maanantai 19. lokakuuta 2009

Esteé Lauder

"Estée Lauder-tuotteiden avulla saat helposti kauniin ihon iästäsi riippumatta."

Päästessäni ensimmäistä kertaa tutustumaan Esteé Lauderin ihonhoitotuotteisiin niin en tiennyt tästä merkistä juuri mitään - paitsi että sen logo muistutti erehdyttävästi YSL:n logoa. Tutustuin merkkiin alla olevan kosteusvoiteen myötä ja sitten tätä pandaa vietiinkin ja lujaa!

Hydra Complete Rakastuin tähän kosteusvoiteeseen samantien saadessani sitä ensimmäisen kerran nassulleni. "Eka kerta" tuntui täydelliseltä, aivan kuin joku olisi kostuttanut kasvoni hellästi lähdevedellä. Iho ei tuntunut imaisevan kaikkea kerralla vaan ikään kuin hitaasti nauttien. Eli suomeksi sanottuna iho ei jäänyt kellumaan rasvalitkusta vaan tuote imeytyi tehokkaasti. Tunne oli kaikista epämääräsistä kuvailuista huolimatta aivan mahtava!
Toinen asia joka tekee tästä rasvasta aivan mahtavan on sen mattaisuus. Monesti kasvot jäävät kiiltelemään rasvauksien jälkeen kuin paljettimekko discossa, mutta Hydra Complete jättää ihon levittämisen jälkeen kauniisti matalle olematta kuitenkaan eloton. Varsinkin minulle tämä on iso plussa, sillä usein kosteusvoide on ainut asia mitä laitan kasvoilleni. Eli hyvästi rasvailukiiltoiset posket!
Kolmas asia on raikas tuoksu. Ei tuoksu perinteiselle "rasvalle" vaan ihana raikkaalle - aivan kuin järvivesi!
Tiivistettynä tämä on ollut paras kosteusrasva mitä olen tähän mennessä koskaan käyttänyt. Iholle jää raikas ja kosteutettu olo jokaisen käytön jälkeen. Mikäli haluan kasvoilleni oikein kunnon aamuherätyksen, niin laitan kosteusvoiteen hetkeksi jääkaappiin saamaan lisäviileyttä. Ah.

Arvatkaa mikä hintavissa tuotemerkeissä on muun muassa parhautta? No tietysti ilmaiseksi mukana tulevat kylkiäistuotteet!Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser
Virkistävät ja hellävaraiset koostumukset puhdistavat ihon perusteellisesti ja tasapainoittavat sitä.
Splash Awayn vaahtomainen koostumus on kasvoilla ihanan tuntuinen. Kasvot tuntuivat pesun jälkeen raikkailta ja ihanan puhtailta. Jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Voisin kuvitella ostavani päivittäiseen käyttöön.
DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Creme
Suojaa ihoa tulevilta ikääntymisen merkeiltä monipuolisesti suojaavan teknologian ansiosta: antioksidanttisuoja, hellävarainen UV-suoja ja erityisen tehokkaat kosteustekijät.

Ikäni puolesta en kokenut olevani oikea henkilö testaamaan tätä tuotetta, mutta pistän tämän kiertoon jollekkin tätä "tarvitsevalle" :).
Idealist Skin Refinisher
Pienentää laajentuneita ihohuokosia, pehmentää ihoa ja antaa sille tervettä hehkua, sekä tasoittaa ihon pintaa.

Olen muistanut kokeilla tätä vain pari kertaa, tosin minulla ei juuri epäpuhtauksia ole muutenkaan. Kokeilin tätä nenänpäähäni ja se jätti ihon jotenkin... sumean tuntuiseksi? En osaa paremmin selittää miltä sumea tuntuu, sellainen aivan kuin ohuen ohut pölykerros..:D?


Hydra Complete Multi-Level Moisture Eye Gel Creme Kosteuttaa herkän silmänympärysihon täydellisesti. Pehmentää ohuita juonteita, vähentää turvotusta ja elvyttää koko silmänympärysalueen.
Tämä tuntui raikkaalta ja oikein mukavalta silmänympärysiholla! Pitäisi tietysti olla pidempi testiaika että mahdolliset vaikutukset näkyisivät.
Tuubin takana olevasta purkista löytyy näyte Hydra Complete Multi-Level kosteusvoiteesta, johon veikkaan siirtyväni heti kunhan kovemmat talvipakkaset alkavat purra poskia oikein kunnolla.
Onko Esteé Lauder tuttu merkki? Löytyykö peilikaapeistanne kyseisen merkin tuotteita :)?

2 kommenttia:

  1. Oliskin rahaa tuollaisiin ;< Toisaalta pärjäilen itse ihan hyvin halvemmilla tuotteilla, kun sitä eroa ei koostumuksissa yms juurikaan ole. Olisi se kyllä tosi siistiä jos olisi varaa tuollaisiin "luksustuotteisiin", niissä näteissä purkeissa ja ihanissa tuoksuissa on joku ihan oma viehätyksensä :D

    VastaaPoista
  2. Tuo Daywear Plus on muuten mainosteksteistään huolimatta tarkoitettu nuorelle iholle, voit siis huoletta käyttää sitä! :) Se ei siis ole mikään ns. ryppyvoide vaan ihan tavallinen kosteuttaja, joka eroaa Hydra Completesta lähinnä suojakertoimen ansiosta. Ja koostumus voi olla vähän täyteläisempi.

    VastaaPoista