perjantai 11. joulukuuta 2009

Yksi... kaksi...

Kolme... seitsemän... kymmenen... kaksitoista... kolmetoista päivää jouluaattoon!


Mihin nämä päivän oikein häviävän? Äsken minulla oli aikaa vaikka kuinka miettiä pikkujouluihin sopivia jouluisia silmämeikkejä, mutta toistaiseksi olen ehtinyt tekemään niistä vain yhden postauksen ja osa "pikkareista" on jo vietetty. Äsken oli vielä marraskuu ja olin ostanut jo muutamia lahjoja valmiiksi ettei minun tarvitse enää joulukuun puolessa välissä alkaa pohtimaan että mitäs tolle ja mitäs tälle. Nyt kaikki hankitut lahjat nököttävät piilotettuina ympäri asuntoa ja odottavat yhä paketoimista. Äiskä kävi eräs ilta kyläilemässä ja hänen lahjansa hengaili tietysti somasti sohvalla - onneksi kerkesin kiinnittää äipän huomion muualle ja sain pikapiilotettua paketin... Huhhuh.


Pääsin edellisen viikon perjantaina kuitenkin tuulettumaan ja ottamaan itseni irti arjen pyörteestä. Hyppäsin junaan ja matkustin jouluvalojen täyttämään Helsinkiin. Helsingistä ei heti ensimmäisenä tule mieleen sana "kaunis", mutta joulunaikoihin ja varsinkin yöllä se kaupungin keskusta jotakin aivan uskomatonta. Kaikki ne vanhat rakennukset, jouluvalot, havunoksat ja syötävän suloiset näyteikkunat... Lumouduin tästä yhä vieläkin joka talvi aina uudelleen.

Näin kavereita ja pidimme aivan mahtavat pikkujoulut! Pääsin pitkästä aikaan myös Helsingin yöelämään ja tanssilattialla tulikin tanssattua sellaiset kolme tuntia putkeen. Tanssilattialla sattui myös pieni haaveri...


!
Muistatte varmaan minun puhuneeni aikaisemmin arvonnasta. Blogini lukijoiden kävijämäärä on ilokseni kasvanut jälleen kerran ja haluan järjestää teille arvonnan tässä vielä ennen joulua :)! Näillä näkymin laitan arvonnan pystyyn joko nyt suununtaina tai viimeistään tiistaina (15.12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti