerrotaan pysyvan aloillaan aina iltaan asti ja sopivan myös herkälle iholle. Tällöin hinta-laatusuhde näyttäisi olevan kohdillaan. Itselläni ei ole kokemusta kyseisen sarjan tuotteista, joten en osaa sanoa ovat MSCHIC By Seppälä -meikit laadultaan täysin vastaavia vai näkyykö edullinen hinta kovinkin voimakkaasti laadussa.
Kävin torstaina Seppälässä vappuhulinan keskellä vilkaisemassa tätä uutta kosmetiikkasarjaa. Kuten alimmaisessa kuvassa, luomivärit näyttivät myös hyllyillä yhtä houkuttelevilta. Testaamaan en ehtinyt.
Hyllyn toiselta puolelta löytyivät siveltimet ja huulimeikit. Pisteet täytyy antaa ehdottomasti testeri-siveltimistä missä karvan laatua pääsi kokeilemaan. En ole muistaakseni törmännyt siveltimissä testereihin aikaisemmin kuin ainoastaan The Body Shopissa? Karvat tuntuivat oikein hyvältä eivätkä vaikuttaneet irtoavan kovinkaan helposti.
Kierroksen päätteeksi mukaan tarttui ihastuttava *kiiltohuulipuna. Huulikiillot kiiltävät aina liikaa ja useimmat tuntuvat huulilla ällöttävän tahmeilta. Niiden makeasta hajusta en edes sano mitään, yök. Punat ovat sitten taas turhan tuhtia tavaraa vaikka niitä koittaisi laittaa miten ohuen kerroksen tahansa. Värit ovat myöskin joko ylikirkkaita tai turhan tummia. Jotenka hyllyssä komeilleen huulipunan ja huulikiillon liitto kuulosti upealta!
Testasin eri sävyjä (8kpl) kämmentäni vasten ja päädyin lopuksi Flirty Girl -sävyyn. Kotona testatessani huulet tuntuivat levittämisen jälkeen kevyiltä, pehmeiltä ja väriä jäi huulille sopivan verran olematta kuitenkaan liian raskaan/matan näköinen. Jälki ei ollut myöskään kiilloille tyypillisen glitterimäinen. Tuote oli siis nimensä veroinen. Tarpeeksi väriä ja sopivan vähän kiiltoa. Puna ei tuoksunut juuri millekkään mistä annan ison plussan. Minä en ainakaan henkilökohtaisesti pidä yhtään huulipunien "ummehtuneesta" hajusta enkä myöskään huulikiiltojen ällön makeasta pikkutyttö-tuoksusta.
Alimmaisessa kuvassa taitaa olla vielä tuo ostamani sävy(?).

Large Eyeshadow Brush (häivitykseen ja utuiseen levitykseen) Precise Eyeliner Brush (rajaussivellin) Small Eyeshadow Blush (luomi- ja rajauskynä värin levitykseen sekä jäljen pehmentämiseen)

* MSCHIC Glossy Lipstick -kiiltohuulipuna "Flirty Girl"
Lue lisää »

Eräs sunnuntai

Edellisen viikon sunnuntaina oli hautajaiset. Löysin kaapista päälleni aina yhtä tyylikkään pitkän mustan suoran hameen (pitkä halkio), jakkumaisen mustan paidan (suljetaan pienillä hakasilla), alle mustan t-paidan ja jalkaan tummat sukkahousut. Huomasin mukavasti ennen lähtöä etten näköjään omista yhtään kappaletta ehjiä mustia sukkahousuja -paitsi sellaiset paksummat-. No onneksi tumman ruskeat olivat ehjät ja niitä tuskin mustasta edes erotti.
Siistin mutta nätin asun kruunasi yksi lempikoruistani - se sopi asun kanssa kuin nyrkki silmään.


Nättimys

Kaivoin kaapista esille yhdet suosikki kenkäni - Vagabondin mustat avokkaat <3.

Vagabond


Olin joku aika sitten ostanut pin up -väristä kynsilakkaa. Aluslakkaa en ole koskaan käyttänyt mutta pitää ilmeisesti lisätä sellainenkin hankintalistalle. Levitin kynsille päällyslakkaa aluslakaksi ja päälle kaksi kerrosta itse lakkaa ja lopuksi päällyslakka. Seuraavana päivänä muutamasta kynnestä oli jo irronnut kivoja palasia. Kappelissa haroin hiuksiani muutaman kerran ja tunsin oikein kuinka hiuskarva meni irtoavan lakkapalasen ja kynnen väriin, hrrr. Ilmeisesti päällyslakka ei sopinut aluslakan korvikkeeksi. Viime kesänä lakkailin kynsiäni melko ahkerasti -ilman aluslakkaa- ja loppu kesästä peukalon kynsi oli muuttunut ruman kellertäväksi, ei ollut mitenkään nätin näköinen. Ei kiitos samanlaista tänä kesänä.


Mavala - Madrid
Lähdimme käymään illasta mieheni kanssa lakkautetun vankilan suunnalle. Joka vuosi muuttolinnut pysähtyvät vankilan pelloille syömään näin kevään aikana. Tällä kertaa paikalla oli paljon erilaisia hanhia, kuoveja ja kiuruja. Joutsenia näin viime viikonloppuna muutaman kappaleen, mutta nyt niitä ei ollut laisinkaan - myös saalistavat muuttohaukat loistivat poissaolollaan.
Lintubongailun päätteeksi ajoimme takaisin kaupunkiin ja kävimme satamassa syömässä kevään ensimmäiset jäätelötötteröt. Tötteröiden hinta oli aavistuksen verran noussut ja jätskitkin olivat kuorineen päivineen aivan erilaisia. Olivatkohan nämä nyt jotain Ingmanin jäätelöitä kerta ne ovat syrjäyttäneet pikkuhiljaa lähes kaikki Valion valmistamat tuotteet kauppojenkin hyllyiltä? Otin lempijäätelöäni minttua ja sain jotain omituista minttua muistuttavaa tilalle. Maku ja koostumus oli hieman löysä ja tötterön sisällä olevat pienet suklaalastut tuntuivat suussa lähinnä märiltä paperinpalasilta. No, ehkä tänä kesänä ei tule sitten herkuteltua niin paljon jäätelöllä mikä voi olla myös ihan hyvä juttu...

Loppujen lopuksi kävely auringon paisteessa caprit ensi kertaa tänä vuona jalassa sai kuitenkin hymyn nopeasti takaisin kasvoille. Aikaisemmin päivällä jäänmurtaja oli käynyt rikkomassa jään satamasta ja nyt yhdellä hajanaisella jääpalalla makoili suloinen sorsapariskunta. Aurinkoa riitti ja lämpömittari näytti parhaimmillaan +20 astetta.

Kengänpohja
Lue lisää »