tiistai 8. joulukuuta 2009

Crazy Factory - Lävistyskoruja edullisesti

Kaikki lävistetyt tietävät, että fyysisissä liikkeissä ja kojuissa myytävät lävistyskorut maksavat pieniä mansikoita. Mistä näitä ihania koruja voisi sitten tilata edullisesti? No netistä tietysti!

Olen ostanut lävistyskoruni tasan yhden kerran lävistysliikkeestä (ne minun ihka ensimmäiset ihanaiset hevosenkengät) ja se kerta jäi todellakin viimeiseksi, huh mitä hintoja! Mitä pienempi ostamani tuote sitä vähemmän siitä tekee mieli maksaa isolukuisia euroja.

Mutta mihin niistä kymmenistä eri lävistyskaupoista uskaltaa lähteä tilamaan ja mistä tietää saavansa tavaransa edullisesti, luotettavasti ja ennen kaikkea laadukkaita koruja?

Voin suositella kaikille erittäin lämpöisesti Crazy Factory -nimistä lävistyskauppaa.

Crazy Factoryssa myydään lävistyskoruja todella edulliseen hintaan. Firma myy suoraan tahtaalta, joten välikäsien puuttuessa hinnat eivät päätä huimaa. Alle eurolla lähtee mukaan niin lävistysten runkoja, palloja ja niin edelleen. Koristeelliset napakorut ovat muutaman euron luokkaa.

Edullisuus laittaa tietysti miettimään korujen aitoutta. Crazy Factoryssa korujen materiaalit ovat ihan sitä mitä sivuilla lukee ja luvataan.

Tuotteet tulevat Thaimaasta viiden euron postikuluilla riippumatta tilauksen määrästä. Itse tilasin tuotteet postareineen päivineen dollareissa, joten postit olivat tällöin 4,66€ ja myös lävistysten kappalehinta jäi hiuksen hienon verran halvemmaksi kuin mitä olisi ollut euroilla tilattaessa. Kaikki se on hei kotiapäin ;D.

Olen kuullut liikettä moitittavan ainoastaan hitaasta toimitusajasta, osa on joutunut odottamaan koruja kuulemma jopa yli kuukauden. Itse olen saanut koruni aina viikon sisällä ja tasan yhden kerran olen joutunut odottamaan korujen saapumista kaksi viikkoa. Viimeisin tekemäni tilaus matkusti Thaimaasti kotiovelleni viisi päivää, whoa! Eli minun kohdallani nämä "kuuluisat" hitaat toimitukset eivät ole osuneet. Mutta, kerta korut maksavat alle euron - muutaman euron pintaan ja toimituskulut pysyvät samoina toimituksen määrästä riippuen (=kimppatilattuna postit ovat parhaimmillaan ilmaiset) niin en itse viitsisi ainakaan napista tuosta mahdollisesti hitaasta toimituksesta :). Ei kai niillä nyt niin kiire voi/täydy olla?

Crazy Factoryn nettisivut ovat nykyisin aivan törkeän hienot! Joskus aikoinaan firman ollessa ei niin tunnettu(?) sivut olivat hieman tökerömmät eikä sieltä löytynyt esimerkiksi noin monta eri kielivaihtoehtoa. Iso plussa sivujen tekijälle, miellyttää ainakin tämän tytön visuaalista silmää.

Voin suositella kyseistä firmaa kaikille lävistyksistä (ja tietysti muistakin koruista) kiinnostuneille. Sieltä löytyy ihan kaikkea. Erilaisia kuviomahdollisuuksia korujen päihin löytyy ihan älyttömästi ja varmasti aivan jokaiselle jotakin :).

Yhteenveto:
+ ensimmäisen tilauksen yhteydessä tullut firman tuotteiden CD-katalogi (en tiedä lähtettävätkö enää nykyisin mutta sieltähän ne netistä löytyvät, taisi sisältää silloin myös uusimmat tuotteet?)
+ minun kohdallani nopeat toimitusajat (tämä voisi olla kai -/+)
+ selkeät, asialliset ja hienot sivut
+ halvat postit (aina sama tilausmäärästä riippumatta)
+ HALVAT hinnat
+ tilauksen maksu onnistuu Visa Electronilla (myös Paypal käy)
+ tuotteet pakataan hyvin ja huolellisesti kuplamuoveihin ja muovipussukoihin
+ paljon valinnanvaraa mistä valita omat suosikit
+ löytyy myös välineet lävistysten tekoon

Toinen varteenotettava lävistyskauppa löytyy ihan kotikonnuilta, Piercing.fi

Siellä valikoima ei ole niin hyvä kuin CF:ssa, mutta kyllä ihan ok tuotteet löytyvät sieltäkin. Hinnat ovatkin sitten jo vähän toista luokkaa, mutta maksavat paljon vähemmän kuitenkin kuin fyysisissä koru-ja lävistysliikkeissä.

