torstai 8. lokakuuta 2009

Syksyiset tervehdykset


Kävimme kävelyllä ja istuskelemassa kalliolla
Harmi ettei Suomessa tuo syksyn lämpimin osuus kestä pitkään. Vettä on tullut kaatamalla kohta viikon putkeen ja lapissa on satanut oikein kunnolla lunta ja samalla jyrähdellyt ukkonen! Ei ole koskaan käynyt edes mielessäkään että noita kahta asiaa voisi tulla yhtäaikaisesti taivaalta, jännä juttu.

Vähenevän valon ja sateisuuden vuoksi meikkikuvat ovat jääneet vähemmälle ja olen ollut viime aikoina kovin kiireinen, joten siksi POP on viettänyt pienen hiljaiselon. Mutta odottakaapas vain kunhan tilauspaketti kolahtaa postiluukusta sisään ja sää tuosta kirkastuu! Nytkin ulkona on ihanan aurinkoinan keli :).Verratkaa sammakon kokoa sormukseen :D
Olen reissaillut avomieheni kanssa viime aikoina oikein kunnolla! Olimme "vasta" viikonlopun Tampereella, sitten Helsingissä, sitten maaseudulla viettämässä mökkielämää ja sitten taas Helsingissä&Espoossa ja viime viikonloppuna pyörimme Helsingin ja Vantaan alueella. Pian on edessä uusi reissu ja tällä hetkellä kohteena on yksi lempikaupunkini Suomessa eli Tampere. Se on nätti, lämminhenkinen ja sopivan iso ja supussa oleva kaupunki eikä ole levittäytynt yhtä hullusti kuin esim Helsinki. Rakastan matkustamista! Suomen rajojen ulkopuolelle olisi tarkoitus matkustaa ehkä jo ensi kesänä erään asian merkeissä... ;)


Buddhalaisten(?) rukousliinoja

Syksy on odottelun aikaa. Kohta alkaa kurssi (työhöni liittyen), "pääsen" hammaslääkärin kauhutuolille, asunto on kohta muuttovalmis (eihän sitä ole odotettukkaan kuin vasta kolme kuukautta...) ja kampaaja-aika lähestyy myös hurjaa vauhtia.


Metsä oli pullollaan kanttarelleja, NAM!
Täytyy muuten tunnustaa taas jotakin... Viherkasviperheemme on kasvanut jälleen :B. Eli Welcome To The Jungle Vol II -merkintä tulossa! Vanhat viherkasvit ovat kasvaneet myös sellaista tahtia että huh huh.


Yksi maailman ihanimmista asioista, savusauna

Tulevina juttuina on tulossa ainakin kulmakarvojen ja ripsivärien kotikestovärjäyksestä kertovamerkintä, meikkikuvia ja uusien sekä vanhojen TIGI tuotteitteni esittelyitä :)!


Tuo valokuva on tällä hetkellä yksi suosikeistani. Rämmittiin metsässä kanttarellien kiilto silmissä muutaman tunnin ajan, ilma oli sopivan lämmin eikä metsässä ollut laisinkaan hirvikärpäsiä/paarmoja/itikoita/yms ja aurinko paistoi kauniisti puiden latvustojen välistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti