maanantai 16. marraskuuta 2009

Oh Jacques, ah Ginger Bells

Tässä on kaksi uutta lakkasuosikkiani. Ai että olen odottanut La Collection De Francen kokoelman You Don't Know Jacques! (vasen) kynsilakkaa. Tilasin molemmat lakat ebaysta ja ne tulivat viikossa kuplamuoveihin nätisti pakattuina. Thank you Amy!

Mikäli en olisi koskaan nähnyt You Don't Know Jacques!- lakalla lakattuja kynsiä, ei olisi tullut pelkän pullon perusteella mieleenikään ostaa tätä hämärältä näyttävää lakkaa. Kyseisellä lakalla lakatut kynnet näyttivät kaikissa löytämissäni kuvissa todella upeilta ja omalla tavallaan hienostuneilta, joten olihan tätä pakko päästä kokeilemaan.
Kokeileminen kannatti, Jacques on aivan järkyttävän ihana! Harmaaruskean sävyinen, hyvin erikoinen. En pidä juurikaan tummista (=vamp) kynsilakoista mustaa ja luumua lukuunottamatta. Tämä on ihana lisäys noiden kahden perustumman joukkoon, tämä lakka huokuu asennetta. Jacque sopii niin juhlaan kuin arkeen ja näyttää upealta sekä lyhyissä että pitkissä kynsissä.


OPI Holiday Wishes Winter 2009 kokoelman Ginger Bells houkutteli aluksi jo pelkän nimensä vuoksi (allekirjoittanut on aito ginger), mutta ihanan nimen lisäksi myös lakan sävy pysäytti minut heti ensimulkaisulla. Ginger Bells on lämminsävyinen oranssi creme lakka. Täyteläinen lakka peitti täydellisesti jo ensimmäisellä lakkauksella! Lakan sävy on kynnellä paljon tummempi kuin antaa lasipurkissa ollessaan olettaa.

Lakan sävystä tulee mieleen kurpitsa(piirakka) ja ruoste. Lakan sävystä tulee myös (kuulemma) piparkakkutaikina/piparkakku-ukko mieleen :D. Olisiko vähän ihana, piparitaikinalle tuoksuva kynsilakka!

1 kommentti:

  1. Ihanat noi värit :) eBayssa on kyllä opeja, mistä valita. En oo raaskinu ees mennä kattoon, ku ei oo varaa ja himoitsen kuitenkin :D Ja vois nyt vaikka eka kuluttaa pari vanhaa purkkia...

    VastaaPoista