maanantai 23. marraskuuta 2009

Let It Shine! Let It Shine! Let It Shine! Kiiltosuihkeet vertailussa

Kiiltosuihkeesta on tullut yksi must have-tuotteeni, se viimeistelee niin arkihiukset kuin hienoimmankin juhlakampauksen :). Kiitosuihke tuo myös hiusten sävyt kauniisti esille.
Löysin ylivoimaisen suosikkini Tigin Headrushin jo aikaa sitten, mutta halusin tutustua myös muihin Tigin tarjoamiin kiiltosuihkeisiin (ja näin säästellä rakasta Headrushiani) ja nyt hyllystäni löytyy kolmea eri suihketta.

Laitoin pönikät vertailuun ja tulokset olivat seuraavanlaiset;

TIGI Bed Head Brunette Goddes Shine Spray tuoksuu ihanalle toffeelle ja jättää hiukset kauniin kiiltäväksi. Brunette Goddes korostaa eritoten rusehtavia hiussävyjä, mutta käy tietysti myös kaikille muillekkin hiussävyille. Pullo on näppärän kokoinen niin pieneen iltalaukkuun kuin myös kylpyhuoneen kätköihin.

Käytän Brunette Goddesia harvemmin (yleensä silloin kun olo on ylisöpö ja haluan tuoksua toffeelle, tsih!), joten tämä tuskin tulee kulumaan loppuun kovinkaan nopeasti pienestä pullosta huolimatta.

Lopputulos:
+ kätevän kokoinen pullo
- / + toffeen tuoksu nam
(toffee on [ainakin minulle] tuoksuna sellainen joka vähänkin liikaa käytettynä alkaa helposti tökkimään)
- suihkutusta joutuu hieman varomaan, sillä hiuksista tulee helposti ylikiiltävätTIGI S-Factor Shiny Happy People Spray Shine antaa hiuksille nätin ja luonnollisen kiillon. Tätä suihkutellessa määrää ei tarvitse juuri varoa ylikiillon tai rasvaletti-lookin pelossa. Olen suihkutellut tätä itse välillä aika paljonkin, eikä tukka tunnu silti näyttävän koskaan liian kiiltävältä.

Tuoksu oli
iso pettymys. Olen kuullut ihmisten arvostelevan yleisesti ottaen Tigi-tuotteiden ällömakeita tuoksuja, mutta itse en ole päässyt tätä koskaan todistamaan - kunnes nyt. YÄK!

SHP tuoksuu oikein makealle ja mansikkaiselle. Tuoksu muistuttaa Pirkan jukurtti-mansikka muromysliä (nam!), mutta tuoksu pompahtaa ihanasta myslistä jo parin nuuhkaisun jälkeen ällömakeuden puolelle.

Lopputulos:
+ nätti luonnollinen kiilto
- pitkä pullo vaatii tilaa niin peilikaapissa kuin käsilaukussa
+ / - arkikiiltosuihke (kiilto ei ole kovin voimakas)
- ei minun nenääni sopiva

Näistä kahdesta uudesta kiiltosuihkeesta en löytänyt itselleni uutta must have-kiiltosuihketta vanhani tilalle. Näiden testailujen tiimoilta voin julista Headrushin parhaimmaksi Tigin kiiltosuihkeeksi.
TIGI Bed Head Headrush on karun metallin ja söpöilypinkin vastustamaton yhdistelmä. Tuoksu on aivan ihana (en osaa kuvailla sitä tarkemmin :D)! Miedon (mutta ihanan) tuoksun ansiosta tätä voi suihkuttaa huoletta ilman tökkimisvaiheen pelkoa. Headrush on todella riittoisa, kiitoa tulee jo parin suihkauksen jälkeen riittävästi. Plus 1-2 lisäsuihkausta takaa säihkyvän juhlakampauksen tekemättä hiuksista kuitenkaan yliampuvia.
Lopputulos:
+
ihana mieto tuoksu
+ täydellinen koko
+ söpö pullo!
+ kampauksiin saa sekä luonnollisen kuin myös juhlavammankin lookin
Vaikka kuinka yritin miettiä kaikelta mahdolliselta kannalta niin en löydä tästä mitään pahaa sanottavaa.

Pidän tästä kiiltosuihkeesta kovasti, en luovu tästä koskaan! Tosin hehkutustunnelmaa latistaa se ettei ulkomailta voi tilata enää laisinkaan aerosoleja eli tämän loppuessa joudun ostamaan seuraavan Headrushin *hiljaisen aavikon ääni* Suomesta. Hrrr.

1 kommentti:

  1. En ymmärrä miksi Head Rush ei tee kiiltoa juuri minun tukkaani! Poikaystävän päähän (pitkät hiukset) sillä sai kauniin luonnollisen heijastuksen, mutta ei tunnu millään vaikuttavan omaan pehkooni. Toisaalta nykyinen hiusvärini on itsessään hämmästyttävän kiiltävä..

    Tuoksu on kyllä hyvä ja saatan ihan ylellisyyden vuoksi sitä suihkauttaa ennen lähtöä :) Ainoa Tigini (lahjaksi saatu) ja saatan myöntää olevani koukussa.

    VastaaPoista