Korut tulevat postin mukana:
Perus seitsemän arkipäivän lähetys 0€.
Nopea, 3-4 arkipäivää maksusta 1€.
Pika, 1-2 arkipäivää maksusta 3€.
Postiennakko 7,95€.

(8.12.2009)
Toimitusmaksut eivät siis päätä huimaa. Olen tilanut tuolla 0€-toimitusajalla ja minulle kirjattu kirje on löytynyt kuitenkin jo parin päivän sisällä eteisen lattialta :D. Jännä tämä Suomen posti.


Yhteenveto:
+ nopea toimitus
+ selkeät sivut
+ ilmaiset postikulut
+ ok valikoimat
+ edulliset hinnat fyysisiin liikkeisiin verrattuina

Kolmas verkkokauppaa josta saa lävistyksiä on Heimo.fi. Minulla ei ole henkilökohtaisesti kokemuksia tästä virtuaaliputiikista, mutta ystäväni laittoi sinne tilauksen menemään eikä ainakaan ostotilanteessa ollut minkäänlaisia ongelmia tai outouksia.

Löytyykö lukijoiltani lävistyksiä ja mistä ostatte ne mieluiten?

8 kommenttia:

 1. Itse olen aikoinani (viimeksi varmaan yli pari vuotta sitten) tilannut lävistykoruja http://www.trendikoru.fi :stä monta kertaa ja olen ollut kyllä tyytyväinen palveluun. Nyt tosin kyllä kutkuttaisi Crazy Factory, sillä mieli tekisi suurentaa 5mm korvat 6mm, kiitos siis vinkistä :)

  Pakko muuten vielä sanoa, että tekstin alussa aiheutti ainakin mulle tekstin pari ensimmäistä kappaletta aiheutti kummastuksta ja oli jo ihan kauhuissani, että ei kai tämä ole joky tee-se-itse-lävistys postaus, mutta ei onneksi sentään ;) Onneksi myöhemmin selvisi, että tarkoitat nimenomaan lävistyskoruja, etkä sitä varsinaista reikää ;) Ilmeisestä tämä oli harkittu tyylikeino?

  VastaaPoista
 2. HeidiB, Joo itseasiassa vasta nyt huomasin pienen sana"vamman" tuossa tekstin alussa eli kiitoksia huomautuksesta :D! Mitä tästä opimme? Älä puhtaaksikirjoita mitään aamulla puoliunessa :D.

  Mutta nyt on sanat muutettu, itse olen tottunut sanomaan niitä koruja aina yleisesti "lävistyksiksi" niin eksyivät näköjään myös tekstiinkin ^^'.

  Eli kröhöm oli juu harkittu...

  VastaaPoista
 3. ite oon ainakin tilannu lähes kaikki plugit ja tunnelit tuolta crazy factorystä, yleensä kavereiden kaa kimppatilauksina ja hyvin on toiminu 8)

  VastaaPoista
 4. Crazy Factory on kyllä tosi hyvä kauppa! Itse takkusin monta vuotta piercing.fi:n kanssa enkä sieltä enää tilaa kertaakaan, lähettivät vääriä koruja jne enkä koskaan saanut rahojani takaisin, en voi suositella. D:

  VastaaPoista
 5. Ite en ole kuullut tuosta razy Factorystä, mutta kiva, että kerroit siitä. Onkin pitkään pitänyt tilata 16mm tappi kieleen, kun tuo 18mm tuntuu niin pitkältä ja enään ei oo kieli turvoksissa aamulla yhtään. Ja oi, uudet nopat mun rustokorun tuhoutuneiden tilalle :D okei, saatoin innostua. Joten kiitos kun kerroit tuosta sivusta, itse kun olen aina koruni hankkinut kiskurihinnoin. (Ja tietysti ei yhtään noussut mieliteko sinne lävistetäväksi tas menosta :D)

  VastaaPoista
 6. minäkin löysin ihanan cf:n ihan omin voimin, mutta en osannut maksa tilausta :/

  VastaaPoista
 7. huh onneksi olit tehnyt tämän merkinnän tänne, luulin meinaan että olin tullut huijatuksi kun tilasin tuolta tavaraa ja vasta jälkikäteen aloin miettimään että missä myydään noin halpoja koruja.. :D

  VastaaPoista
 8. cf kutkuttas täälläki mutta mitenkä se maksamine onnistuu?? (itsellä siis visa electron)

  VastaaPoista