keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Mad Halloween!


Mad Minerals toivottaa hyvää halloweenia! Juhlan kunniaksi sivustolla on menossa -20% alennusmyynti joka kestää lokakuun 31. päivään asti. Hop hop!

Makasin hammaslääkärin uhrina toissapäivänä ja illalla -kuten myös seuraavana päivänä- naama oli aivan jumissa ja jälkikipu ei juuri hymyilyttänyt. Tosin, enpä voinut tehdä juuri mitään ilmeitä kasvoillani. Mieheni oli kotia tullessani oikein mukava, nauratti hassuilla eläinkuvilla ja meikällä toinen puoli naamasta oli täynnä puudutusainetta (se tuntui jopa otsassa/silmässä o_O) ja mitä mahtoi nauraminen aiheuttaa? Huulet roikkuivat polvissa, posket nytkähtelivät ja ainoa mikä edes vähän teki hymyä oli ei-puudutettu naamapuolisko = näytin aivan Jokerilta! Onneksi itse paikkausoperaatio ei tuntunut miltään.

Palkitsin itseni urhoollisesta suorituksesta (olen hammaslääkärikammoinen) tilaamalla muun muassa OPI-kynsilakkoja ja lähettämällä tilaukset Pure Luxelle että Mad Mineralsille. Ah, miten onkaan ihanan puhdas omatunto kun on oikeasti joku ylpeyden aihe minkä varjolla voi tilata ihania asioita :D!


Kipurikasta päivääni piristi postilaatikosta sisään sujahtanut paketti! En osannut oikein odottaa koko pakettia, mutta suureksi ilokseni huomasin sen olevan Mad Mineralsilta! Olen odottanut tilaustani jo jonkin aikaa, mutta ilmeisesti siellä on ollut jonkinlaista ruuhkasen poikasta. Mutta pääasia että sain ihanat karkkiluomivärini perille!

En ehtinyt kuvaamaan kaikkia uusia ihanuuksia, joten laitan kaikki kuvat sitten kerralla näytille.

Pääsen huomenna pujahtamaan aikaisin töistä kotia, joten äkkiä vaan kamera käteen ja kuvamaan ikkunalaudalle loput ihanuudet :).

Miten te rakkaat lukijat palkitsette itsenne? Materialla, hyvällä ruualla, kiireettömällä päivällä, leffaillalla tai kenties herkuilla?

2 kommenttia:

  1. Aaah, näen että olet tilannut ihanaisen Trust Fundin! Se on NIIN mahtava oranssi!

    VastaaPoista
  2. Arvaa vaan onko ollut vaikeaa valita noista uusista ihanista sävyistä juuri ne sävyt joilla alkaisin luonnostelemaan silmämeikkejä :D. Suurimman huomion vei kyllä Pizzazz <3. Se on niin ihanaihanaiihaanaaa.

    Sain inspiraation blogistasi (se lauantai-illan tumma silmämeikki) tehdä bilemeikin kahdella uudella MM-sävyllä, laitan siitä kuvan tänään blogiini :). Taitaa olla jopa ihka ensimmäinen onnistunut smoky-look. Nyt samankaltaista silmämeikkiä tekisi mieli kokeilla miljoonassa eri värivariaatiossa :D.

    VastaaPoista